Merhabalar,
Dün oğlumu misafirlikte, ev sahibinin bahçesinde kedi tırmaladı. Sokak kedisi. Sadece küçük bir tırmık atmış. Çok hafif kanadı. Hemen sildim, temizledim. O ağlamadı bile.
Ben de üzerinde durmadım. Çünkü burda bayağı kedi var.Daha önce komşumu da tırmalamıştı.
Hatta ben eşime bile bu akşam söyledim. O, panikledi.Hemen doktor dedi. Ama oğlum uyuduğu için henüz götürmedik. Sizce hemen götürmeli miyiz?Oğlumun çok fena doktor ve iğne fobisi var. Ben de çok panikledim. Daha önce böyle bir olayla karşılaşan var mı?
Bilmem bişey olur mu ama eğer bişey olacak olsa bana olurdu.
Ben tam bi kedi hastasıyım. Sokakta gördüğüm kedileri bile sevmeye çalışırım bir sürü tırmık atarlar inanın sayısını bile hatırlamıyorum.
Hatta kaç kere de baya kanadı elim o derece tırnağını geçirenler oldu daha bişey olmadı, kuduz olacağım günü bekliyorum kedilerle uğraşmaktan vazgeçemiyorum.
Şaka tabiki Allah korusun herkesi. Kedi de kuduza dair belirti hissettiniz mi peki?
İçinizde kalmasın sabah bi aşı yaptırın isterseniz.
ahaha beni de köpek ısırmıştı, kuduz merkezine gitmemiz gerekti kontrol için. neyse gittik, 10 gün köpeği gözlemleyin vs dediler, muayenemi oldum, çıktık. kuduz merkezi de konakta, ara sokakların birinde tam bir nostalji merkezi. eski evler, sokağa atılmış sandalyeler, kapı önünde kediler. ayyy canım diye el uzatmamla huylu kedi ısırdı beni , eşim tuttu tekra götürdü kuduz merkezine. alın bunu kapatın bir yere diye. drolmuştu.
canım kuduz kalmadı ki artık..bende kedi severim ister istemez tırmanırken falan çiziyorlar..
en fazla sinek ısırığı gibi tetanoz aşısı olur.kuduz merkezine gittiğimizde doktor hayvan 10 gün içinde ölmezse sorun yok dedi.
kuduz olan hayvan fazla yaşamaz zaten.kaldı ki insanlar bakıyor buna..ama sen yine de içini rahatlat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?