- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #1.661
ŞahaneAmerika'da bati yakasindayim kedicim:) Sen Turkiye'de misin, hangi sehirdesin?

İzmirliyim canım ben

İş için mi okul için mi oradasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ŞahaneAmerika'da bati yakasindayim kedicim:) Sen Turkiye'de misin, hangi sehirdesin?
Ayyy super ben de izmirliyim:)) Canim izmirimŞahane❤
İzmirliyim canım ben
İş için mi okul için mi oradasın![]()
Yolun açık olsun daima izmirliAyyy super ben de izmirliyim:)) Canim izmirim
Hem is hem okul, doktora icin geldim bi yandan da asistanlik yapiyodum. Simdi doktora bitiyo, bi sirketle anlasma imzaladim martta orda basliyorum:) Sen calisiyo musun?
Umarim istedigin gibi olur, coook hayirli olsun simdidenYolun açık olsun daima izmirli ❤
Çalışıyordum işten ayrılmak durumunda kaldım. Sigortacıyım, ama kısmet olursa bir güzellik salonu açma planım var bakalım. İzmire yolun düşüne kadar açarsam şayet beklerim![]()
Cok mantikli ya, ben de her sabah farkli bi yoga videosu yapmaya calisiyorum sikilmiyim diye:)Morning ❤
Gece uyku tutmayınca bu saate kaldım
Bir kahve içip kendime geleceğim bugün programımı değiştirmeye karar verdim daha doğrusu gece bir arayışa girdim birazdan yeni 2 programı mı sizinle paylaşıcam. Ben 2 hafta da bir program güncelliyprum hem sıkılmamk adına hemde vucudu şaşırtmak adına.![]()
Aynen hem sıkılmıyorsun hemde vucudu da bazı çalışmayan yerlerde program değişikliğiyle çalışılmış oluyorCok mantikli ya, ben de her sabah farkli bi yoga videosu yapmaya calisiyorum sikilmiyim diye:)
Kuzuum hoşgeldin gözüm yollarda kaldıKizlar bugün değisik bir gün oldu arkadaşlarla dışarı çıktık. Menümü yazayım
Sabah geç kaldım geçiştirme oldu . 1 elma ve 2 avuç fıstık yedim
Saat 2 gibi 2 lahmacun bol yeşillik 1 ayran
En son 3 4 gibi 2 fincan filtre kahve içtim.
Bugün sadece bu videoyu yaptım. Öldüm terden. Hatun hızlı
Bir kaç benzer videosu var onları da deneyeceğim.. Bugün ki menüm
Sabah1 sade kahve 2 yumurta 1 salatalık.
Öğlenyulaflı muzlu sütlü lapa
Akşamçorba 1 kase ( pırasalı sarımsaklı pancarlı zencefil limon 1 tavuk butu blendırdan geçirdim şahane. Ekstra malzeme yok bukadar 4 5 bardak kadar da su)
10 tane ceviz
3. 4 tane yağlı gevrek yani 2 parmak kalınlığında tuzlu kurabiyeler olur ya onlardan.
1 bardak ayran
Bu saatten sonra en fazla nar yada mandalina yerim
Hoşbuldum kuzumKuzuum hoşgeldin gözüm yollarda kaldı
Az beslenmişsin bugun. Bu saat olmadan evde olan bir yemekten 4 5 kaşık yeseydin. İstersen 5 kaşık yoğurt içine meyve yada tarcın ekle ye bastırır. ❤
Yarında bunu yapmayı düşünüyorum bir pilates lastiği bakacağım decatlon dan şuan yoldayım
Sanırım 1de yedim en sonaypare ackerman cidden ogle yemeginden sonra nasil o kadar dayanabildin
Spor falan yapicaksan bence kesin oncesinde biseyler atistir, gozun kararir valla.
Ben butun gun kahve iciyorum ama gene acimSanırım 1de yedim en son![]()
Yarın saat 5te kahvaltı ederim artıkBen butun gun kahve iciyorum ama gene acimNasi bi kahve ictiysen bana da gonder ondan
![]()
Yarin ben de guzel bi kahvalti planliyorum, smoothie'li falanYarın saat 5te kahvaltı ederim artık![]()
![]()
![]()
Ayy süper oluyorYarin ben de guzel bi kahvalti planliyorum, smoothie'li falan![]()