Öyleymiş.Kumu zaten bir iki göstermek yeterli. Çünkü doğalarında kuma yapmak var.
Eğitimli kedi mi olur? Kedi bu, ancak o sizi eğitir. Tuvalet eğitimi filan diyorsan kediler tuvaletlerini içgüdüsel olarak kuma yapar. Tuvaletin yerini degistirmedigin sürece.
Ilk 3 ay anne sütünü almalı ama daha küçük bir yavruyu sahiplenmek sorun olabilir. Benim aldığım yavru erken sütten kesilmişti, kocaman oldu ama hala kulak emiyor mesela.
Eğitimli derken kuma yapanı kastedmiştim patileriyle eşeleyin kumu öğrensin filan gibi şeyler söylüyorlardı. Ben de zaten kuma yapamayacak kadar küçük almamam gerektiğini öğrendim bu süreçte. 2 3 aylık almam gerekmiş sütten kesildikten sonra. Zaten o zamana kadar da öğreniyorlarmış.En kısa sürede bi tane evlat edinmek istiyorum.
Bir önceki mesaja yazdığım cevabı size de yazdım ama bi değişik oldu.Eğitimli kedi mi olur? Kedi bu, ancak o sizi eğitir. Tuvalet eğitimi filan diyorsan kediler tuvaletlerini içgüdüsel olarak kuma yapar. Tuvaletin yerini degistirmedigin sürece.
Ilk 3 ay anne sütünü almalı ama daha küçük bir yavruyu sahiplenmek sorun olabilir. Benim aldığım yavru erken sütten kesilmişti, kocaman oldu ama hala kulak emiyor mesela.
Oyy kuzum ne tatlı
Ne kadar tatlı ya
Insallah sen de ikna edersin eşini. Benimki benden çok istiyordu başlarda.Oyy kuzum ne tatlı
Teşekkürler teyzesi.Ne kadar tatlı yaminnakim ❤
Bizim bi ara vardı eşim getirdi 15 gün baktık başkasına sahiplendirk sonra ben sorumluluk almam diyor yaInsallah sen de ikna edersin eşini. Benimki benden çok istiyordu başlarda.
Teşekkürler teyzesi.Ay çok tatlı minnoşun güle güle büyüt Canım❤
Ay o da olur insallah daha musait evim olur da.Hayırlı olsun çiçeğim bende kopuş annesiyim
Valla ilk minicikti bize geldiğinde şimdi azman gibi oldu ama asla sesi çıkmaz aprtman daAy o da olur insallah daha musait evim olur da.
Aman maaşallah.Valla ilk minicikti bize geldiğinde şimdi azman gibi oldu ama asla sesi çıkmaz aprtman da
Kızımın minnosluguna baksana teyzesi yaAman maaşallah.
Kızın maasallah benden iriKızımın minnosluguna baksana teyzesi yaya alışma sürecinizi yaz emi belki bende kızıma bı kardeş getiririm
Tam kuma yapamıyormuş biz göstericez biraz. Bir de mama yemedi hiç ıslatın yavru kedi mamasını dediler. Uyuyo şimdi.Amannn yarabbi yesinler seni yaaaatakıldıgın bir yer olursa yardımcı olmaya calışırım canım bildiğim bir konuysa eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?