Kedi ısırığı

raintimex

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
213
45
303
Herkese merhabalar sokakta bakmış olduğumuz bir sürü kedimiz var geçen hafta bir yavru elimde bişey var sanıp yüzük parmağımı ısırdı kanadı ve bugünde tekrar. Aynı kedi severken yanlışlıkla elimi çizdi oda kanadı yarın acile gitsem aşı yaparlar mı acilde yada sizce gitmeli miyim

O kedinin daha kuduz aşısı vakti bile gelmemiştir ufaksa.. Bir şey olacağını sanmıyorum.

Geçen yıl bir kedi çizmişti beni gidip aşı yaptırdım. 5 doz kuduz+1 doz tetanoz. Sokak hayvanı onlar; çöpe giriyorlar, umumi tuvalete giren insanların bastığı yerlerde geziyorlar, belki bir başka hayvan ölüsüne değiyorlar... Bence gidip yaptırın işinizi sağlama alın.

Geçen yıl bir kedi çizmişti beni gidip aşı yaptırdım. 5 doz kuduz+1 doz tetanoz. Sokak hayvanı onlar; çöpe giriyorlar, umumi tuvalete giren insanların bastığı yerlerde geziyorlar, belki bir başka hayvan ölüsüne değiyorlar... Bence gidip yaptırın işinizi sağlama alın.
şimdi söylediklerinizde kesinlikle haklısınız ama beni ısıran kedi çok küçük dediğiniz gibi çöplere falan gidemiyor balkonumuzdan ayrılmıyor zaten

Back
X