- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Miss Bride
-
Oğluşumu sevip tüylerini tarayamayacağım, onunla uyuyamayacağım diye ödüm koptu. Çok başka bir aşk bu.Şu an 33 haftalık hamileyim, kedimizle bir problem yaşamadık. Kumunu değiştirirken eldiven takın ve sonrasında ellerinizi iyice yıkayın. Başka bir şeyden de korkmayın :)
Merhaba hayırlı olsun. Kedi benim kırmızı çizgimdir çok severim. Şu an bahçeli bir evde oturuyoruz 3 yavru 1 yetişkin toplam 4 kedimiz var sadece yetişkin olanın aşıları tam. Geçen gün doktora bahsettim kesinlikle kediye temas etme dedi.Kızlar, akşamdan beri birçok başlıkta dolandım ama ayrıntılı bir bilgi alamadım, aynı durumu yaşayanlar olabilir diye size sormak istedim. Benim 7 aylık bir kedim var, aşıları tam, sadece kuru mama ve veteriner tavsiyesi ile arada bir yoğurt ve peynir yiyebilen ve dışarısı ile doğduğundan beri hiçbir bağlantısı olmayan bir kedidir.
Ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim, bugün nette gezinirken, kedileri sevdikten sonra elinizi yıkayın minvalinde bir sürü yazı ile karşılaştım. Ben ne kadar uzak durmak istesem de geceleri ben uyurken bile yatağıma tırmanan bir miniğe sahibim.
Tuvaletini temizleme konusunda sıkıntılıyım, çünkü eşim genelde şehir dışında çalışıyor ve tek oluyorum. Bugün tuvalet temizliği, kedi bakımı, bir sürü bilgiye denk geldim ve bu beni birden bire bir paniğe itti.
Bugüne kadar ben gerçekten dikkat etmemiştim. Şimdiye kadar bebeğime herhangi bir zararı olmuş mudur ve bundan sonra ne gibi önlemler alabilirim?
Zararı var mı bilmiyorum ama bir gün benim veterinerim bana kedinin bir aşısı yapılmazsa tüyünün düşüğe neden olduğunu söylemişti ama hangi aşı hatırlamıyorumKızlar, akşamdan beri birçok başlıkta dolandım ama ayrıntılı bir bilgi alamadım, aynı durumu yaşayanlar olabilir diye size sormak istedim. Benim 7 aylık bir kedim var, aşıları tam, sadece kuru mama ve veteriner tavsiyesi ile arada bir yoğurt ve peynir yiyebilen ve dışarısı ile doğduğundan beri hiçbir bağlantısı olmayan bir kedidir.
Ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim, bugün nette gezinirken, kedileri sevdikten sonra elinizi yıkayın minvalinde bir sürü yazı ile karşılaştım. Ben ne kadar uzak durmak istesem de geceleri ben uyurken bile yatağıma tırmanan bir miniğe sahibim.
Tuvaletini temizleme konusunda sıkıntılıyım, çünkü eşim genelde şehir dışında çalışıyor ve tek oluyorum. Bugün tuvalet temizliği, kedi bakımı, bir sürü bilgiye denk geldim ve bu beni birden bire bir paniğe itti.
Bugüne kadar ben gerçekten dikkat etmemiştim. Şimdiye kadar bebeğime herhangi bir zararı olmuş mudur ve bundan sonra ne gibi önlemler alabilirim?
Kedim aşılı, evde, mamadan başka birşey de yemiyor yazmıştım. E doktora ayrı danıştım, veterinere gittim ayrı danıştım, onlar da sıkıntı yok deyince rahatladım. Hatta doktor şakayla karışık yıkanmamış bitkilerden daha çok kork deyince panik panik panik.Sizde evhamsporsunuz anlaşılanbende öyleyim bide tüp olunca bizim daha bi paniğim her konuya, malesef kedimi sahiplendirmek zorunda kaldım, yediklerime de çok dikkat ediyorum son ayımdayım şükür, sağlıkla kavuşuruz inşallah cümleten
Şuan yapılabilecek tüm aşıları yapıldı, hatta mecburi değil dedikleri mantar aşısını bile yaptırdık.Zararı var mı bilmiyorum ama bir gün benim veterinerim bana kedinin bir aşısı yapılmazsa tüyünün düşüğe neden olduğunu söylemişti ama hangi aşı hatırlamıyorum
Bizim pofuduğumuz da öyleydi ama beni çok korkutuyodu baya zıplatıyodu geceleri ayaklarıma atlama huyu edinmişti korku da iyi değil bide tüy sorunu oldu falan derken çok daha iyi bakan bi yer bulduk içimiz çok rahat görüyorum arada bide, nefes almaya korkuyo insan gebelikte gerçekten millet nasıl rahat geçiriyo anlamam ben oturur kalkarken bile yüreğim hopluyo bişey olmasın diyeKedim aşılı, evde, mamadan başka birşey de yemiyor yazmıştım. E doktora ayrı danıştım, veterinere gittim ayrı danıştım, onlar da sıkıntı yok deyince rahatladım. Hatta doktor şakayla karışık yıkanmamış bitkilerden daha çok kork deyince panik panik panik.Çünkü evhamspor bunu gerektirir.
Normalde beni hep karnıma zıplayarak uyandırırdı, hamileliğimden beri sanki hissediyor. Sadece dizlerimin üzerine çıkıyor, uyurken yanıma gelip miyavlayarak uyandırıyor. Çok yanıma gelmiyor günde bir iki kez kendini sevdiriyor. Bizim de tüy sorunumuz vardı, robot süpürgelerden aldık, en ince tüyleri bile alıyor. Doktorlar da tüylerin sorun olmadığını söylüyor aşılar tam olduğu müddetçe.Bizim pofuduğumuz da öyleydi ama beni çok korkutuyodu baya zıplatıyodu geceleri ayaklarıma atlama huyu edinmişti korku da iyi değil bide tüy sorunu oldu falan derken çok daha iyi bakan bi yer bulduk içimiz çok rahat görüyorum arada bide, nefes almaya korkuyo insan gebelikte gerçekten millet nasıl rahat geçiriyo anlamam ben oturur kalkarken bile yüreğim hopluyo bişey olmasın diye
Sizinki yine hissediyo gibi dikkat etmiş bizimki de aksine sanki hissetti de kıskandı gibi bana sardı kötü davranıyodu korkutuyodu çok tuhaflaştıydı ama yine de çok aşık ayrıldıkNormalde beni hep karnıma zıplayarak uyandırırdı, hamileliğimden beri sanki hissediyor. Sadece dizlerimin üzerine çıkıyor, uyurken yanıma gelip miyavlayarak uyandırıyor. Çok yanıma gelmiyor günde bir iki kez kendini sevdiriyor. Bizim de tüy sorunumuz vardı, robot süpürgelerden aldık, en ince tüyleri bile alıyor. Doktorlar da tüylerin sorun olmadığını söylüyor aşılar tam olduğu müddetçe.
Kedim aşılı, evde, mamadan başka birşey de yemiyor yazmıştım. E doktora ayrı danıştım, veterinere gittim ayrı danıştım, onlar da sıkıntı yok deyince rahatladım. Hatta doktor şakayla karışık yıkanmamış bitkilerden daha çok kork deyince panik panik panik.Çünkü evhamspor bunu gerektirir.
Siz ona merhamet etmeye devam ederseniz karşılığını misliyle alırsınız diye düşünüyorumKızlar, akşamdan beri birçok başlıkta dolandım ama ayrıntılı bir bilgi alamadım, aynı durumu yaşayanlar olabilir diye size sormak istedim. Benim 7 aylık bir kedim var, aşıları tam, sadece kuru mama ve veteriner tavsiyesi ile arada bir yoğurt ve peynir yiyebilen ve dışarısı ile doğduğundan beri hiçbir bağlantısı olmayan bir kedidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?