- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
- 248
- Konu Sahibi KedidirKedii
Bu video burada kalsın, yumoş iç bacaklar için işe yarayacak nitelikte.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim tabi ki en favori ve en etkili cardio ile zayıflama videolarımızdan biri pump it !
Bu 60 dakikalık video ile tam 700 kalori yakıyorsunuz !'' 700''
Bu videoları + olarak kendi albümlerim dede dosya yapacağım isteyenler oradan da bulabilirler ..![]()
Youtube'a girip pump it up yazarsanız çıkacaktır, oradan deneyin bir de. (;videoyu neden acamiyorum kedicim
tesekkür ederim canim yarin denerimYoutube'a girip pump it up yazarsanız çıkacaktır, oradan deneyin bir de. (;
İnşAllah :) Buradayım artık : )ay kedi seni gordume ne sevindim ben ya
1 yildir buralarda yoktum geldim seni aradim ayyyyyyyyy banlanma ya
Canım daha liste yapamadım yaparsam eklerim :)kizlar listeye benide yazin
O videolar çok işimize yarayacak kuzum, iç bacak videosunu izlesene deli birşey.Sottile Süpersin yavrukuşum :)
Canım yarın seninle ilgileneceğim gece gece üstün körü atlamayayımkedim canim bana efor harcatan birsey soyle
boy 176
kilo 74 diyetteyim
Ya o fena ön bacak kası ölür onunlaO videolar çok işimize yarayacak kuzum, iç bacak videosunu izlesene deli birşey.
1 ay yapsak inanılmaz fark görürüz.
Onu yaptığımız ay vejeteryan besleniriz.Ya o fena ön bacak kası ölür onunla![]()
Yarın başlıyorum onaOnu yaptığımız ay vejeteryan besleniriz.
Benim iç bacak problemi kalmaz o video ile.![]()
Ben Aralık ortasına kadar bu programımla devam edeceğim, sağlam bu da.Yarın başlıyorum ona![]()
![]()
Çok kara bee![]()
Ya bu fiziğe hayranım hanımlar.
Kim bu hatun, bilen var mı?![]()
Ben Aralık ortasına kadar bu programımla devam edeceğim, sağlam bu da.
Hem de iç bacağı ısıtmış, alıştırmış olurum. (;
Sen önden başla tecrübeleri paylaş. (;