- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Hmm bu aklima gelmemisti burdaki yorumlardan biraz icim rahatlamisti aslinda yinede garantiye almak icin soraym ben
Kizlar 3 yasindaki oglum bugun kediyle oynadi ama temizdi oyle sokakta yasayan kedilere pek benzemiyodu insandan kacmiyodu oglumun kucagina yatti kendini sevdirdi fln ama oglumun parmagina hafif bir isirik atti baktim dis izi kanama fln yoktu ama aklima takildi yinede kedi sanirim dispanserin kedisiydi aklima iceriye girip sormak geldi aslinda ama o an nedense girip sormadim bilmiyorum yaa saglik ocagina fln gotursemmi yarin kan tahlilimi yaparlarmiki
Ya birde incelenecek bir iz vs yok hemen asimi yaparlar durum boyle olunca
Simdi baya inceledim ama bisey yok gibi yaa cani yansaydi zaten aglardi on sadece kizdi kediye oynamaya devam etti yanindan zor aldimBüyük ihtimalle bir şey çıkmaz, kanama yok diyorsunuz ama 10 dk bakıverir en azından emin olursunuz her halükarda. ^_^
Yani oyle agzindada tutmadi tam olarak of yaaa ben kesin ya dispansere yada saglik ocagina sorayim en azindan asilarini ogrenirim tidininAnlatırsınız durumu, "Kediyle oynuyordu, ısırır gibi oynamak istedi kedi işte ondan bi korktum, ısırık izi yok, tırnak izi yok, bilgi almak istedim." deseniz size hem açıklar hem de gereksiz bulduğunu söyler eğer öyleyse.
Gerçi iz de yok diyorsunuz, herhalde öyle ağzında az oynar gibi yaptı saldı hayvan. Kanamadı ama çizik gibi iz mi bıraktı acaba diyordum da hiçbir iz yoksa, gerek de yok doktora sanki.
Simdi baya inceledim ama bisey yok gibi yaa cani yansaydi zaten aglardi on sadece kizdi kediye oynamaya devam etti yanindan zor aldim
Ya ben severim hayvanlari ama dokunamamda oglum oyle oynayinca cok hosuma gitti hayvanlara zarar vermeyen insanlarada vermez vucdanli bir insan olsunÇocuğunuza bir şey olmamış,kedi de kuduz değil. Içiniz rahat olsun. Çocuğunuzu hayvansever olarak yetiştirecek kadar duyarlı olduğunuz için de teşekkürler. ☺
Zaten eve getrdim hemen yikadim biseye dokunmasina izin vermedimAnladım.
Aklımda çizik gibi kızarıklık izleri canlandığından emin olun istedim.
Yani sorun olmaz anlattığınız haliyle, dokunarak kuduz geçmez, deri altına gireceği yer lazım. İyice ellerini sabunla yıkayın hayvanlarla her oynadıktan sonra, salya vb. kalmasın elinde ona dikkat edin o kadar.
Çok geçmiş olsun, siz önlem olarak yarın doktora götürün, gerekli tetkikleri yapılsın, gerekirse kuduz aşısı da yapılır, kedi köpeklerin ısırıkları kanatan cinsten değilse çok da korkmamak gerekir ama herkese bilgi mahiyetinde olsun, vücudunuzda derin olmasa dahi açık yara varsa kedi köpeklerin yalamasına, kesik vb yaralarınızı tırmalamasına ya da ısırmasına izin vermeyin, aşılı kedi köpeklerde dahil, özellikle yavru kedilerde onları etkilemeyen hasta etmeyen ama insana bulaştığında ağır vakaların yaşandığı kedi tırmığı hastalığı var, bu hastalık köpeklerde de olabiliyor, hayvanların halaması sonucu insanlara bulaşıyor ve boyun, kasık, koltuk altında şişmeler, kızarıklıklar, beyin akciğer, kalbi etkileyen semptomlar oluşuyor.Ben gotureym o zaman yarin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?