- 13 Temmuz 2022
- 48
- 38
- 18
- 29
Merhaba benim oldum olası hayvan korkum var çok severim beslerim ama kesinlikle dokunamıyorum yaklaşamıyorum korkuyorum bana dokunmasın ama mutlu olsun şeklinde bir yaşam sürüyordum.Bu korkumu yenmek için ve ilerde çocuklarım benim gibi olmasın diye bir kedi sahiplendim okadar güzel ve masumki bayılıyorum içim gidiyor daha geleli 3 gün oldu çok akıllı ve benim gibi oda korkak.çok çabuk alıştı evimizi ve beni çok sevdi gelip kucağıma kendini sevdirmek istiyor çok şanslıyım ama ben aynı odada durmayı bile hayal edemiyorken böyle bir durumdayım.Eşim korkmuyor onun için kediyi kucaklamak gerekirse o yapıyor.Mamasını verip tuvaletini falan temizleyebiliyorum oyun oynatıyorum yatıp sakin durduğunda kafasını sırtını falan sevebiliyorum daha çok dokunabilmek istediği ilgiyi vermek istiyorum ama patileriyle dokununca bana sürtününce falan kucağıma çıktığında çok korkuyorum titreyip duruyorum oda korkup kaçıyor çok tuhaf hissediyorum alıp mıncırmak istiyorum ama zıp zıp durmayışı tedirgin ediyor üstüne hiç dokunmadığım için şimdiye kadar okadar tuhaf hissediyorumki elleyemiyorum alışabilirmiyim korkumu yenebilirmiyim kendi sınırlarımı oldukça zorluyorum yeterki evde rahat etsin kendimi kötü hissediyorum onu bırakmak istemiyorum oğluşum diyorum yanıma geliyor ağlicam kendimden nefret ettim
Son durum:Bir kaç ay içinde tamamen alıştım kendimi çok zorladım şuan her şeyi beraber yapıyoruz onla yatıyorum beraber yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor onun sayesinde diğer kedileride sever oldum
Çok mutluyuz onsuz nasıl yaşamışım diyorum çok şey kaybetmişim bambaşka bir duygu şimdi sonsuz güven ve mutluluk içinde yaşıyoruz hepinize teşekkürler

Son durum:Bir kaç ay içinde tamamen alıştım kendimi çok zorladım şuan her şeyi beraber yapıyoruz onla yatıyorum beraber yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor onun sayesinde diğer kedileride sever oldum

Son düzenleme: