- 1 Kasım 2021
- 23
- 14
- 8
- 24
- Konu Sahibi Kedilitilki
-
Sevdiğiniz kedicigin gözlerinde irilesme ve kızarıklık var mıydı ?Kedinin başını biraz sevdim ve marketin kedisiydi. Cok besili ve güzel bir kedi ama insan yine de şüphe ediyor. Daha sonra ellerimi yıkamadan börek yedim. Bisey olur mu bir de kuduz iğnesiyle uğraşmak istemiyorum. Bisey olmaz derseniz hiç yaptırmayacağım.
Kızarıklık vardı ama şişkinlik veya irileşme yoktuSevdiğiniz kedicigin gözlerinde irilesme ve kızarıklık var mıydı ?
Kuduz değil de toksoplazma kapmissinizdir
ne nedir nasıl bulaşır bir araştırın önce ya . he aynen yarın kuduz merkezine kapatır sizi sağlık bakanlığı. uzak durun hayvancıklarda. en kötü pis ellerinizle yemek yemekten covid kaparsınızKedinin başını biraz sevdim ve marketin kedisiydi. Cok besili ve güzel bir kedi ama insan yine de şüphe ediyor. Daha sonra ellerimi yıkamadan börek yedim. Bisey olur mu bir de kuduz iğnesiyle uğraşmak istemiyorum. Bisey olmaz derseniz hiç yaptırmayacağım.
Şaka mı bu?Kedinin başını biraz sevdim ve marketin kedisiydi. Cok besili ve güzel bir kedi ama insan yine de şüphe ediyor. Daha sonra ellerimi yıkamadan börek yedim. Bisey olur mu bir de kuduz iğnesiyle uğraşmak istemiyorum. Bisey olmaz derseniz hiç yaptırmayacağım.
Ben size kuduz ignesi degil de farkindalik ve bilinc arttirma ignesi onerecegim, az okuyun yaKedinin başını biraz sevdim ve marketin kedisiydi. Cok besili ve güzel bir kedi ama insan yine de şüphe ediyor. Daha sonra ellerimi yıkamadan börek yedim. Bisey olur mu bir de kuduz iğnesiyle uğraşmak istemiyorum. Bisey olmaz derseniz hiç yaptırmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?