- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Psikolog ve buradaki arkadaşların tavsiyesi ile kedi sahiplendim. İlk sahiplerinin çocukları zarar verdiği için ben sahiplendim.
çok mutlu olacaktım onunla ilgilenirken her şey unutacaktım.
Ne içimde sorumluluk duygusu var ne sevgi.
Elbet maması suyu taraması temizliği her şeyi ile ilgileniyorum.
Ama bu kadar. niye böyle oldu hiç bilmiyorum
Yalnızlığıma ortak etmek için bir canlı yanlıştı belkide.
ilgileniyorum seviyorum hanımefendi ama severken de sevgi hissetmiyorumSiz sadece yemek su ve barınma ihtiyacınız giderilse mutlu olur musunuz? Olmazsiniz. Kedi de aynı şekilde. Sevgiye, oyun oynamaya, ilgiye ihtiyacı var.
5 aylık hamileyken oğlumu kaybettim. Çok kötüydüm. Eşim daha çabuk toparlamam için kedi aldı. İlk başta sizin gibi hissediyordum ama şimdi iyi ki var diyorum. Acaip düşkün oldum. Zamanla sizde böyle hissedeceksiniz.
Normaldir aranızda bağ kurulmamış henüz.ilgileniyorum seviyorum hanımefendi ama severken de sevgi hissetmiyorum
Kediye şans ver mutlu Olacaksın.
Kedim var.
Ayy ne kadar güzel :) Alışmaktan korkuyorsunuz belki. İkiniz de yaralanmissiniz. Birbirinize alismaniz zaman alır. Zaman tanıyın birbirinize. Arada başını okşayın oyuncakla iple oynatın
Severken sevgi hissetmiyorum ne demek ya ya sevmiyosun ya da seviyorsun yani. Karıştırma boşuna.ilgileniyorum seviyorum hanımefendi ama severken de sevgi hissetmiyorum
Hiç merak etmeyin, üzülmeyin. Birbirinize şans verin. O sizi anlar ne hissettiğinizi. Birazcık alışın,zaman geçsin. Ne demek istediğimizi anlayacaksınız.Bugün bütün gün yan yanaydık. Kendimi suçlu hissediyorum. Sokaktaki kedilere bile koşa koşa gidip seven ben. Şimdi böyle oldu
Kendine de zaman ver güzel şeyler emek emek olur. Kendini yargılama şu an böyle hissediyorsun evet tamam suçlu değilsin sonra değişir hep aynı ruh halinde değiliz kiBugün bütün gün yan yanaydık. Kendimi suçlu hissediyorum. Sokaktaki kedilere bile koşa koşa gidip seven ben. Şimdi böyle oldu
Severken sevgi hissetmiyorum ne demek ya ya sevmiyosun ya da seviyorsun yani. Karıştırma boşuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?