- 20 Ekim 2018
- 142
- 73
- 13
- 38
- Konu Sahibi Darknesslady2109
-
Veteriner le konuştum bu tip vakalara rastlandığını söyledi kesin emin olmayan tavrı korkuttu beni daha çok küçük bu yüzden korkuyorum“Sürtündük hamile miyimdir”den sonra bu soru da değişik geldi.
Şöyle bi baktım kedinize ı-ıh hamile kalamaz.
4 aylıkken ergenliğe girmiş olabilir kedicik.Veteriner le konuştum bu tip vakalara rastlandığını söyledi kesin emin olmayan tavrı korkuttu beni daha çok küçük bu yüzden korkuyorum
Hayır dalga geçmiyorum evde 1 bahçede 5 kedim var ve bugün böyle bişey yaşandı burada veteriner de olabilir ihtimaliyle yazdım görüş almak istiyorumDalga mı geçiyorsunuz?
İyide bunu sizin anlatmanızla yada kedinin fotoğrafıyla dünyanın en iyi veterineri olsa algılayamaz sanırım değil mi? Bence dalga geçiyor olmalısınız. Yoksa aksi cidden çok komik kusura bakmayın. Olay bide bugün olmuşHayır dalga geçmiyorum evde 1 bahçede 5 kedim var ve bugün böyle bişey yaşandı burada veteriner de olabilir ihtimaliyle yazdım görüş almak istiyorum
Kaç ayliktiBenim bi kedim vardı aynı ben de sizin gibi basmış ayirmistim. Sonra doğurmuştu. Sizin kedinize çok benziyordu kedim.
1 yaşında vardiKaç aylikti
Yarın veterinere gidecek zaten çok küçük olduğu için panik yaptım insanın çocuğu gibi oluyorlar çünkü ihtimali sorguluyorum sadece dalga geç mi yo rumİyide bunu sizin anlatmanızla yada kedinin fotoğrafıyla dünyanın en iyi veterineri olsa algılayamaz sanırım değil mi? Bence dalga geçiyor olmalısınız. Yoksa aksi cidden çok komik kusura bakmayın. Olay bide bugün olmuş
ya ne biliyim minnacık daha emiyor annesini resmen tecavüze uğradı yavrum ya baya üzüldüm evde güvende şu an ama kendi daha bebek benim için
Bu 4 aylık bana da çok mantıksız geliyor ama veteriner olabilir dedi resmen1 yaşında vardi
Benim disi kedi erkek tarafından yaşadı bunu garibimin sesini duydum erkek kedi o işi yapmaya çalışıyordu üstünde o şekilde görüp çekip aldimyok öyle düşünüp üzülmeyin , 4 aylık civarındayken o tarz faaliyetleri oluyor. benim de erkek kedim evde bulduğu polarların ırzına geçiyordu 4 aylıkken :) şok olmuştuk :) manyak çocukk :))) vet arkadaşıma sordum erken ergenlik dedi.
Ay Allahım çok yaşa emi. :):):):):):)4 aylıkken ergenliğe girmiş olabilir kedicik.
Bir de foto eklemişsiniz tipinden anlaşılacakmış gibi de ona güldüm biraz
Doğursun biz bakarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?