Kedi ve koltuk sorunu..

renginar

Seviyorum uleyn :)
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
913
698
Merhaba arkadaşlar benim 7 senedir besledğim bir kedim var can dostumuz oldu artık evimizin ferdi gibi.. Ancak şöyle bir sorun var tırmalama konusunda çok zorlanıyoruz. Bugune kadar koltuklarımı vs hep parçaladı iplikleri çıktı artık.. Koltuklarım 20 senelik değiştirmek için yeni koltuk sipariş verdim. Tay tüyünü tırmalamaz diyolar ama ne kadar doğru ? Koltuklarımdan uzak tutmak için ne yapabilirim :KK43:

Tırmalama tahtası yok mu? Benim kedim sadece onu tırmalıyor, koltuklara zarar vermiyor. Kedi uzaklaştırıci spreyler falan da var sanırım.

Arkadaşlar tırmalama tahtası yok bugune kadar almadım alışır mı acaba şimdi alsam. Spreyleri de gördüm nette ama etkili midir spreyler fiyatı baya yüksek çünkü. Kararsız kaldm...

Tırmalama tahtasız olur mu? Yazık, nasıl törpüleyecek tırnaklarını? Alışır alışır, sokaktan sahiplenilenler bile alışıyor hiç görmedikleri halde. Çok acil alın tahta.

Bu tarz mı yoksa dik olanları mı daha iyidir? Bikaç yerde dik olanları devriliyor falan diye okduum da bu daha kullanışlı gibi geldi...

Eklentiler

• PetShop_4892386.jpg
    PetShop_4892386.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 94
Kaliteli olan dikler zaten kedi gücünü, ağırlığını dikkate alarak yapılmış oluyor, devrilmiyor. Bu tipi hiç görmedim inanın, kullanışlı mı bilemiyorum.

Kızlar bu konu çok benlik olmuş ben de aynı şeyi düşünüyordum bugünlerde
Pisiler için tırmalama tahtasını nerden aldınız ?
Bir de ben netten araştırıyorum bunlar böyle halat ipini sarmışlar bi boruya sanki öyle görünüyor :KK64:

Şimdi piyasada muhakkak iyisi kötüsü ve bunun yerine geçebilecek muadil ucuz ürünler vardır
Ben bilemedim öyle bişey işimi görür mü?
help me:cry:

Bütün malzemeleri, mamasından kabına kadar, netten alıyorum. Özellikle memnuniyet veren 2-3 site var, onlardan şaşmıyorum.

Bütün malzemeleri, mamasından kabına kadar, netten alıyorum. Özellikle memnuniyet veren 2-3 site var, onlardan şaşmıyorum.

Ben de netten aldım her şeyini de buna bi türlü karar veremedim
Ne diyorsun tırmalama tahtası işine
Anlattığım gibi olanlar kullanışlı olur mu ki

Netten sipariş ettim az önce dik olanından sarkan oyncağı da var üzerinde sanırım daha çok dikkatini çekiyormuş.. Gelsin buraya yine yorum olarak yazarım :)

Anladım hangisini dediğinizi, onların hem kalitelileri hem kalitesizleri oluyor.
Zaten bir kaç seçenek var, ya o dik bor ve halatlı gibi olandan alınacak, ya kedi tırmalama evi olan (ki onlar 300-400den başlıyor) onlardan alınacak. Ya da 1oo küsurluk olanı var ondan. Sizin dediğiniz de iş görür, zaten çok pahalı değil, çabuk eskirse falan yenilenir hemen.

Anladım hangisini dediğinizi, onların hem kalitelileri hem kalitesizleri oluyor.
Zaten bir kaç seçenek var, ya o dik bor ve halatlı gibi olandan alınacak, ya kedi tırmalama evi olan (ki onlar 300-400den başlıyor) onlardan alınacak. Ya da 1oo küsurluk olanı var ondan. Sizin dediğiniz de iş görür, zaten çok pahalı değil, çabuk eskirse falan yenilenir hemen.

teşekkür ederim:KK19:
bu arada nickin harika

X