- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
- Konu Sahibi Pammikprensess
Yavru diyor.. :)
Genelde o bahsettiğiniz kokuyu 1 yaş sonrasında bırakıyor.
Biliyorum, bilgilendirme amaçlı söyledim zaten. Bu dönemde çiftleşmeyeceğini tahmin etmiştir kendisi de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavru diyor.. :)
Genelde o bahsettiğiniz kokuyu 1 yaş sonrasında bırakıyor.
Gercekten miHem de ne kadar kötü kokar
Bi akrabam evde kedi besliyordu birkaç kedisi vardı çok kötü kokuyorduGercekten mi![]()
Ahhahah :) diger pamukprensesle karistirmisim olsun :)))Benim bir tane cocugum var canım![]()
Biliyorum, bilgilendirme amaçlı söyledim zaten. Bu dönemde çiftleşmeyeceğini tahmin etmiştir kendisi de
Yaa bazıları kokar diyor bazıları kokmaz diyor napcam benBi akrabam evde kedi besliyordu birkaç kedisi vardı çok kötü kokuyordu
Yaa bazıları kokar diyor bazıları kokmaz diyor napcam benBi akrabam evde kedi besliyordu birkaç kedisi vardı çok kötü kokuyordu
Yaa bazıları kokar diyor bazıları kokmaz diyor napcam ben![]()
O zaten farz bana. Kesinlikle götürcem evde bir tane oglum var çok sevdi. Oynuyorlar. İnsan gibi aynı ya. Geliyor kucağımda yatıyor sevdirmeye calısıyor o kasar tatlı ki
Ona ayrı bir oda ya da yer yap . Zaten bir sure sonra siz o kokuyu hissetmezsinizYaa bazıları kokar diyor bazıları kokmaz diyor napcam ben![]()
Koksa koksa aşk kokar o yavru:)
Aa pardon ben şimdi için söylediniz sandım :)
Tamam şimdi anladım![]()
Pırt yaparsa kokar tabi. Bizimki çok pirtlardi hemde yüzümüze doğru odadan kacrdik. Dışardan almışsınız tüyleri pis olabilir ondn kokabilir sahiplendiysen birakmicaksan 1 2 gün sonra korkutmadan yikayabilirsin