Yaa bizim yolumuz çok uzun oluyor yeniden mi düşünsekKediyi arabaya atalım başka eve götürelim diyorsanız bu olmaz. Yani belki milyonda bir, bir kedi başka ortama gidebiliyodur ama siz böyle düşünmeyin. Depresyona girip yemeden içmeden kesilebilir. Kediler sahiplerine yani size değil yaşadıkları eve ve ortama bağlıdır. Köpekler gibi başka yerlerden ve başka insanlardan hoşlanmazlar.
Kediye bakacak kimseniz yoksa evet yeniden düşünün.Yaa bizim yolumuz çok uzun oluyor yeniden mi düşünsek
Her kedi aynı mıDır bilmiyorum ama bizimkini bir kere annemlere götürmek zorunda kaldık giderken.1.5 saatlik yol çok uzun da değil ama gidene kadar miyavladı yolda hiç susmadı desem yeri. Bazen normal bazen bağırarak. Oraya gidince de evini aradı huyu suyu değişti saklanıp durdu vs.
Gurbetteyiz kimsemiz yok bir kaç konu komşu onlarda bakarmi bilemedim şimdiKediye bakacak kimseniz yoksa evet yeniden düşünün.
Yani kediyi yolculuk yaparız diye düşünerek aldınız diyelim ama sonra baktınız olmuyor.. ne yapacaksınız?
Şimdi bütün kediler aynı mıdır bilmiyorum kediyle yolculuğa giden insanlar yazsa keşke:) bizimki öyle yaptı. Yol 5 saat falan olsa yorulur uyurdu belki bilmiyorum ya da 5 saat boyunca susmazdı. Belki yazanlar olur her kedi mı böyle.Yaa bizim yolumuz çok uzun oluyor
Gurbetteyiz kimsemiz yok bir kaç konu komşu onlarda bakarmi bilemedim şimdi
Evet veterinere hep eşim götürdü hiç susmuyor diyordu ama bizim veterinere gitmek taş catlasın 7 dakikadır o bile yoktur. Anneme giderken ben goturdum. Bir de kızım vardı arabada ilk o zaman gördüm dedim eşim abartmamış. Ama yol boyunca susmayacagini hiç düşünmemiştim. Bir de insanın dikkatini dağıtıyor gerçekten zor hem kedi için hem arabayı kullanan için.Çok sakin kediler oluyor ama çoğu araba yolculuğunda çok stres oluyor ben de veterinere gidişlerimizde tecrübe etmiştim.
Bu zamana kadar 7 kedi baktım .Camlari pek acmiyoruz hatta hiç diyebilirim balkonum kapalı o konuda sorun yaşayacağımızı düşünmüyoruz sıcak bı memleketteyiz klima kullanıyoruz sıklıkla
Belkide kedi sahiplenerek hayatimin en guzel isini yaptim ama..Bir kaç aydır kedi sahiplenmek istiyorduk bugün kesin karar verdik sarman yavru kedi sahiplendirmek isteyen bı aileden internetten ilanı görerek konuştuk yarın gidip alcaz 1 buçuk aylık dişi ilk önce veterinere götürüp parazit aşısını yaptircaz nelere dikkat etmeliyim hangi mama iyidir nasıl bakmalıyız iki oğlum var 15 ve 7 yaşında heyecanlı ve mutluyuz ama bir o kadarda tedirginiz yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum
Bu zamana kadar 7 kedi baktım .
Açmıyoruz demekle olmuyor çok ciddiyim bir sinek bir kuş peşine atlarlar. Yaptırmayacaksan bütçen yoksa alma kediyi. Düşünce ameliyat ettirmek daha pahalı kediye eziyet. Biz zaten açmıyoruz ki diye bir şey yok. Bebek olsa evde biz zaten açmıyoruz ki mi dersin ne olur ne olmaz diye çocuk kilitlerini taktırır misin.
Öyle yaparız olmazsa yarın gidip konuscaz 1 ay daha kalsın anneyle
Merhaba 3 aylık kedim 1 ay olduğu geldiği tavsiyelerimi vereyim koltuk ile kesinlikle ilgilenmedi bizimki bizim için büyük şansBir kaç aydır kedi sahiplenmek istiyorduk bugün kesin karar verdik sarman yavru kedi sahiplendirmek isteyen bı aileden internetten ilanı görerek konuştuk yarın gidip alcaz 1 buçuk aylık dişi ilk önce veterinere götürüp parazit aşısını yaptircaz nelere dikkat etmeliyim hangi mama iyidir nasıl bakmalıyız iki oğlum var 15 ve 7 yaşında heyecanlı ve mutluyuz ama bir o kadarda tedirginiz yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum
Yaa bizim yolumuz çok uzun oluyor yeniden mi düşünsek
Kutusunda bağırıyor bizimki ben kucağıma alıyorum sarılıyor hanımefendi yolu izliyor o şekilde sakinleşiyorŞimdi bütün kediler aynı mıdır bilmiyorum kediyle yolculuğa giden insanlar yazsa keşke:) bizimki öyle yaptı. Yol 5 saat falan olsa yorulur uyurdu belki bilmiyorum ya da 5 saat boyunca susmazdı. Belki yazanlar olur her kedi mı böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?