Kedi ısırması acil yardım

ozerozer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2024
6
1
1
32
Herkese merhabalar öncelikle bugün başıma talihsiz bir olay geldi marketin kapısında yatan bir kedi vardı çıkarken kızım önden çıkmıştı hemen sevmek için gitti bende yapma demeye kalmadan 2 saniyede kedi kızımı ısırır gibi yaptı ama diş geçirmemiş kanama yara vb bişey olmadı ama hani biryerimizi kıstırırda kızarır ya orası o şekilde kızardı sadece şimdi korkuyorum kuduz vs bişey olur mu diye malum kuduz aşısı da çok ağır bir aşı bütün bağışıklığı bitiriyor şimdi birde boşuna yaptırır birde bağışıklığı giderse diye korkuyorum böyle bişey başına gelen var mı bilgilendirir misiniz

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun . Oğlum 2 yaşındayken bahçede bi kedi oğlumu çok az çizmişti . Sağlık ocağındaki hemşiremiz aşıya gerek yok demişti yaptırmadık . Ama aile hekimliğinde bi danışsanız iyi olur bence

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için dokrorumuz böyle bir sorumluluk almak istemiyor detaylı bakmadan hastaneye gitmemizi söyledi bilemiyorum açıkçası

Kuduzdan ziyade bartonella da korkuturdu beni, biraz takipte kalin. Iyice yikadiniz mi?

Sadece biraz kızarıksa bir sorun olmaz beyaz sabun ve bol su ile yıkayın isterseniz batikon ile de temizleyebilirsiniz. Görülmüş bir kuduz vakası yok içiniz rahat olsun. Önlem amaçlı teramicin veya fucidin tarzı antibiyotikli bir krem sürebilirsiniz ama gerek yok bile

Kuduzdan ziyade bartonella da korkuturdu beni, biraz takipte kalin. Iyice yikadiniz mi?
Önce bol sabunla yıkadım sonrasında iyot döktüm bol biraz zaman geçince de kolanya
teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için anne olmak çok zor inanın evladına bişey olacak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…