Kedi hamile kalirmi

Darknesslady2109

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
142
73
13
38
Selam arkadaşlar 4 aylık bir kedim var kapının önünde bakıyorum kızgınlığa giren başka bir kedi onunla çiftleşmeye çalışırken ayırdım 2 kez oldu bende eve aldım kıyamadım fakat korkuyorum hamile kalma ihtimali var mı diye çelimsiz bir kedi ama yinede bu ihtimal beni çok korkutuyor

Eklentiler

• IMG_20181204_120821.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 723
Veteriner le konuştum bu tip vakalara rastlandığını söyledi kesin emin olmayan tavrı korkuttu beni daha çok küçük bu yüzden korkuyorum
4 aylıkken ergenliğe girmiş olabilir kedicik.
Bir de foto eklemişsiniz tipinden anlaşılacakmış gibi de ona güldüm biraz
Doğursun biz bakarız.

Hayır dalga geçmiyorum evde 1 bahçede 5 kedim var ve bugün böyle bişey yaşandı burada veteriner de olabilir ihtimaliyle yazdım görüş almak istiyorum
İyide bunu sizin anlatmanızla yada kedinin fotoğrafıyla dünyanın en iyi veterineri olsa algılayamaz sanırım değil mi? Bence dalga geçiyor olmalısınız. Yoksa aksi cidden çok komik kusura bakmayın. Olay bide bugün olmuş

Yarın veterinere gidecek zaten çok küçük olduğu için panik yaptım insanın çocuğu gibi oluyorlar çünkü ihtimali sorguluyorum sadece dalga geç mi yo rum

ya ne biliyim minnacık daha emiyor annesini resmen tecavüze uğradı yavrum ya baya üzüldüm evde güvende şu an ama kendi daha bebek benim için

yok öyle düşünüp üzülmeyin , 4 aylık civarındayken o tarz faaliyetleri oluyor. benim de erkek kedim evde bulduğu polarların ırzına geçiyordu 4 aylıkken :) şok olmuştuk :) manyak çocukk :))) vet arkadaşıma sordum erken ergenlik dedi.

Benim disi kedi erkek tarafından yaşadı bunu garibimin sesini duydum erkek kedi o işi yapmaya çalışıyordu üstünde o şekilde görüp çekip aldim

4 aylıkken ergenliğe girmiş olabilir kedicik.
Bir de foto eklemişsiniz tipinden anlaşılacakmış gibi de ona güldüm biraz
Doğursun biz bakarız.
Ay Allahım çok yaşa emi. :):):):):):)
Yorumunuza ne güldüm ne güldüm anneme okudum kadın kahkaha attı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…