Kedi, korkuluk olarak kullanılıyor sinir oldum

Yazık günah bebeğime, orda bi başına miyavlar durur. Yemeği suyu da eksiksiz veriliyor mu muamma. Şikayet edin bence de. Ha insanı alıkoymuşsun ha hayvanı.

Bu kadar bencil ve mantıksız bir davranış görmedim ömrü hayatımda. Bir de beşinci katmış! Hayvan kuş peşinden düşüp iç kanamadan ölecek! Yalvarırım alın o hayvanı oradan, belediye melediye boşverin bir yalan uydurun alın. Sonra çok vicdan azabı yaşarsınız. Alın ne olur :(

İki kuş kakası temizlememek için hayvana yapılana bakın! Bu titiz geçinen sorunlu insan tipinden tiksiniyorum ben ya..

Yazık o kedi oradan atlasa veterinere de götürmezler paralarına kıyıp..Hayretler içerisindeyim neyin kafasını yaşıyor bunlar.dökersin suyu yıkarsın balkonu..o cana birşey olsa ne olacak ömür boyu vicdan azabı..yazık hayvana ya çok üzüldüm..

Şikayet edin isminizi vermek zorunda değiller sizin olduğunuzu anlamazlar yazık günah balkon bir kedi için çok tehlikeli ac susuz bakımsız olmasını geçtim düşme ihtimali çok yüksek hayati tehlikesi var.

Kesinlikle belediyeye sikayet edin ... resmen iskence cektiriyorlar kedicige.. yazik gunah .. özgurlugu kisitlaniyor insanlar gercekten cok dusuncesiz egoist artik..

Bizim tarafa geçerse dediğinize göre arada kedinin gelebileceği bir yol var. Onlarla hiç muhatap olmadan kediyi mama, yemek kokusuyla falan kendi tarafiniza çekmeye çalışın. Sizin tarafa geçince salarsiniz zaten. Hava henüz üşüyecekleri kadar soğuk değil ama en azindan üstü kapalı bir yer ister canlar. Ayrıca yalnızlıktan sıkıntıdan patlamıştır zavallı bir de tehlikeli yüksek yerde.

Back
X