- 24 Ocak 2023
- 169
- 67
- 18
- 28
- Konu Sahibi Durubeyazx
Hava 40 derece kedim serinlesin istiyorum yıkadıktan sonrada havluyla ıslaklığını alıcam sadece birakicam. Zararı olur mu acaba? Tekir değil bu arada cins kedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzerine ıslak havlu koyan varHava 40 derece kedim serinlesin istiyorum yıkadıktan sonrada havluyla ıslaklığını alıcam sadece birakicam. Zararı olur mu acaba? Tekir değil bu arada cins kedi.
Hava 40 derece kedim serinlesin istiyorum yıkadıktan sonrada havluyla ıslaklığını alıcam sadece birakicam. Zararı olur mu acaba? Tekir değil bu arada cins kedi.
Aaa evet güzelmiş bu teşekkür ederimHavluyu biraz ıslatıp, buzluğa at, sonra buzluktan donan ha
vluyu çıkar kediye yakın yere koy o kendi öyle serinlesin.
Allah korusun yaEniştem temizlik hastası teyzemin eve getirdiği kedileri şampuanla yıkıyor kediler banyo sonrası kendini yaladigi için ölüyor. Bu detayı şampuan kullanmayın diye verdim.
Yıkıyor ölüyor derken bı kerelik bir olay mıEniştem temizlik hastası teyzemin eve getirdiği kedileri şampuanla yıkıyor kediler banyo sonrası kendini yaladigi için ölüyor. Bu detayı şampuan kullanmayın diye verdim.
Bir kaç kez oldu baya kızdık ,adam hasta temizlicek illa onları,sokakta bulduğu kedileri getirip duruyor teyzemde.Yıkıyor ölüyor derken bı kerelik bir olay mı
Sureklı yasanan bır mevzu mu
Aynen öyleAllah korusun ya
Kediniz yıkanmaya alışıksa tercih edilebilir. Fakat normalde yıkamıyorsanız kediniz çok korkar, hatta panik atak ve kalp krizi geçirebilir. Onun yerine bir havluyu ıslatın, dolapta soğutun ve uygun bir yere serin. Kediniz isterse onun üstüne yatar.Hava 40 derece kedim serinlesin istiyorum yıkadıktan sonrada havluyla ıslaklığını alıcam sadece birakicam. Zararı olur mu acaba? Tekir değil bu arada cins kedi.
Tiras olmasin, tuyu kesilmis kedilerin vucut isilari daha da yukseliyor, tuy kalinligi aslinda deriyi koruyor. Yapmasaniz miTraşa götürmeye kıyamıyorum ama son çaremiz o olcak herhalde. Bazen ıslak tişört vs koyuyorum o etrafında dolanıyor. Benimki genelde sudan hoşlanmıyor ıslak şeylere de pek yanaşmamayı tercih ediyor. Eşimde geceleri hep tuvalette fayansta uyuyor diye gece bir kova buzu duşakabin içine döküp kapısını kapatıyor. O buz fayansları soğuk tuttuğu için rahat yatıyor
Traş olmasını gram istemiyorum ama sudan korkuyor sıcakladığının da farkındayız. Çok çabuk küsen bir kedi maalesef. Geçen eşim oltayla oynatırken hızlı oynatmış oda çenesini sandalyeye vurdu koşucam peşine diye. Yarım saat küstü, içine içine ağladı gözlerinden yaşlar aktı. Canı yandı sandık çünkü hiç pas vermedi. Veteriner dedi ki küsmüş. Sevmeden yanından geçince gidip bir köşede ağlıyor. Tıraş ettirsek galiba ebedi siler biziTiras olmasin, tuyu kesilmis kedilerin vucut isilari daha da yukseliyor, tuy kalinligi aslinda deriyi koruyor. Yapmasaniz mi![]()