Kedi ve bebek

askokuskoo

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2024
9
5
1
25
Aklim çok karıştı ben kedi hastası biriyim 13 14 aylik bir bebegim var ve scottish fold 1.5 aylik sahiplenme aşamasındayım hatta tuvaletini yatağını oyuncağını herseyini bile aldım ama aklımı kurcalayan tek şey tüyleri herkes ne kadar bakım aşı ic dis tarama tarafla tarasanda yapsanda oglunun ciğerine tüyü kaçar diyorlar fikirlerinize ve özellikle deneyimlerinize ihtiyacım var lütfen beni aydınlatın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ya bu tüy kaçma meselesi öyle bişey şey değil eğer aşıları yapılırsa bakımı yapılırsa her gün de bi defa taranırsa bişey olmaz
Haaaa hastasıyım diyipte sahiplenip yok olmuyo tüyü çok kaçar maçar diye düşünüp bırakırsanız hiç almayın daha iyi oda evlat oluyo çünkü çocuğundan ayırt etmiyorsun
Rica ediyorum iyi düşünün
Çok teşekkür ederim yorumunuz için ❤️ kedi hastasiyim bekarken ailem istemedigi icin sahiplenemedim 2 yildir evliyim zaten bu surectedede aslinda karar aşamasındaydim . Zaten asıl mesele sahiplenmek değil bakimi ilgisi kedinin ruhsal ve fiziksel sağlığı ❤️🙏🏻

Aşı, iç-dış paraziti olan bir kedinin hiçbir zararı yok.
Ben 27 yaşımdayım annemle babam hep kedili evde büyüttü beni.
Tüm yeğenlerimin yanında kedi var, bende de var. Hiçbirimizde bir sıkıntı yok.
Veterinerler de bunu diyor bakımını yaparsanız hiçbir şey olmaz.
Ama satın almayın - sahiplenin .
Teşekkür ederim yorumunuz için ❤️ evet bende bugün evimin yakinindaki 2 veterinerle görüştüm onlarda aynı şeylerden bahsetti

tam tersi kediler bebeklere iyi geliyor eğer alerjik bir problem yaşamazsanız çokta güzel olur tadından yenmez .

ben size başka bisey sormak istiyorum müsadenizle;
Burada birkaç kez aynı benzer konulara denk geldiğim için bunu size sormak istedim .
gerçekten hastalandığında veteriner bakım ilaçlar ameliyatlar maddi gücünüz buna elverişli mi
#satın alma
#sahiplen
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim ❤️ evet aslinda bugün 2 ayrı veteriner klinigiyle görüştüm sahiplenme aşamasındayım neler yapmam gerekiyor ne zaman yapmam gerekiyor kedinin ruhsal ve fiziksel sağlığı için almam gereken yapmam gereken vs onlarda sagolsunlar bana detaylica anlattılar bi ilerleyiş oluşturduk oğlum gelince ilk işim veterinere götürüp genel bir muayene sonra çizelge doğrusunda ilerlemek olucak 🫶🏻

Bilmiyorum 13-14 aylık bebek biraz tehlikeli olabilir. Yanlış anlaşılmasın, kedinin selameti için söylüyorum. Bebeler kedilerin canını çok yakabiliyor. Çok iyi korumak lazım kediyi, ufak gelecek çünkü.
Doğduğundan beri bizimle olan 8 yaşında kedim var, kızımız da 7 aylık. Ciddi manada kediyi kolluyoruz, fena.
Insallah benimde tek temennim çok iyi anlaşmaları beraber buyumeleri ❤️🙏🏻

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim ❤️ evet aslinda bugün 2 ayrı veteriner klinigiyle görüştüm sahiplenme aşamasındayım neler yapmam gerekiyor ne zaman yapmam gerekiyor kedinin ruhsal ve fiziksel sağlığı için almam gereken yapmam gereken vs onlarda sagolsunlar bana detaylica anlattılar bi ilerleyiş oluşturduk oğlum gelince ilk işim veterinere götürüp genel bir muayene sonra çizelge doğrusunda ilerlemek olucak 🫶🏻
Geçen birisi yazmış da “kurtulma ihtimali az ameliyat parası 27 bin şuan veremem küçük bi ihtimal için bu kadar parayı “die

o yüzden sorma ihtiyacı duydum

Aynen öyle küçük kedim kızımla aynı ay doğdu kızım yoğun bakımdaydı sahiplendiğimizde. O kadar tedavi etti ki psikolojimi evladım diyorum ikisine de. Kızımla çok güzel oynuyorlar masajlar yapıyorlar.
Eğer böyle sevip evladınızla büyütecekseniz alın yoksa yazık edersiniz çok etkileniyor hayvanlar oncelikle

Geçen birisi yazmış da “kurtulma ihtimali az ameliyat parası 27 bin şuan veremem küçük bi ihtimal için bu kadar parayı “die

o yüzden sorma ihtiyacı duyd

o yüzden sorma ihtiyacı duydum
Çok üzücü gerçekten inşallah kurtulmuştur. Şöyle soyleyim çok şükür imkanim mevcut inşallah manevi olarak böyle bir durumla da karşılaşmam cunku canimdan can gider cok cok uzulurum ama egerki olursa da elimden gelenin en iyisini yaparım

Aşılarını düzenli yapar, tuvaletini düzenli temizler ,kaliteli mama ile beslerseniz ve tüylerini düzenli tararsanız mis gibi olurlar hiçde tüy dökmezler tüy bazı aylarda dönemsel oluyor geçiyor . sağlıklı iyi bakılan kedileri zaten tüyleri parlak canlı ve dökülmüyor ama çok iyi düşünün oda can
mayıs sonu doğumum var evde 6 yaşında oğlum var her gelen evde kedi ile bebek olmaz diyor can ya o kadar kolay vazgeçilir mi :(

Aklim çok karıştı ben kedi hastası biriyim 13 14 aylik bir bebegim var ve scottish fold 1.5 aylik sahiplenme aşamasındayım hatta tuvaletini yatağını oyuncağını herseyini bile aldım ama aklımı kurcalayan tek şey tüyleri herkes ne kadar bakım aşı ic dis tarama tarafla tarasanda yapsanda oglunun ciğerine tüyü kaçar diyorlar fikirlerinize ve özellikle deneyimlerinize ihtiyacım var lütfen beni aydınlatın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bu konuyu araştırıyorum. Benimde kedim var, veterinere de sordum internetten de araştırıyorum. İç dış parazit önemli tüylerini de günlük taramak gerekiyor. Onun dışında veterinerimiz mama dışında hiç bişey vermeyin tüy dökümünü arttırıyor dedi

Back
X