Kediiiiii

_SissLey_

Birgün kendimizi duamızı yaşarken bulacağız
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
1.190
1.112
34
Selam kızlar, kısa ve net sorumu sorayım.
Benim evimde kedim var, yavru daha çok baglı bana ve eşime.
Onsuz bu evimizi düşunemiyorum bile.
Ama bu gun biri dediki bana kedi olan evde kadın hamile kalamaz....!!!!
şaşırdım ve bir okadar korktum.
dogrumu bu sizce...???
Hamilelik ve kedi icin cok sey okudum wc fln temizlenmemesi gerektigini faln biliyorum.
Ama biz bebek istiyoruz, beklemedeyiz olmuyor şimdilik.
sorun kedi mi acaba?

kedisi olupta hamile olanları biliyorum. ama kedi tüyü ciğerine kaçıpta ciddi hastalık yaşayanlarıda duymuştum. bi arkadaşım hamile kalldıktan sonra son zamanlarında kediyi annesine vermişti geçici olarak.

Yok artık ben hamileyken İran kedimiz vardı. Fena tüy döküyordu. Doğumdan sonra çocuğun boğazına tüy kaçar diye diye ayırdılar biziii. Hala vicdaan yaparım ki alakası yokmuş.. Temizliğini yapınca şu an arkadaş olurdu kızıma. .(

Yok artık ben hamileyken İran kedimiz vardı. Fena tüy döküyordu. Doğumdan sonra çocuğun boğazına tüy kaçar diye diye ayırdılar biziii. Hala vicdaan yaparım ki alakası yokmuş.. Temizliğini yapınca şu an arkadaş olurdu kızıma. .(
Cok seviyorum bende kedimi icim parcalnır ayrilirsam ondan

Alakasi yok oyle olsa benim ve esimin hayatta olmamasi gerekirdi. Ama hamile kalinca ve cocuk olunca da o kedi gitmemeli. Asilari yaptirilinca coook saglikli olur.

Baril inanclar bunlar.

Alakasi yok oyle olsa benim ve esimin hayatta olmamasi gerekirdi. Ama hamile kalinca ve cocuk olunca da o kedi gitmemeli. Asilari yaptirilinca coook saglikli olur.

Baril inanclar bunlar.
Yorumun icin cok tşkr ederim, içimi rahatlatın. Aşıları yapılıyor zaten dışarı hiç çkmıyor.

:) espiri yapmistim

Duydugum en sacma hurafelerden biri. Ciddiye alip kafaniza bile takmayin sakin. Oyle sacmalik olabilir mi allah askina
:) evet bencede hurafe ama işte insan bir konuda hassas ise en saçma basit bir şeyi de kafasına takar.
Ben sizlerinde yorumlarını merak ettigim icin sormak istedim .
Cvp icin tskr ederim :)

X