Kedi sevdim kuduz olur muyum

Sevdiğiniz kedicigin gözlerinde irilesme ve kızarıklık var mıydı ?
Kuduz değil de toksoplazma kapmissinizdir

Kuduz öyle kolay kolay bulaşmaz merak etmeyin. Hayvan kuduzsa zaten öyle rahatça başını okşayamazsınız da ayrıca. Hiç bişey olmaz rahat olun. Toksoplazma da kapmazsınız toksoplazma hayvanın dışkısından bulaşır ancak. Başını sevdiniz diye hiç bişey olmaz. Ama siz yine de dışardayken eve geldiğinizde ya da dışarda yemek yerken ellerinizi yıkayın. Hayvan dışında mikrop kapabileceğiniz bi sürü faktör var malum

Sadece bu hastaliktan korkmayin, okadar virüsler var bakteriler var igrec. Samimi söylüyorum biraz daha hijyenik olalim sık sık ellerimizi yikiyalim hele ki yemege dokunmadan. 2 Saat disarda kaldigimda evde ellerimi yikarken Nasil Pislik cikiyor Ben hisediyorum igrenc bide Ben okadar kolay herseye dokunmam dokunsam bile dezenfeksiyon kullanirim.
Sagliki kalin

ne nedir nasıl bulaşır bir araştırın önce ya . he aynen yarın kuduz merkezine kapatır sizi sağlık bakanlığı. uzak durun hayvancıklarda. en kötü pis ellerinizle yemek yemekten covid kaparsınız

Kuduz hayvanlardan degil insanlardan korkun bence.

Şaka mı bu?

Ben size kuduz ignesi degil de farkindalik ve bilinc arttirma ignesi onerecegim, az okuyun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…