- 20 Ekim 2018
- 142
- 73
- 13
- 38
- Konu Sahibi Darknesslady2109
-
Derken?Kim sokuyor kafanıza öyle saçma fikirleri
Kediler bölünerek çoğalır
Evet gayet ciddiyim sapık ışte. Baksanıza hem küçük hem erkek olan kediye de saldırmış. Pedofili sapık. Sapmış yani doğaya aykırı.Hahahahaha ciddi misiniz?
Üzüldüm şimdi ona acı verecek bi işlemi yaptıracağımız için...Zaten nerdeyse doğuştan beri evde bakıldığı için dışarıya salamayız onu.Arada bi hava almaya çıkalım dediğimde kucağımıza yapışıyor resmen çok korkuyor dışardan..zaten ilk zamanları çocuklar sokakta tekmeliyorlarmış yüksekten atmışlar filan acaba o yüzdenmi bu kadar korkuyor..? Kaldıki gitse bile evi nasıl bulacak oda muamma..Asla ona zarar vermek olmaz. Cunku evde bakılan kedi için kısırlaştırmak şart. Erkek kedilerde bazi kişiler kisirlastirmayip kediyi dışarı saliyorlar bu da bir tercih ama benim bir kedime öyle araba carpti ve kaybettik.
Eger sokaga hiç salmayacaksaniz mutlaka kisirlastirin. Aksi halde o hayvani evde tutmak ona iskence olur.
Kızışma doneminde erkek kediler sabaha kadar bağırır agresiflesir ve eve çiş yapmaya baslarlar. Öyle cok miktarda degil her yere bir kac damla seklinde. Yani alanlarini belirlerler.
Zor bir operasyon degil erkek icin. Benim kuzum cok zor bayildi biraz sisman oldugu icin. 2 kati narkoz verdi veteriner. Zor da ayildi. Elimde öyle hareketsiz yatmasi cok üzdü beni. Ama o gece baya kendine geldi ayildi. Sonrasi zaten kolay.
Dişimi erkekmiKonuyla neden dalga geçilmiş anlayamadım.benimde 4 aylık bi kedim var ve panik yapmanızı anlayabiliyorum insanın çocuğu gibi oluyor çünkü.ins hamile deildir.
Bu konuda benimde kafama takılan bi çok şey var 6 Aydan sonra kısırlaştırmaktan emin deilim salak gibi olabiliyorlarmış.kısırlaştırmasam nasıl evde tutabilcem bilmiyorum.emin olduğum tek şey hamile kalmasını hiç istemiyorum yaa
Dişi tam prenses yaa:)kısırlaştırdıktan sonra hali tavrı çok deişir mi aceba şimdi çok hareketliDişimi erkekmi
Disiyse 1 gün boyunca narkoz kafası sonrası rahat baya hiç düşünmeyin erkeği hiç bilmiyorum
Üzüldüm şimdi ona acı verecek bi işlemi yaptıracağımız için...Zaten nerdeyse doğuştan beri evde bakıldığı için dışarıya salamayız onu.Arada bi hava almaya çıkalım dediğimde kucağımıza yapışıyor resmen çok korkuyor dışardan..zaten ilk zamanları çocuklar sokakta tekmeliyorlarmış yüksekten atmışlar filan acaba o yüzdenmi bu kadar korkuyor..? Kaldıki gitse bile evi nasıl bulacak oda muamma..
Bu durumda en iyi çözüm kısırlaştırmak belki ama merak ettiğim şey kedi kısırlaşınca çiftleşme isteği bitiyormu birdenbire? tam olarak nasıl yapılıyor işlem..biz 6.aydan sonra takipte kalalım öyleyse..çok huysuz davrandığında ona işaret olur heralde..Beni tereddüte düşüren eğer o istek devam edip sadece fonksiyon larak yerine getiremiyorlarsa bu o hayvana haksızlıkmış gibi olur..bilmiyorum kafam çok karışık
tutamazsınız:)))Konuyla neden dalga geçilmiş anlayamadım.benimde 4 aylık bi kedim var ve panik yapmanızı anlayabiliyorum insanın çocuğu gibi oluyor çünkü.ins hamile deildir.
Bu konuda benimde kafama takılan bi çok şey var 6 Aydan sonra kısırlaştırmaktan emin deilim salak gibi olabiliyorlarmış.kısırlaştırmasam nasıl evde tutabilcem bilmiyorum.emin olduğum tek şey hamile kalmasını hiç istemiyorum yaa
Kapı cam kapalı tutsam olmaz mı:)hareketsiz olmasındansa huysuz olmasını tercih ederim heralde:)tutamazsınız:)))
yok salak gibi değil ama kontrolsüzce yerlerse obez olabiliyorlar, diyet mama kullanmak lazım. bir de biraz huysuz oluyorlar
evet öyleymiş sağlıklı olanı, ben de öyle yapmıştım.Kapı cam kapalı tutsam olmaz mı:)hareketsiz olmasındansa huysuz olmasını tercih ederim heralde:)
yorumlarda gördüğüm kadarıyla bi kez kızgınlık dönemi atlatması lazımmış kısırlaştırmadan önce.yani 1 yaşa kadar beklemek gerekiyor.öyle mi yapmalıyım sizce.
Çok üzülürüm hemde haklısınız.bizde yağmurlu bi havada bacağı kırık bulmuştuk minicikti daha. bi sıkıntı yaşamadan kısırlaştırcam ins teşekkür ederimevet öyleymiş sağlıklı olanı, ben de öyle yapmıştım.
kediler kafaya koyduğunu yapıyor, kaybolursa üzülürsünüz. kaybolan kedimiz olmuştu, içimde yaradır, yağmurlu bir havada hasta kurtarmistim onu, büyütmüştük, erkekti.
sizin gibi güzel bir ailesi olduğu için onun adına çok sevindim :)Çok üzülürüm hemde haklısınız.bizde yağmurlu bi havada bacağı kırık bulmuştuk minicikti daha. bi sıkıntı yaşamadan kısırlaştırcam ins teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?