- 3 Kasım 2011
- 661
- 53
- 118
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
Canım ya çok sevindim artık seni kimse tutamaz ben söyleyeyim
Artık temmuzda ince bacaklı sımsıkı kıskanılan bir kadın olacaksın
Ay canım ne yaptım Allah sizden de razı olsunSen ne güzel birşeysin öyle ya. Yazdıklarını okumak çok mutlu ediyor beni herkesle tek tek ilgileniyorsun Allah razı olsun senden canım kedi
Hımmm hoş geldin öncelikle ben biraz bakayım biraz dolgunlaşıp serpilen popo için :)canıımm benim derdim hem kilo almak hemde sıkılasmak kilo verdirici egzersizlerden istemiyorum squat yapıyorum mutlaka ama basenlerimde genişlesin istiyorum biraz dar bir kalcaya sahibim cunku bunn icin varmı bir yontem bulamadım
2 -3 haftada bile görürsün alt bacak çok heveslidir kalınlaşmaya :)Sürekli yapsam her gün ne kadar zamanda etki görmeye başlarım???
Çok teşekkür ederim bu arada:)
15-20 kg verene kadar geçme bölgesele sonradan yavaş yavaş programına katarız bögesel'i şimdi yaparsan sakatlanırsınOlsun canım önemli değil. :) Evet pko çok kötü bir şey ya ilaç kullanıyorum ben yeni başladı yazında kullanıp bırakmıştım. Diane 35 sen ilaç kullanıyor musun canım ? Evet çikolata falan yok artık. Fotoğrafımı çekerim belki başarı yazısı yazarsam atarım :) Ölçülerimi alacağım bugün yada yarın. Verdiğin sporu yapacağım kediciğim sağol :) Şimdi ben 97.1 kiloyum sanırım 15-20 kilo verene kadar bölgesele geçmeyim mi yoksa yavaş yavaş bölgeselde katayım mı sporlara ? Verdiğin yemek tarifi içinde teşekkür ederim :)
Şşşş bir sakin ol bu topikte umutsuzluk yok ASLA !KEDİDİRKEDİ LÜTFEN BANA DA YARDIMMM ETTÇok mutsuzum spor yapmama rağmen kilo veremiyorum
kahvaltımı saat 10 gibi,akşam yemeğini de 5 gibi yiyorum yeşil çay içiyorum..15 güne kadar TK500 Yapıyodum 1 ay yaptım hevesim kırıldı bırKTIM ONDAN ÖNCE DE LESLİE CALLENETİC HEPSİNİDE yaptım ama nedense olmadı boyum 169 kilom 71.5 aynalardan nefret eder hale geldim nerdeyseayrıca 2. çocuğu düşünüyoruz bu kilo ile hamile kalmak istemiyorum eşim vücüdumun spora ve diyete aliştığını bi değişikliğe ihtiyacı old.söylüyo yani hamilelik YARDIMINI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Hayırlı günler kızlar. Kedicim 45 dk sporumu yaptım çok güzel oldu. Bu zamana kadar üst bacağımın ön tarafı ağrımazdı şu iki gündür ağrıyor. Acaba kas mı oluyo noluyo. Eger öyleyse hiç iyi degil zaten kalınlar maşallı ları var. Bana bi akıl ver canım
Wuhuuuu gözüm gönlüm açıldı daha çok spor yapmak istiyoruuumm
Evet
Bu özgüven olmalı !
bu yüzen paylaşıyorum işer yarıyor demekki :)Başka biryere mi girdim zannettim. Ayy bunlar çok güzel ya.bunları görünce yemek yiyesim gelmiyor hep spor yapmak istiyorum
Evet 4 yada 5 günde 400 gr gitti az olabilir ama ben çok sevindim senin paylsştığın videoları yapıyorum zatenbu yüzen paylaşıyorum işer yarıyor demekki :)
Aman Allah'ım şu vücutlara bak ya nasıl yapıyorlar nasıl başarıyorlar aklım şaşıyor inanılmaz güZel kim bilir benim kaç sene çalışmam Lazım ki bu sonucları elde edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?