Kedi, korkuluk olarak kullanılıyor sinir oldum

Cordelia

To be or not to be…
Pro Üye
22 Ocak 2013
41.713
210.648
798
İyi pazarlar bayanlar.

Yan komşunun gelini teras katına, k.v yazlıkta diye kuşlar geliyormuş. Kedi koymuş kuşlar korkup kaçsın diye. Ben anlamam çok fazla üşümez mi kedicik. Sıkılmaz mı tek. Yemek su tuvalet ihtiyacı hiç ilgilendiklerini sanmıyorum. Annem konuştu ama salacaklar mı bilmiyorum. Neyse bizim tarafa geçince falan bırakırız ama çok üzüldüm. Öneriniz nedir? Ne düşünüyor bu insanlar yada insanlar mı? Çok sinirliyim...

20 yıllık komşumuz. Birde uzaktan neyse ki çok uzaktan akraba. Şimdilik kediyi kurtarayım. Israr ederlerse tabi ki şikayetçi olurum.:KK11:

Allah korusun kuş peşine atlamaya falan çalışır.
Zaten ihtiyaçlarının giderildiği bile kesin değil. O insanları alıp koyacaksın korkuluk olarak sinirlendim yine :(
Şikayet edin bencede.

Şu havalarda muhtemelen üşümüyordur ama sokulacak bir kuytu köşe ister kedicikler. Terasta böyle bir imkan var mı bilmiyoruz. Ayrıca hangi canlıyı bir başına, bir yere kapatsan yalnızlık çeker. İstediği kadar yemeği, tuvaleti olsun, mutsuz olur. Aşağı düşme tehlikesi de var. Lütfen şikayet edin. İnsanlar çok acımasız ya, kuş pisliği kadar değeri yok bazılarının.

Şu havalarda muhtemelen üşümüyordur ama sokulacak bir kuytu köşe ister kedicikler. Terasta böyle bir imkan var mı bilmiyoruz. Ayrıca hangi canlıyı bir başına, bir yere kapatsan yalnızlık çeker. İstediği kadar yemeği, tuvaleti olsun, mutsuz olur. Aşağı düşme tehlikesi de var. Lütfen şikayet edin. İnsanlar çok acımasız ya, kuş pisliği kadar değeri yok bazılarının.
Evet bende bu vicdansızlığa delirdim. Canlı o, eşya mı? Beyin yok mu az düşün ya. Onu kapamak lazım balkona. Kuşlar kaçsın diye.

E bu kediciğin hali ne olur aç susuz, kumsuz yapamaz ki? Ah yavrum ne sıkıntı çekiyordur kendi başına oracıkta. Lütfen alın onu

Yüksek mi teras

Bunalınca ya da kuş peşinde atlayıp düşebilir

Bir arkadaşın kedisi kaçıp terasa çıkıp oradan da uçmuştu o şanslıydı hala yaşıyor ama çok tehlikeli

Bizimki balkona çıkınca bile koşup başında bekliyoruz anında korkuluğun öbür tarafına geçebiliyor

Allah korusun kuş peşine atlamaya falan çalışır.
Zaten ihtiyaçlarının giderildiği bile kesin değil. O insanları alıp koyacaksın korkuluk olarak sinirlendim yine :KK43:
Şikayet edin bencede.
Kuştan rahatsız olup kedi koyan çıkıp ona yemek verir mi, bence aklına gelirse. Yemek verse de sıkılır orada tek yaaa bütün gece gündüz...

Yüksek mi teras

Bunalınca ya da kuş peşinde atlayıp düşebilir

Bir arkadaşın kedisi kaçıp terasa çıkıp oradan da uçmuştu o şanslıydı hala yaşıyor ama çok tehlikeli

Bizimki balkona çıkınca bile koşup başında bekliyoruz anında korkuluğun öbür tarafına geçebiliyor
5.kat

pislıkten sıkayetcı olan cam balkon yaptırır kapatır balkonu
kedı kus pıslıgını nasıl engellesın vıledayla yerlerı mı sılecekmıs
ne yıyıp ne ıcıyor bunların kafası bır mılyon
beledıyeye dırek sıkayet en temızı

Kedicik ne oldu? Umarım onu orada yalnız bırakmadınız. Lütfen hiç bir şey olmadı polisi arayın, sizden de şüphelenmezler. Yazık betonda mahvolur o. Lütfen kurtarın onu

Back
X