- 18 Eylül 2013
- 1.564
- 3.238
- 333
kasım ayıydı kedim öldüğünde, yüz göz şiş tabi bende.Her gören noldu sana diyor.Kedim öldü dediğimde (düşkünlüğümü bildikleri için) aaa deyip üzüldüklerini dile getiriyorlar.Bir kişi yalnız noldu deyince böyle dehşet içinde, kedim öldü cevabına istinaden, haaa ilahi bende bişey oldu sandım deyip kahkahayı patlatmıştı.O gün bugündür bakmam yüzüne, hayvan sevmeyen insan hiç sevmez.bilmiyorlar evlat gibi oluyor o hayvan deyip aşağıladıkları varlık.
inanırım.Başında bekliyoruz hasta olduğunda, gözünün içine bakıyorum bi şey olmasın diye.İşten çıktığımda koşturarak eve gidiyorum, evlat bu bekliyor kapıda :) Gerçek evlat sevgisini bilemiyorum ama hep diyorum kendim doğursam ancak bu kadar severim.Dün yatarken üç kedimiz de odaya, yatağımıza gelip sokulduklarında eşime dedim ki "birinden birine bile bir şey olmasın, bana olsun." Öyle çok seviyorum o minnet dolu mutlu hallerini ( hepsi sokaktan) , o sevgiyle başını yaslamalarını. Önrümü veririm.
inanırım.Başında bekliyoruz hasta olduğunda, gözünün içine bakıyorum bi şey olmasın diye.İşten çıktığımda koşturarak eve gidiyorum, evlat bu bekliyor kapıda :) Gerçek evlat sevgisini bilemiyorum ama hep diyorum kendim doğursam ancak bu kadar severim.
amin inşallah.Allah çok çok uzun ömür versin onlara.Ben de kendimi bildim bileli kedilerim vardır. Çevrem rahatsız tabi.Veteriner veteriner gezerken, kendine bir şey olsa bu kadar hastane aramaz gitmezsin diyorlar.Anlamıyorlar.Onlarla ben yaşıyorum, ev arkadaşı hayat yoldaşı gibi.Ben mama verirsem doyuyor küçücük karınları, su verirsen anca içiyorlar.Yok ki ağızları söylesinler dertlerini.Hep diyorum karşı olanlara, biz yeryüzündekilere merhamet edelim ki gökyüzündekinden merhamet bekleyelim...Allah hastalığını, acısını göstermesin çok seviliyorlar çok. Annemlerinki 15 yaşına girdi iyi bakılınca uzun yaşıyorlar, benimkiler daha çok küçük inşallah onbeş sene daha yanımda olurlar canlarım.
amin inşallah.Allah çok çok uzun ömür versin onlara.Ben de kendimi bildim bileli kedilerim vardır. Çevrem rahatsız tabi.Veteriner veteriner gezerken, kendine bir şey olsa bu kadar hastane aramaz gitmezsin diyorlar.Anlamıyorlar.Onlarla ben yaşıyorum, ev arkadaşı hayat yoldaşı gibi.Ben mama verirsem doyuyor küçücük karınları, su verirsen anca içiyorlar.Yok ki ağızları söylesinler dertlerini.Hep diyorum karşı olanlara, biz yeryüzündekilere merhamet edelim ki gökyüzündekinden merhamet bekleyelim...
Ya boyle bir olay kime komik gelebilir?kim gulebilir yani? İnsan olan yapmaz
Cok uzuldum
Benim dayım kanserdi ve bekliyorduk durumu kötüydü. Bir gece bahçede besleyip " biz bunu eve alalım evdeki ile iyi kötü anlaşırlar" diye niyetlendiğimiz kedimizi köpekler parçaladı. Keşke ertesi günü beklemeseydik, gözümün önünde oldu gece yarısıSabah işe giderken beraber gittiğim müdürüm kriz halindeki ağlamamdan dayıma bir şey oldu sanmış kedi dediğimde gülmüştü ben de bişey sandım diye. Kedi ve köpek dendiğinde herkes aynı şeyi anlamıyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?