- 2 Temmuz 2013
- 4.062
- 8.613
- 358
- Konu Sahibi Durubeyazx
Kız ne yapabilir ki? Teyzesi ve eniştesi dinlemiyordur söyleseler de.Ve bu böyle devam mı ediyor? Çoğul yazmışsınız bir de gayet sakin sakin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ne yapabilir ki? Teyzesi ve eniştesi dinlemiyordur söyleseler de.Ve bu böyle devam mı ediyor? Çoğul yazmışsınız bir de gayet sakin sakin?
Bence bu kediler cins kedilerden daha güzel, cins kedi sahipleri kızmasın ama biraz salak gibi bakıyorlar.Bi British değildik ama biz de çok sevildik![]()
Sakin olduğumu nerden çıkardınız hayatımda verdiğim tepkilere şahit mi oldunuz? Hayır. Devam etmiyor şu an çok tepki verdik kızları da öyle.Ve bu böyle devam mı ediyor? Çoğul yazmışsınız bir de gayet sakin sakin?
Masum bakıp sahiplerini kandırmayı biliyorlar diyelimBence bu kediler cins kedilerden daha güzel, cins kedi sahipleri kızmasın ama biraz salak gibi bakıyorlar.
Bizimki de öyle sarımtırak ışıktan dolayı farklı çıkmış sanırım. Aynen öyle valla benimki pek beyfendi değil kendi sevmeyi istemez ki onun keyfini bekleyemeden alıp seviyorum vallaGözlere bak maşallah yeşil sanırım.. bizim bal turuncusu. Benim kedim çok beyfendi olduğu için sadece o istediği zamanlar sevebiliyoruz![]()
Aynı aynı gerçektenYok yatış asla değişmiyor. Bazen tuhaf şekillere giriyor tam çekmeye yaklaşıyorum hemen gözünü açıyor. Birazda tombul olunca sırt üstü yatmak daha kolay sanırım ona![]()
Maşallahhh tekirler ayrı güzeller bakışlara bakBi British değildik ama biz de çok sevildik![]()
Estagfurullah neden kızalım bu bir gerçekBence bu kediler cins kedilerden daha güzel, cins kedi sahipleri kızmasın ama biraz salak gibi bakıyorlar.
Allah'ım nasıl güzellerBizimki de öyle sarımtırak ışıktan dolayı farklı çıkmış sanırım. Aynen öyle valla benimki pek beyfendi değil kendi sevmeyi istemez ki onun keyfini bekleyemeden alıp seviyorum valla
Aynı aynı gerçektenbayılıyorum bu ayıcıklara
Maşallahhh tekirler ayrı güzeller bakışlara bak
Estagfurullah neden kızalım bu bir gerçek, cidden öyle 2 cins 1 tekirim var. Cinsler gerçekten saflar
Tekir maşallah öyle zeki ki her şeyi anlıyor. Bakışından da anlarsınız
cins kedimle yavruyken tanıştığı için kardeşi gibi yavrusu gibi çok sever, ama siniri stresini de onun üzerinden atar stres topu gibi adeta
çok fenalar çok tekir dünyası bambaşka
![]()
Teşekkür ederizAllah'ım nasıl güzeller
Bi an önce eve gidip minnoş oğlumu sevmem lazım..Teşekkür ederizkonunun kedi yıkamadan ışık hızıyla kedilerimizi atıp sevmeye gelmesi
![]()
Kız ne yapabilir ki? Teyzesi ve eniştesi dinlemiyordur söyleseler de.
Sevin sevin iyice mıncırın benim yerime deBi an önce eve gidip minnoş oğlumu sevmem lazım..
Teyzen eve kedi getirmeyi bırakıp o yavruların günahına girmekten vazgeçmiştir umarım.Eniştem temizlik hastası teyzemin eve getirdiği kedileri şampuanla yıkıyor kediler banyo sonrası kendini yaladigi için ölüyor. Bu detayı şampuan kullanmayın diye verdim.
Umarım. Yaptığını asla doğru bulmuyorum. Bıraktı diye biliyorumTeyzen eve kedi getirmeyi bırakıp o yavruların günahına girmekten vazgeçmiştir umarım.
Yıkamayın önerilmiyor.Hava 40 derece kedim serinlesin istiyorum yıkadıktan sonrada havluyla ıslaklığını alıcam sadece birakicam. Zararı olur mu acaba? Tekir değil bu arada cins kedi.
Kediniz çok güzel ama sakın ola ki traş etmeyin, sanılanın aksine kedilerin tüyleri onları kışın soğundan yana yazın sıcağından ve güneşin yakıcı etkisinden korur. Ayrıca kedilerin sadece yüzlerinde değil bacak ve patilerin arkasında da bıyıkları var, bunların kedinin denge sağlamasında önemli rolleri var ve traş edince maalesef bu bıyıklar da gidiyor.Traşa götürmeye kıyamıyorum ama son çaremiz o olcak herhalde. Bazen ıslak tişört vs koyuyorum o etrafında dolanıyor. Benimki genelde sudan hoşlanmıyor ıslak şeylere de pek yanaşmamayı tercih ediyor. Eşimde geceleri hep tuvalette fayansta uyuyor diye gece bir kova buzu duşakabin içine döküp kapısını kapatıyor. O buz fayansları soğuk tuttuğu için rahat yatıyor
Kedim mutfak hariç tüm odalara girip çıkabiliyor zaten.Kediniz çok güzel ama sakın ola ki traş etmeyin, sanılanın aksine kedilerin tüyleri onları kışın soğundan yana yazın sıcağından ve güneşin yakıcı etkisinden korur. Ayrıca kedilerin sadece yüzlerinde değil bacak ve patilerin arkasında da bıyıkları var, bunların kedinin denge sağlamasında önemli rolleri var ve traş edince maalesef bu bıyıklar da gidiyor.
Kediyi zorunlu haller dışında yıkamak da doğru değil çünkü tüy altı doğal deri floryasını bozar mantar enfeksiyonuna karşı açık hale getirir derisini ve tüylerin sıcaktan kotuma görevini de sekteye uğratabilir belki de. Kediyi doğal haline bırakın. Kedi serin bir yer bulur yatar, nitekim fayanslara yatıyormuş. Sizler evde sıcakta ne yapıyorsunuz? siz durabiliyorsanız kedi de durur. Eğer klima kullanıyorsanız, kedinin de klimalı odaya girip çıkmasına izin verin.