Kedi sevdim kuduz olur muyum

Beyin yerine saman taşımayın başka da birşey demiyorum. Yetti sizin gibi insanların hayvan düşmanlığı sevmeyin de dokunmayın da onlar kendi hallerinde takılıyorlar yani. Niye sevipte kudurdum mu diye burda konu açıyorsun. Ne saçma bir iştir bu ya çok sinirlendim. Hayvanlar iftiraya bile uğruyor resmen ya, rezilsiniz. Hiç iyi niyetli değilsiniz.

Kedinin başını biraz sevdim ve marketin kedisiydi. Cok besili ve güzel bir kedi ama insan yine de şüphe ediyor. Daha sonra ellerimi yıkamadan börek yedim. Bisey olur mu bir de kuduz iğnesiyle uğraşmak istemiyorum. Bisey olmaz derseniz hiç yaptırmayacağım.
Bu devirde bu kadar bilgisiz olmak… cahil demek istemedim sizi kırmamak için ama, gerçekten hayret ettim bu kadar bilgisiz olmanıza ☹️

Hay agzina saglik Otrera. Bunu yazacaktim tam da. Inanamiyorum bazi kafalara...
Ya tamam doktor kadar bil vb demiyoruz ama, kuduz nasıl bulaşır az buçuk bilirsin ya..

Kediyi sevmiş tırmalama bile olmamış, börek yedim kuduz bulaşır mı diyor.. kuduz bile olsa o kedi, rabies virüsü ağız yoluyla mı bulaşıyor Allah aşkına 🤦🏻‍♀️

Konu sahibine yuklenecektim ama gecmis konulari bir tuhaf. Belki bir fikrin vardir. Otrera Otrera

Of bu konu bu üyeye mi aitti? Hatırladım konuyu 😱

Evet haklı olabilirsin lotuscum 😕

Back
X