Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Kahve Türk kahvesimi ayy nasıl canım çekti sabah içneseydim içerdim afiyet olsun. Ne kadar yürüyorsun yolu uzatabilirsrn uzat mesela
Evet canım filtre kahve içemiyorum normalde ac karnıma içerdim ama gece uyuyamadım. Geç kalktım. Yolu uzayayım biraz doğru

Ahhahahah iyiki kahvaltimi bitirmisim seninkinin yaninda baya buyuk porsiyon kaliyor
Tabak ufaltıp doyurucu ama udj porsiyonlara geçiş yapıyoruz
Evet canım filtre kahve içemiyorum normalde ac karnıma içerdim ama gece uyuyamadım. Geç kalktım. Yolu uzayayım biraz doğru
Ben 10 gündür kahveyi kestim ama 2 gündür sabahları yine başladım günde 1 bardak sıkıntı yok ama ben 3 4 barda içince kan dolaşımını etkiliyor selülite ön ayak oluyor o sebeple keyifli yürüyüşler
Ekim'de 1 sene dolacak yaa
Kıızzz Ekim 1 yıl dönümümüz seninle
Ekim 3 de benimkiyle yıl dönümüm

Şimdi gelelim bu bebeklere.
Sabahları kalkar kalkmaz duşa giriyorum bacaklarıma kavanozdaki deniz tuzlu kahveli peeling yapıyorum 1 dakika falan sağı solu ovalayıp yıkıyorum.

Fırçayı akşam 5 er dakika sağ ve sol bacak üstlerini arkası önü popo hepsini fırçalayın 15 dk sonra selülit kremini sürüp 30 dk spor başlıyorum. Kremi aldık alalım düzenli kullanamadım 2 gündür Bi fiil gidiyorum 14 ggün düzenli kullanımdan sonra bilgilendiririm bakalım işe yarayacak mı kan dolaşımımda

yorumlarda bu krem için çok yakıyor filan deniliyor.. gerçekten varmı öyle acı yanma

yorumlarda bu krem için çok yakıyor filan deniliyor.. gerçekten varmı öyle acı yanma
İlk sürüşte inanılmaz bilmediğimiz bir his ve acı olduğu için çok garipsedim.ana sonradan öyle olmadı 2.ci sürüşte 3 de artık tamamen alışıyorsun ne denli bir acı geleceğini biliyorsun çok hoşuna gidiyor artık en azından benim
İlk sürdüğüm de evde duramadım resmen tavanın üstüne oturmuş gibiydi şuan baya alıştım direk sürüp spora başlıyorum.

:) doğru demekkki yorumlar

Aman Allahım yaptım ama iki gün yerimden zor tepişirim

Yaaaaa şahanesin şahane
Nasıl çok terletti dimi hem eğlenceli bol su iç. 1 saat sonra ara öğün yap meyve yoğurt ayran ne istersen ölçülü ama
Her tarafımdan terler aktı çocuklar bi gördü şok oldu annem kafayı yedi der gibi baktılar.. Çok teşekkür ederim gerçekten ama Allah razı olsun bu bile bana iyi geldi Allah ne dileğiniz varsa ezan saatleri onu versin uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım.. bebişi yatırıp ara öğün zamanı

Ay şu ettiğiniz dualar okadar ruhuma iyi geliyor ki. Allah sizden de razı olsun
Bende çok mutlu oluyorum inanın birini daha bedenen ruhen iyi edebileceksem

Cnmm hoşbuldum çok sağol iyim çok şükür annemdeydim kaç gündür yapamadım spor ama bu gun senin attığın videoları yapıcam işlerimi bitiriyim terlemeye hazırım ☺
Benimde aksıyor ya mesele yemeği bozmamak sporu haftada 3 4 yapılıyor aşağı yukarı. Yemek grnei önemli.
Videodan sonra yorumlara bekliyorum

Ay şu ettiğiniz dualar okadar ruhuma iyi geliyor ki. Allah sizden de razı olsun
Bende çok mutlu oluyorum inanın birini daha bedenen ruhen iyi edebileceksem ❤
Yaşadığım onca kötü şeyden sonra iyi gelen tek şey buydu diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…