- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.381
Tirnaklar bomba kediciiim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tirnaklar bomba kediciiim
Kızzummm nerelerdesinben bugün 2.5 kg ağırlıkla mari yaptım 10dkda karın,6 dk da köprü yapmıştım. seviniyordum senin sporları okuyunca sevnmem geçti helal olsun![]()
pazartesi sınavlarım başlıyor kuzum onlara hazırlanıyorum pek gelemedim ihmal ettim burayı kusura bakmayın ama sporlarima devam ediyorum dün de 30 DK yaptım . bilek ağırlığını bacaklarıma takip artı olarak 2 kg daha ekleyip o şekilde hareketleri yapıyorum bide ABS başladık ya dün onu da yaptım. sizler ne alemdesiniz birleri hamburger yemis galiba@_arte
Kızzummm nerelerdesin ☺
Ben bikac gun bosladim ama son 2 gundur toparladim:)pazartesi sınavlarım başlıyor kuzum onlara hazırlanıyorum pek gelemedim ihmal ettim burayı kusura bakmayın ama sporlarima devam ediyorum dün de 30 DK yaptım . bilek ağırlığını bacaklarıma takip artı olarak 2 kg daha ekleyip o şekilde hareketleri yapıyorum bide ABS başladık ya dün onu da yaptım. sizler ne alemdesiniz birleri hamburger yemis galiba![]()
Allah kolaylık versin yavrum başarılar inşallahpazartesi sınavlarım başlıyor kuzum onlara hazırlanıyorum pek gelemedim ihmal ettim burayı kusura bakmayın ama sporlarima devam ediyorum dün de 30 DK yaptım . bilek ağırlığını bacaklarıma takip artı olarak 2 kg daha ekleyip o şekilde hareketleri yapıyorum bide ABS başladık ya dün onu da yaptım. sizler ne alemdesiniz birleri hamburger yemis galiba![]()
Maşallah izmirli benimde bugün yürüyüşe çıkmam lazım dün çıkmadımGunaydiiiin kizceler❤ Bugunku menum:
Oglen: protein tabagi (3 yumurta, yanina 200 gr kadar izgara et)
Aksam: buyuk bi kase sebzeli tavuk corbasi, 150 gr haslanmis tavuk, brokoli, 2 kasik yogurt, 2 kasik pilav
Spor sonrasi: yarim olcek protein tozu
Spor: 20 dk bisiklet, 40 dk agirlik, 12 bin adim
Sen ayil bakalim benim de uyku vakti geldiMaşallah izmirli benimde bugün yürüyüşe çıkmam lazım dün çıkmadım![]()
Bir kahve içip ayılmak istiyorum![]()
İyi geceler yavrumSen ayil bakalim benim de uyku vakti geldi![]()
Şahane günHellooo kedicimBen de dun spor yaptim hemen menumu de paylasiyim
Sabah: 4 kasik yogurt, 1 olcek protein tozu, yarim muz, 1 kivi, 2 kasik sekersiz granola
Aksam: 200 gr kuzu sis, 5 kasik acili ezme, 4 kasik haydari, 1 tane dusuk karbonhidratli lavas, 1 bira
Spor sonrasi: yarim olcek protein tozu
Spor: 8 bin adim, 40 dk agirlik calismasi
Aksamustu de regl oldum, cok sistim zaten bikac gundur kurtulucam sonunda odemden:)
günaydın kuzummGünaydın kızlarçayınızı kahvenizi içip sonra egzersiz sonra duş sonra kahvaltı hadi bakalım.
Eki Görüntüle 2568463
Kuzuum nabergünaydın kuzumm![]()
iyilik kuzu cebellesiyorumKuzuum naber![]()