Kedi Sorunu

berycherry

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
12
2
16
33
Aslında benim için sorun diyemem ama hastalığım ve tedavisinden dolayı kedime bakamıyorum. Barınağa bırakmak da istemiyorum. Ailem zaten ilgisiz , hayvan açlıktan ölse uyuyor sanarlar . Tek dayanağı bendim ama doktorum uygun bulmuyor maalesef . Lütfen kedi sahiplenmek isteyen iyi bir aile bana ulaşabilir mi ? Bebeğimi barınağa vermek istemiyorum. 3 aylık , erkek , kiru mama da yiyor tuvalet kabınıda biliyor . Insan canlısı sevimli bir tekir . Istanbul içi her yer olabilir tek şartım iyi bakılması .

Lütfen barınağa vermeyinnn...

O kadar üzülüyorum ki... 3 aylık bir yavru, düzen alt üst olacak...
Ben ciddi anlamda ileri safhada astım hastasiyim , kedime ölümüne kadar baktim, doktor kesinlikle dedi, ben bırakamadım. Şükür bir şey olmadı.
3 aylık kedi 2 aydır sizde olsa, ne hastalığınız var merak ettim 2 ayda ortaya çıkan?
Ve lütfen barınağa götürmeyin...

cilt kanseriyim , tedavim kemoterapiye geçicek maalesef , bende istemiyorum ama durumum böyle . Doktorum kesinlikle kabul etmiyor cildim enfeksiyona açık .

Her yere ilan verdim son çarem burası kaldı cins kedi olmadığı için kimse almak istemiyor maalesef . Umarım burda bulabilirim.

Cok gecmis olsun umarim bulursunuz....

Çok geçmiş olsun konu sahibi
Kedinin fotolarını eklerseniz belki daja çok dikkat çeker.
Umarım sahiplenen olur.

Cok geçmiş olsun. Facebook'ta hayvan sahiplendirme grupları var. Oralara ilan verin. Barınağa da bırakmayın lütfen. Sokakta yaşar da orada yaşaması cok zor ama siz sokağa da bırakmayın coktan ev ortamına alışmıştır

umarım bulabilirim , diğer her yere ilan verdim dediğim gibi cins değil diye kimse pek istemiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…