Merhaba herkese,
Oncelikle kucuk dostlarimizi sahiplenmis ya da onceden deneyimi olanlardan yorum ve oneri bekliyorum.
Kendi evimde 1 tane 6 yasinda kopek ve 1 tane 2 yasinda tekir kedi var, ikisi harika anlasiyorlar, onlara ailemle bakiyorum, ben ayrilinca da sadece ailem bakiyor. Universiteme devam edebilmek icin kendi sehrime 1 saatlik yakinlikta baska bir yerde ikamet etmekteyim. Karsima melez bir kedi cikti, cokta tatli, yavru... Herseyini ustlenip bakmaya maddi ve manevi olarak hazirim. Sorum su, bu melez kedicik muhtemelen 0 6 ay araligindadir, 2 yasindaki kedimle anlasabilirler mi?
Kopegim cok uysal ve arkadas canlisidir, kedim cok sakindir ama evini benimsedigi icin alaninda ondan baska yabanci bir kedi ve kopek istemez. Cunku teyzemin 2 kedisi var her ikisiyle de maalesef anlasamadi. Bunun sebebini onlari cok sık bir arada tutamadigimiz icin yeterince tanismamalarina bagliyorum.
Melez kedicigi sahiplenirsem kucuklukten alismasi icin kendi evime 2 haftaligina birakma dusuncesi icindeyim. Basima geleceklerden korkuyorum, ne yapmali? Simdiden tesekkurler