Kedi hamile kalirmi

Üzüldüm şimdi ona acı verecek bi işlemi yaptıracağımız için...Zaten nerdeyse doğuştan beri evde bakıldığı için dışarıya salamayız onu.Arada bi hava almaya çıkalım dediğimde kucağımıza yapışıyor resmen çok korkuyor dışardan..zaten ilk zamanları çocuklar sokakta tekmeliyorlarmış yüksekten atmışlar filan acaba o yüzdenmi bu kadar korkuyor..? Kaldıki gitse bile evi nasıl bulacak oda muamma..
Bu durumda en iyi çözüm kısırlaştırmak belki ama merak ettiğim şey kedi kısırlaşınca çiftleşme isteği bitiyormu birdenbire? tam olarak nasıl yapılıyor işlem..biz 6.aydan sonra takipte kalalım öyleyse..çok huysuz davrandığında ona işaret olur heralde..Beni tereddüte düşüren eğer o istek devam edip sadece fonksiyon larak yerine getiremiyorlarsa bu o hayvana haksızlıkmış gibi olur..bilmiyorum kafam çok karışık

Konuyla neden dalga geçilmiş anlayamadım.benimde 4 aylık bi kedim var ve panik yapmanızı anlayabiliyorum insanın çocuğu gibi oluyor çünkü.ins hamile deildir.
Bu konuda benimde kafama takılan bi çok şey var 6 Aydan sonra kısırlaştırmaktan emin deilim salak gibi olabiliyorlarmış.kısırlaştırmasam nasıl evde tutabilcem bilmiyorum.emin olduğum tek şey hamile kalmasını hiç istemiyorum yaa

Dişimi erkekmi
Disiyse 1 gün boyunca narkoz kafası sonrası rahat baya hiç düşünmeyin erkeği hiç bilmiyorum

kediler 6. ayda ergenliğe girmeye başlıyor ama ev kedisisiyse, iyi bakılıyorsa biraz daha erken de olabilir bilemem tabi. kısırlaştırabilirsiniz kedinizi. Ancak veterinerler kedinin sağlığı açısından 1 kez doğum yapmasını isterler. Tabi minik minik yavrular sonra onları nereye vercem derdi, sahiplendirmek çok zor. Yavru kedi isteyen çok olur ama büyüyünce çoğu insan bakamaz atar. O yüzden kısırlaştırma kararı size ait.
Ben 2 kedimi kısırlaştırma+kürtaj yaptırmıştım. Kürtaja mecbur kaldım çünkü o kadar hızlı hamile kalıyorlar ki yetişemiyordum. Bebeklerini emzirirken hamile kalıyolardı.

nikah yok bişey yok..yuz vemiştir.
o saate çıkmasaydı dışarı..ne işi var kedı halıyle dışarıda.

şaka bır yana doğursun mınık mınık ne tatlı olurlar.

Üzülmeyin zor bir ameliyat degil. Bir gece zorluğu var sonra zaten onun için daha iyi olacak.

Oğlum sabahlara kadar bağırır balkondan atlamaya çalışırdı bir kere bacağını kırdı cok uğraştık. Halbuki dışarıdan korkar iç güdü işte ciftlesebilmek icin korktuğu şeyi bile yapti. Dışarda onu bulduğumda arabanin altinda etinden et kopariyorlarmis gibi bağırıyordu.

Kısırlaştırma bu yuzden çok onemli. Kısır kedi bildigin çocuk gibi. Oyun oynar mülayim sakin olur. Hormonlar devre dışı tabi. Oğlum artik çaresiz çaresiz bağırmıyor mutlu çocuk.

Evde tutulan kedi kisirlastirilmali.

Ben birkac kizginlik dönemi atlattim oglumun iyiliği icin. Sabahlara kadar uyumadik. 1 yaşını bekledik öyle kisirlastirdik. Ama hic çiftleşmedi.

Hadım etme olayi iste. Topcuklari cikariyor diyeyim veteriner
Sandiginiz kadar aci verici degil.

Annemlerin kedisi kanser oldu bogazinda kafasi kadar tümör oldu ve onu ameliyat ettirdik. Boydan boya bir dikiş oldu. Boyunluk da takamadik boyunda oldugu.icin yara. Kızımız dikişleri söktü. Bildigin yemek borusu gözüküyordu. O yavrum neler çekti. Biz neler cektik. O bile iyilesti. Simdi annr oldu. Kaldiramaz diye kisirlastirma operasyonu yaptiramamistik. Madem dedik bir kez anne olsun
Onun yaninda kısırlaştırma cok kolay.

tutamazsınız:)))
yok salak gibi değil ama kontrolsüzce yerlerse obez olabiliyorlar, diyet mama kullanmak lazım. bir de biraz huysuz oluyorlar

tutamazsınız:)))
yok salak gibi değil ama kontrolsüzce yerlerse obez olabiliyorlar, diyet mama kullanmak lazım. bir de biraz huysuz oluyorlar
Kapı cam kapalı tutsam olmaz mı:)hareketsiz olmasındansa huysuz olmasını tercih ederim heralde:)
yorumlarda gördüğüm kadarıyla bi kez kızgınlık dönemi atlatması lazımmış kısırlaştırmadan önce.yani 1 yaşa kadar beklemek gerekiyor.öyle mi yapmalıyım sizce.

evet öyleymiş sağlıklı olanı, ben de öyle yapmıştım.
kediler kafaya koyduğunu yapıyor, kaybolursa üzülürsünüz. kaybolan kedimiz olmuştu, içimde yaradır, yağmurlu bir havada hasta kurtarmistim onu, büyütmüştük, erkekti.

Çok üzülürüm hemde haklısınız.bizde yağmurlu bi havada bacağı kırık bulmuştuk minicikti daha. bi sıkıntı yaşamadan kısırlaştırcam ins teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…