Lutfen matem icin vakit ayirin ve hep kalbinizde tasiyin. Bir ay sonra yine gozleriniz dolacak ama, acinizi daha iyi yonlendirebilecek hale geleceksiniz. Birakin aksin gozyaslari.Çok zor bir gün geçiriyorum.Pazar günü dükkan açmadığım için onsuz başlayan ilk günüm.Ruh gibiyim.Her yerden bir şeyleri çıkıyor.Oyuncaklarını ağlaya ağlaya topladım.
Evet ,insanlar kedi köpek dolu sokaklar, al birini daha bak diyorlar.Anlamıyorlar...
Ama anlayanlar var çok şükür.Hepinize teşekkür ediyorum.
Su masum guzellige bakar misiniz. Cok uzgunum.
Çok zor bir gün geçiriyorum.Pazar günü dükkan açmadığım için onsuz başlayan ilk günüm.Ruh gibiyim.Her yerden bir şeyleri çıkıyor.Oyuncaklarını ağlaya ağlaya topladım.
Evet ,insanlar kedi köpek dolu sokaklar, al birini daha bak diyorlar.Anlamıyorlar...
Ama anlayanlar var çok şükür.Hepinize teşekkür ediyorum.
İnanın başka bir melek size çok iyi gelecek. Bunu düşünün.
Kiyamam ben sana.Nasil zor yutkundum...Gozlerim doldu..Canim,agla istedigin kadar ama alisiliyor bir sekilde.Ben aralikta kaybettim kedimi...16 yasindaydi...Benimle buyumustu resmen.Disardaki ki her zaman besledigim kedilere bakamiyodum uzun sure.Apartmanin bahcesine bakamiyodum mezarina..Yeni yeni alistim.Besliyorum,seviyorum....Cok zor bilirim.
Mahallede duyarlı insanlar da varmış,haklarını yemeyeyim.Zaten ilk gün bir abim (kendisi de kedi-köpek besler ve çok sever) geldi sarıldı sakinleşmem için elinden geleni yaptı.Şimdi o ve kumaş parçalarını almasından çok hoşlanan komşum hergün beni yokluyor bugün nasılsın diye..Ve başladılar bile sana kedi bulalım demeye..Belki iyi gelir haklısınız ama cesaret edemiyorum.
Sizin de başınız sağolsun.Ben yarım sene bile geçirmedim sizin için çok çok daha zor olmuştur yokluğu...
Bir yandan düşünüyorum burda birçok arkadaş da dile getirdi bu sevgiyi yaşayabilmek herkese nasip olmuyor gerçekten...İyi ki varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?