Kedi meselesi

Kedi belliki bir sorun yaşıyor, sürekli kum kabı dışına yapan kedi de iş yerinde sorun olur. Kendi evinize alın. Biri istedi verdim dersiniz. Kediyi kim sahiplense muhtemelen daha iyi ve anlayışlı bakacaktır.
sürekli yapmıyor kumuna da yapıyor. ama bazen hep aynı saatlerde aynı yere yapıyor. kendince orayı da tuvaleti olarak mı kodladı anlamadım

sürekli yapmıyor kumuna da yapıyor. ama bazen hep aynı saatlerde aynı yere yapıyor. kendince orayı da tuvaleti olarak mı kodladı anlamadım
Stres olabilir, kum kabı yeterince temiz değildir. Sadece kumu değil kabın kendisi. Belki kum miktarı yeterli değildir. Yaptığı yere bir kere yapınca hep yaparlar. Ama genel olarak bir sıkıntısı var belli ki.
Benim kedilerimden biri şahsen sıkıntılı bir kedi. Tatile çıktığımda yalnızca çok güvendiğim arkadaşıma emanet ederim ona rağmen tuvalet sıkıntısını ben yokken değil varken yapmasını tercih ediyorum. Kimse benim gibi nazını çekemez diye.
Bu kedinin de nazı çekilmiyor belli iş yerinde bakmaktansa bırakın durumunu bilen biri sahiplensin. Daha iyi bakarlar.

`