Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kedi tüyleri gibi dökülen saçlar :S

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.406
248
merhaba arkadaşlar
saçımı her taradığımda özellikle kuru iken üzerime bakıyorum resmen kucağımda kedi gezmiş gibi sarı sarı tüyler ve kısacık kırılıp kırılıp dökülüyor heralde
aşırı güçsüz demektir bu :S
uçlarında da alıyorum fayda yok hatta keratin de yapmıştım ama sonuç aynı
ne yapsam bilemiyorum uçlara :S

Arkadaşlar, Saçlarınız için Evin Ampul(Eski adı Evigen Ampul) bugün eczanelere verilmeye başlanmış,daha önce üretim bir süreliğine durmuştu, Firma tekrar üretmeye ve satmaya başlamış, mutlaka deneyin, inanılmaz bir şekilde saçlarınız bakımlı şekle giren, saç dökülmesi yaşamayacak hale gelecek ve yenilenecek. Ben çok memnun kaldım. (Hem 5 TL gibi bütçenizi sarsmayacak bir rakama.)

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar
saçımı her taradığımda özellikle kuru iken üzerime bakıyorum resmen kucağımda kedi gezmiş gibi sarı sarı tüyler ve kısacık kırılıp kırılıp dökülüyor heralde
aşırı güçsüz demektir bu :S
uçlarında da alıyorum fayda yok hatta keratin de yapmıştım ama sonuç aynı
ne yapsam bilemiyorum uçlara :S
Böyle bir sıkıntın olduğunu bana niye söylemedin ki kuzum? Nemsiz kalmış saçların, o yüzden koparak dökülüyor. Nem maskesi gerek sana, matrix biolage'in fortetherapie maskesi ve organic power buildin maskesi bana çok iyi geldi o konuda... Banyodan sonra da gliserinli su sık saçlara bir kaç haftada toparlanır eğer sorunun hala devam ediyorsa...

gecmis olsun
saclarin yanmis

Böyle bir sıkıntın olduğunu bana niye söylemedin ki kuzum? Nemsiz kalmış saçların, o yüzden koparak dökülüyor. Nem maskesi gerek sana, matrix biolage'in fortetherapie maskesi ve organic power buildin maskesi bana çok iyi geldi o konuda... Banyodan sonra da gliserinli su sık saçlara bir kaç haftada toparlanır eğer sorunun hala devam ediyorsa...
tatlım engelliydim mail attım ama görmedin sanırım.forthetherapia maskesi bu muydu ?http://www.bakimstore.com/matrix-biolage-fortetherapie-derinlemesine-guclendirici-sac-maskesi.htm

gecmis olsun
saclarin yanmis

Arkadışımızın saçında açma vs gibi işlemler yapılmadı canım, dolayısı ile yanması söz konusu değil. Arkadaşımızın sorunu nemsizlikten ötürü koparak dökülme...

tatlım engelliydim mail attım ama görmedin sanırım.forthetherapia maskesi bu muydu ?http://www.bakimstore.com/matrix-biolage-fortetherapie-derinlemesine-guclendirici-sac-maskesi.htm

Evet canım maske bu, muhakkak denemelisin. Banyoda saçının suyunu havluyla al maskeyi sür, bekletebildiğin kadar beklet, sonuca çok şaşıracaksın...

Bu arada blogla alakalı epey bir ara verdim, ne bloga uğruyorum ne maillere bakıyorum, gözümden kaçmış sanırım, özür tatlım :(

Arkadışımızın saçında açma vs gibi işlemler yapılmadı canım, dolayısı ile yanması söz konusu değil. Arkadaşımızın sorunu nemsizlikten ötürü koparak dökülme...

Evet canım maske bu, muhakkak denemelisin. Banyoda saçının suyunu havluyla al maskeyi sür, bekletebildiğin kadar beklet, sonuca çok şaşıracaksın...

Bu arada blogla alakalı epey bir ara verdim, ne bloga uğruyorum ne maillere bakıyorum, gözümden kaçmış sanırım, özür tatlım :KK43:
ah bitanemm :KK60: bende yoğundum bayadır girmiyorum

Back
X