Arkadaslar konuyu hortlatacagim ama; kucuklugumden beri kedi ve kopekle buyudum oncelikle bunu belirteyim. Yani tipik bir hayvan severiz
3 gun once kopegimi standart tuvalet gezisine cikardim. Sitemizde bolca kedi var besleme noktalarimiz var ve benim kizim kedilerle iyi anlasir. Sitemizin kedileri de onunla...
Gezimiz bitip apartmana dogru yuruduk ve calilarin arasinda disi bir kedi (anne kedi) kizimin uzerine atladi. Bu arada yasadigimiz 2. olay bu, ayni kedi ile.
Ben ayirmaya calistim ve kedi bana saldirmaya basladi. Kolumdaki damarlari patlatti maalesef... Hemen acile gittik igneler, doku yapistiricilar vs. Bugun kontrulum vardi, sargi bezlerim cikarilacakti... Fakat doktor enfeksiyon kaptigini soyleyip kan tahlili istedi. Bu arada tetanoz ve kuduz asisini hemen oldum. Sitemizde kirpi bol oldugunden suphelendim acikcasi ayni zamanda tedbirdir bu. Zaten 5 doz kuduz asimin zamani gecmemesine ragmen 2 doz hatirlatma oluyorum su an, neyse.
Kanda CRP yuksek cikti enfeksiyondan ve su an damar yolum acik sekilde oturuyorum. Pazartesi son serumumu olacagi, degerlere tekrar bakilacak vs. Ates de yapiyor ayrica.
Diyecegim su ki; tedbir amacli yapilmasi gerekenleri yapin lufen. Ben de bir hayvan severim, besleme yaparim her noktada ama tedbiri de elden birakmamak gerekiyor bir sey olmaz diyerek.