Kedi yavruları

İyi geceler oğlumun bahçemizde sürekli mama verdiği kedi vardı hamileydi bugün ısrarla hep binanın içine girmeye çalıştı birkaç saat sonrada bahçede doğum yaptı.Mucizeye tanık olduk muhteşem bişeydi yavrularını doğurması yalayarak canlandırması.gece dışarda kalmasına gönlüm razı olmadı oğlum çok üzüldü bahçede başka kedilerde var.eve aldık şu an odadalar 5 bebeyle.tedirgin olmasın diye kapıyı kapattık çok girmedik odaya.çok yorgun gözüküyor kum su koyduk Başka yapmamız gereken bi şey var mı acaba İki gün sonra memlekete gidiyoruz mecbur bahçeye indireceğiz çok üzüldük ama kedi için iptal etmek istemiyorum evde de yalnız bırakamayız Özel mama yada yavru kedilere yapmamız gereken bi şey var mı. Sokak kedisini direkt eve aldık evde çocuklara zararı olur mu İyi mi yaptık kötü mü bilemedim ya bakamazsak karanlık oda bu arada yarın camı açsam sorun olur mu
Gitmenize iki gun varmis bu surecte kumu banyoya koyup odasini acin ki evi kokunuzu ogrensin, o size oyle bir uyum saglar ki sasip kalirsiniz 😊 muhtesem bir sey yapiyorsunuz birakin devam etsin 💙

Gitmenize iki gun varmis bu surecte kumu banyoya koyup odasini acin ki evi kokunuzu ogrensin, o size oyle bir uyum saglar ki sasip kalirsiniz 😊 muhtesem bir sey yapiyorsunuz birakin devam etsin 💙

Di mi ya? Ağlattı beni konu sahibi 😌

Bi de süt yerine kefir vermenizi tavsiye ederim süt çok zararlı kediler için. Kefir sütünü arttirir ve bagisikligini guclendirir.

Allah razi olsun sizden ne iyi yapmissiniz iceri almakla giderseniz Allah rizasi icin bakacak birileri bulunur insaAllah Rabbimizin sessiz kullarina simdiden bütün Yüregi iyiliklerle dolu Din kardeslerimin Kurban Bayramini kutlarim nice mutlu dertsiz sikintisiz saglikli Mübarek Bayramlarimizi sevdiklerimizle birlikte huzur icinde en icten dileklerimle cümlemizin gecirmemizi Yüce Rabbimden dilerim amin .

Etrafa çiş yapar mı hiç kalkmıyor yavrular yapar mı kum koyduk kuma yapar mı anne yattığı yete mi yapıyordur
Hasta bezlerinden serin altlarına anne için amma ve su koyun, yavrular süt emer zaten ve yavrulara çıplak elle dokunmayın kokunuz sinerse anne yavruları reddedebilir. Giderken de kuytu bir köşeye bırakırsınız yine mama ve su koyarsınız gerisi Allaha emanet.

öncelikle bu mübarek gün sana, esine ve tatli ogluna cok tesekkür ederim, Allah razi olsun demek istedim, 2 gün 2 gündür biraz daha kalsinlar sizle, umarim güzel bir cözüm bulabilirsiniz ailecek

Çok teşekkürler umarım iyi bişey yapmışızdır Yavrular için 🙏anne kedi iyice dinlenmiş çok sevindik ayaklandı 2 poşet yaş mama yedi odada gezmeye başladı kuma koydu eşim 2 kez inşalllah kuma yapıyordur çişini🙈

Back
X