- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Kizlar 3 yasindaki oglum bugun kediyle oynadi ama temizdi oyle sokakta yasayan kedilere pek benzemiyodu insandan kacmiyodu oglumun kucagina yatti kendini sevdirdi fln ama oglumun parmagina hafif bir isirik atti baktim dis izi kanama fln yoktu ama aklima takildi yinede kedi sanirim dispanserin kedisiydi aklima iceriye girip sormak geldi aslinda ama o an nedense girip sormadim bilmiyorum yaa saglik ocagina fln gotursemmi yarin kan tahlilimi yaparlarmiki
Hadi yaa simdi daha cok tedirgin oldum saglik ocagi anlarmi yoksa hastanayemi gotrsemKan tahlilinde hemen çıkmaz birşey varsa kuluçka süreleri var. Siz yinede götürün ve oraya sorun aşıları var mı kedinin diye.
Canım korkma tedavisi var sonuçta oğlunuza tedbir amaçlı tetanoz kuduz aşıları yapılır.Hadi yaa simdi daha cok tedirgin oldum saglik ocagi anlarmi yoksa hastanayemi gotrsem
Ya cok guzel oynuyolardi ben hic dokunamam ama oglumda ayni tedirginligi yasamasin diye pek mudahale etmek istemedim resmen bebek gibi yatti oglumun kucagina bayildim o hallerine yaramaz kedi:)Ben kedi hastasıyım çocukluğumda hep kedilerle gecti öyle ev kendiside degil bahçede beslerdik çok ısırilıp tirmalndim birsey olmadı ama aklımda kalicaksa götür tabi
Diş izi yoksa sıkıntı etmede gerek yok kanama falan olmamıştır oyun amaçlı ısırıyor kedilerYa cok guzel oynuyolardi ben hic dokunamam ama oglumda ayni tedirginligi yasamasin diye pek mudahale etmek istemedim resmen bebek gibi yatti oglumun kucagina bayildim o hallerine yaramaz kedi:)
Ya kedi tertemizdi birde dispanserin kedisiydi sanirim insanlara alisik olmasa oyle rahat oyun yapmaz diye dusundum resmen bebek gibiydi sipa:)Hem kediyi gözlem altına alın 15 gün içerisinde ölmezse rahatlayabilirsiniz . Ama ölürse kedi sıkıntı büyük .
Benimde kedim var isirmamistir o oynamak için yapiyolar oyle isirsa isirdigini anlardiniz beni bir kere isirmistiKizlar 3 yasindaki oglum bugun kediyle oynadi ama temizdi oyle sokakta yasayan kedilere pek benzemiyodu insandan kacmiyodu oglumun kucagina yatti kendini sevdirdi fln ama oglumun parmagina hafif bir isirik atti baktim dis izi kanama fln yoktu ama aklima takildi yinede kedi sanirim dispanserin kedisiydi aklima iceriye girip sormak geldi aslinda ama o an nedense girip sormadim bilmiyorum yaa saglik ocagina fln gotursemmi yarin kan tahlilimi yaparlarmiki
Ya evet bende oyle dusundum sahipsize benzemiyoduDiş izi yoksa sıkıntı etmede gerek yok kanama falan olmamıştır oyun amaçlı ısırıyor kediler
Yani dedigim gibi saniyelik biseydi kendini baya sevdirdi cunku normalde kacar kediler yanina yaklasincaBenimde kedim var isirmamistir o oynamak için yapiyolar oyle isirsa isirdigini anlardiniz beni bir kere isirmisti
Ben gotureym o zaman yarin yaCanım korkma tedavisi var sonuçta oğlunuza tedbir amaçlı tetanoz kuduz aşıları yapılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?