- 20 Ekim 2018
- 142
- 73
- 13
- 38
- Konu Sahibi Darknesslady2109
-
çünkü hiçbir hayvanı çocuk sever gibi sevmemisler yada bu dert bile değil ama ben minicik hayvanın hamilelik ihtimaline karşı hayatını kaybetmesinden korkuyorum ve hala bunu ciddiye alabilecek birileri i bekliyorum sabirlaBu konuya insanlar neden alaylı cevap veriyor anlamadım.
Kuştan hamile kalır mıyım diye konu açanlar gördük. Bu konu son derece normal.
Konu sahibi üzülmüş paniklemiş sormuş
Tamam o zaman o la bi lirYarın veterinere gidecek zaten çok küçük olduğu için panik yaptım insanın çocuğu gibi oluyorlar çünkü ihtimali sorguluyorum sadece dalga geç mi yo rum
Selam arkadaşlar 4 aylık bir kedim var kapının önünde bakıyorum kızgınlığa giren başka bir kedi onunla çiftleşmeye çalışırken ayırdım 2 kez oldu bende eve aldım kıyamadım fakat korkuyorum hamile kalma ihtimali var mı diye çelimsiz bir kedi ama yinede bu ihtimal beni çok korkutuyor
8 aylıktan küçük kabul etmiyorlar kısırlaştırma islemini
Yani eğer üreme döneminde değilse erkek kedinin ilgisini çekmemesi lazım..düşününce hamile kalması olası gibi duruyor ama inşallah değildir..Benim disi kedi erkek tarafından yaşadı bunu garibimin sesini duydum erkek kedi o işi yapmaya çalışıyordu üstünde o şekilde görüp çekip aldim
Bizim gibi adet olmuyor onlaradet görmeye başlamadıysa yavrulamaz. e zaten olan olduysa (ki sanmıyorum) çözüm olarak ne düşünüyorsunuz
Benim 3 tane daha dişim var hepsi kısır onlara gücü yetmiyor bu minik diye buna dadandı bunun bide erkek kardeşi var 4 aylık onada yapmaya calistiYani eğer üreme döneminde değilse erkek kedinin ilgisini çekmemesi lazım..düşününce hamile kalması olası gibi duruyor ama inşallah değildir..
Bizim gibi adet olmuyor onlar
Ay yuh sapiga bak. Ay lütfen koruyun ikisini de eve alın. bi de hayvanlardan sapık çıkmaz derler al ışte sapık.Benim 3 tane daha dişim var hepsi kısır onlara gücü yetmiyor bu minik diye buna dadandı bunun bide erkek kardeşi var 4 aylık onada yapmaya calisti
Koruyorum merak etmeyinAy yuh sapiga bak. Ay lütfen koruyun ikisini de eve alın.
Hahahahaha ciddi misiniz?Ay yuh sapiga bak. Ay lütfen koruyun ikisini de eve alın. bi de hayvanlardan sapık çıkmaz derler al ışte sapık.
Bilmem balkonun önünde mama yiyerek hayatta kalmaya calisiyodur bgelkiKediniz de kuyruk sallamasaydı.
O saatte orada ne işi varmış???
Çok ilginç erkek kediye de saldırması..yazık yavrum çok küçük daha bu kadar küçük hamile kalamaz herhalde..bırakmayın bari dışarı tekrarı olmasın..Benim 3 tane daha dişim var hepsi kısır onlara gücü yetmiyor bu minik diye buna dadandı bunun bide erkek kardeşi var 4 aylık onada yapmaya calisti
Evde şu an baya korkmuş ama yedi içti uyuduÇok ilginç erkek kediye de saldırması..yazık yavrum çok küçük daha bu kadar küçük hamile kalamaz herhalde..bırakmayın bari dışarı tekrarı olmasın..
Kediniz de kuyruk sallamasaydı.
O saatte orada ne işi varmış???
Kediniz kızgınlığa girmiş miydi peki.
Benim kedim 10 aylik kizginliga girdi ciftlestirdik ve evet bir günde hamile kaldi 2 minigimiz oldu.
Dişi kedi kizginliga girmediyse hamile kalmaz. Yumurtlama oldugunda kizginlik donemine girer ve zaten siz garip garip hareketlerinden o donemde olduğunu anlarsiniz. Poposunu diker kuyruguni yana alir. Garip sesler cikarir.
Şikayetçi olmak isterseniz kediyi yıkamayın kıyafetleri atmayın. Hepsi delil çünkü.Evde şu an baya korkmuş ama yedi içti uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?