Kedi-Köpek Muhabbetleri...

ComeOnBaby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
800
6
0
Balıkesir
Başlığı kedi köpek diye atmış olsam da evlattır aslında onlar bizim için. Aynı ırktanmışız gibi anlaşır aynı dilden konuşuruz onlarla...Buraya onlarla ikili diyaloglarımızı yazalım istedim...

ben konuyu tam olarak anlamadım. siz bir başlasanız sanırım daha iyi kavrayıp devamını getircz

tabi önce ben başlıyorum haliyle..
Mart ayı yaklaşmıştır. Çocuğum olsa kız erkek ayrımı yapmayacağımı sürekli dile getiren ben oğlum Akın ve kızım Minişle konuşuyorum.
Miniş'e : Nerdesin Minişim sen..Ne geziyon uzak mahallelerde abini yanına almadan bakim hm???
Akın'a : kimse bakmıyo muymuş benim yakışıklıma kimse arkadaşlık etmiyor muymuş onla...
hiç hoş değil biliyorum

ben benim kızımla ona sinirlendiğimde yaramazlık yaptığında

kulaklarını hafifçe tutarak: senin o kulaklarını koparırım ham yaparım birdaha yapma vs şeklinde konuşuyorum oda benim onla konuşmama okadar alışmışki havlamayı bıraktı artık homurdanarak konuşmaya çalışıyor =)

Ben de bu akşam sıkıntıdan arkadaşımın çevirdiği kahve fincanındakileri kızma anlattım
dakikalarca yüzüme baktı el işaretlerimi seyretti arada iç çekti anlıyormuşcasına
arkdaşlarımı iyi güldürdü kzım bu akşam

Son düzenleme:
Köpüşüm Kamille bakışıyoruz..Ağzımın içine girecek nerdeyse..
-Noldu Kamil öpüşecek miyiz Ne girdin dibime Hem ne yedin oğlum sen ya ağzın kokuyo bi git...
Sonra aşkım sarılır atlar üstüme...

Hee bi de eşimin muhabbeti vardır
Kamilimle resim çektirmişler..Resmin üstüne yorum yapıyor.
Eşim : Valla benden daha manalı bakıyo bu köpek hangimiz insan anlamadım

Akşam eve geldiğimizde bir türlü ilerleyemeyiz evin içinde eşimle,her adımımızda bir adım öne geçer ve yere sırtüstü yatar bizim zilli,göbeğini açıp cilveyle kendini sevdirtmek için

Ben; kızım az sabret mıncık mıncık edicem seni çok özledim zaten göbek güzelimi ben
Zilli; miyuuuuuwwwwwww

Eşim;zilli kız,anlat bakem neler yaptın bugün,yaramazlık yaptın mı,birazdan anlaşılır zaten de..........
Zilli;miyuuuuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww:18:
(Hemen arkasından dahaaaa da çok sırnaşma )

Son düzenleme:
eee nerde sohbetler

Bahçede ilgilendiğimiz 4 kediden biri olan zümrüt hanım zekasıyla evimize girmeyi başarmış durumda. Bazen sırt üstü yerde yatıp koltugun uzanan kısmına tırnaklarını geçirerek resmen sırt üstü yürüyor bu bitirim.

hadi miniklerle konuşulanlar yazılsın,ne keyifli bir topik

katılıyorum,süper bi topik :)))
mart ayıyla ilgili bi haber okuduktan sonra ev arkadaşım 'bak İbiş,görüyomusun evden kaçanların sonunu' diye gözdağı vermişti :)))

ibiş ismi değil aslında ama çok karakteristik bi ismi var ve sosyal mecrada devamlı ondan bahsettiğim için kendimi deşifre etmek istemedim,hem ibiş de güzel isimmiş :)

bizim geyikler genelde cins olan kedimizin tekirlerle münasebete girmesi korkumuz üzerine oluyo...Bu aralar da münasip bi eş bulduk kızgınlık dönemine girmesini bekliyoruz eve getirmek için.ama bizim kedinin hiç kızgınlık emaresi gösterdiği falan yok...Ev arkadaşım internette tam da bizimkinin cinsinden bi kedinin doğum fotolarını görünce 'bak ibiş,senin yaşındakiler çoktan doğurdu da bebelerini emziriyo,mart geçti sende tık yok' diye kediye sinirlendi :))

kopegimize hadi bıcı bıcı yapalım dedigimizde bir titreme bir kacıs kovalama baslıyor bıcı bıcının banyo yapmak oldugunu cok iyibiliyor kereta
bir hata islediginde naptın sen buraya cismi yaptın dedigimde gozler asagıya cevrilir yavastan ortamdan sızmaya bir tarafdan da soylenmeye baslar
ogluuuum annemi gelmis dedigimde kapıya dogru kosup acmamı bekler annemi cok severde
bazende agresiflik yaptıgında annneeeeeee suna birsey de anneme soylicem seni dedigimizde anında keser masum moduna girer

Son düzenleme:
kedi kızımın bebekliğinden gelen bir alışkanlık uyurken emzik emer gibi abisinin boynunu emer...oğlumun boynundaki tüylerin renkleri değişti kızıl gibi oldu...veeee son haberimiz oğlum artık bir ergen o da bir çükibikk oldu...

Benim kedi bebeklerim artık ergen oldular ve haliyle arkadaş aramaya çıkıyolar balkondan kaçıp kaçıp.kısçem zorlanmıyo da oğluşumu hem büyük kediler dövüyo..bebekten beri başka kedi görmedikleri için sosyal yönden zayıf kaldılar galiba...ben de sarılıyorum bebeğime "kimse arkadaşlık etmiyo muymuş benim oğlumla döverim ben onların hepsini üzülme sen aşkım" diye teselli ediyorum...annem de sesleniyo içerden "gene mi dayak yiyip gelmiş pezo"

Daha önce benzer bi hikaye eklemiştim bölüme..
Buraya kopyalayayım bikaç tanesini..

Yalnızken Kedi İle Girilen Diyaloglar

Ökkeş, kalorifer tepesinde iki ayağının üzerine kalkmış, duvarda asılı duran tabloyu pati darbeleriyle bir sağa bir sola sallar durur.

Alev: “Ökkeeşş, bırak onu düşüreceksin!”
Ökkeş: …………
Alev: “Kime diyorum yaaa, bıraksana, in oradan aşağı, kaldırma beni ayağa!”
Alev: “Oğlum, yapmasana ya anlamıyor musun(!), sana söylüyorum!”
Alev: “Off, naparsan yap yaa senle mi uğraşacağım şimdi?”

* * *
Alev, ayak seslerini duyarak kapının iç kısmında bağıran Ökkeş’e seslenerek, bir yandan doğru anahtarı bulmaya çalışmaktadır.
Ökkeş: “Maauuuuuuiiii”
Alev: “Oğğğluuum, ben geldiiiiim. Dur anahtarı bulayım giricem içeri.”
Ökkeş: “Beeeeuuuuu”
Alev: “Tamam kuzum ağlama, bak kapıdayım, az bekle.”
Ökkeş: “Booouuuuuvvv”
Alev: “Ay bi sakin ol yavrum yaa, kırk tane anahtar var, napayım?”
Ökkeş: “Moooouuuuvv”
Alev: “Ay senin o küçük kulaklarını yerim beennnn, nasıl da duyar da konuşurmuş benimle.”
Komşu Adam: “İyi günler Alev Hanım, bir sorun mu var?”
Alev: “Ehem, şey, yoo, Ökkeş yani şey kediyle konuşuyorum da”
Komşu hızlı adımlarla evine girer ve kapısını kapatır.

* * *
Ökkeş, uyku mahmuru gözleri kısık kısık dolanmaktadır.
Ökkeş: “Ggggrrrrrr”
Alev: “Oyy benim küçük danamın uykusu mu gelmişşşş.”
Ökkeş: “Ggrrrrraaaa”
Alev: “Gel bi göbüşünü seveyim senin”
Ökkeş: “Mrrrrr”
Alev: “Ay yerim tüylü yaratık seni, hanimiş göbüşü, bıcıbıcıbıcı”

Ökkeş: Haarttt!
Alev: “Ne ıssırıyosun bee! Adam gibi söylesene!”

* * *
Alev, eve girer ve henüz ayakkabılarını çıkaramadan Ökkeş üzerine tırmanmaya çalışmaktadır.
Alev: “Neler yaptın sen bakayım ben yokken?”
Ökkeş: “Miiuuvv” (En sevimli ses tonuyla)
Alev: “Aaaa, suyunu dökmüşsün ama?!”
Alev: “Ay bu ne Ökkeş ya? Neden yere attın kitapları?”
Alev: “Olamaaazz! Bu kağıtlar lazımdı Ökkeş, neden parçaladın ki bunları?”
Ökkeş: Pııırrr. (Devekedisi, perdenin altına kafasını sokar, geri kalanı dışarıdadır.

* * *

Ökkeş: Tıııkkıııırttt, tık tık tık, tııkkıırrtt, pıtır pıtır pıtır pıtır, baaaaam (Plastik topunu parkenin üzerinde sürmekte ve sonrasında iyi bir sıçrayış yaparak, duvardaki saate pati atarak yere sert bir iniş gerçekleştirmiştir.)
Alev: “Oğlum, gel buraya seninle konuşalım.”
Ökkeş: Pıtır pıtır pıtır pıtır, baaaaam!
Alev: “Gel buraya dedim, bak aşağıda insanlar yaşıyor, gelirlerse seni ensenden tutar bahçeye fırlatıverirler, bunu ikimiz de istemeyiz değil mi?”
Alev: “Bak sokağa attırırlarsa seni sonra beni suçlamak yok, ben seni uyardım.”
Alev: “Sen beni anlamıyosun galiba?!”

* * *

Bir kez bile kendi yatağında yatmayan Ökkeş, durumu abartmış, ayaklarıyla yataktan aşağı ittirerek düşürmeye çalışmaktadır.
Alev: “Ya şimdi ben insanlık yaptım, seni ayak ucuma aldım diye mi bu hareket?”
Ökkeş: “Iıııııııııuuvv”
Alev: “Saçmalama Ökkeş! Bak çok kararlı ve sert bir ses tonum var! Saç-ma-la-ma! Biraz mantıklı ol(!?!) Burası benim yatağım.
Ökkeş: İttirmeye devam ederek “Iıııııııııuuvv”
Alev: “Yahu ben mi ineyim sepete? Hasta mısın sen, ittirmesene!”
Ökkeş: İttirmeye devam ederek “Iıııııııııuuvv”
Alev: “Tamam, ben içeri gidiyorum, sen burada yat ama bu son bak bir daha olmasın!”

ALINTI..

Son düzenleme:
Bugün biraz moralim bozuktu...Oğlumu aldım seviyorum seviyorum hiç tık yok ne bir gırlama mutlu olduğuna dair ne bir şey!!! halbuki eskiden gırıldamasından başım ağrırdı...ona dedimki: "sen beni artık sevmiyosun sevsen gırlardın" tribin dibine vurduğum gündür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…