Kedimi isteyerek çiftleştirmedim hayvan dışarıya alışkın bir kedi olduğu için dışarı çıkıyordu zaten kısırlaştırabilsem kısırlaştırırdım param yoktu ve kızgınlığa girdi yani napabilirdim hayvanı dışarı atacak değilim bulduğumda ölecek durumdaydı ben bakmasam ölmüştü benim için çok özel çocuğum gibi ve mamadan çok kum yetiştiremiyorum yavru kedilere eğer mama yardımı olursa dışardakilere vereceğim zaten. Bizim bulunduğumuz yerde veteriner kısırlaştırmaya 5bin dedi o yüzden yaptıramadım ücretsiz yapan yerler falan yok burada. Lütfen durumu bilip bilmeden olumsuz eleştirelerde bulunmayalım emin olun bende çok kedi baktım hatta çok hayvan baktım hala da bakıyorum hepsini de ayrı ayrı çok seviyorum zaten maddi destek istemiyorum hayvanlara mama kum istiyorum sadecemadem bakacak durumunuz yok neden çiftleştirdiniz zavallı hayvanı? kısırlaştırın en azından ilerisi için.
2-2.5 aylıkken sütten kesebilir ve insallah iyi bir yerlere sahiplendirebilirsiniz. umarım yardım eden de çıkar ama ben de çok kedi baktım. 5 yavru 2 ayda anca 2kglik mama yer zaten.
Bizim mahallede hiç hayvan bakan yok sadece biz bakıyoruz kimse kedi sevmiyor istemiyor evlerinden çöpe artık yemek döken bile yok elimizden geldiğinde bakmaya çalışıyoruz ama maalesef elimizden çok bir şey gelmiyor o yüzden buraya yazmak istedim benim gibi hayvanseverler çıkar mutlaka dedimKedimi isteyerek çiftleştirmedim hayvan dışarıya alışkın bir kedi olduğu için dışarı çıkıyordu zaten kısırlaştırabilsem kısırlaştırırdım param yoktu ve kızgınlığa girdi yani napabilirdim hayvanı dışarı atacak değilim bulduğumda ölecek durumdaydı ben bakmasam ölmüştü benim için çok özel çocuğum gibi ve mamadan çok kum yetiştiremiyorum yavru kedilere eğer mama yardımı olursa dışardakilere vereceğim zaten. Bizim bulunduğumuz yerde veteriner kısırlaştırmaya 5bin dedi o yüzden yaptıramadım ücretsiz yapan yerler falan yok burada. Lütfen durumu bilip bilmeden olumsuz eleştirelerde bulunmayalım emin olun bende çok kedi baktım hatta çok hayvan baktım hala da bakıyorum hepsini de ayrı ayrı çok seviyorum zaten maddi destek istemiyorum hayvanlara mama kum istiyorum sadece
Evet insanlar bi cins kediye merak sarmış durumda yani tamam onu da alın ama bu sokak kedilerinin ne suçu var üzülüyorum yuva bulamadığım için el bebek gül bebek büyütüyorum hamile kalacağını tahmin edebiliyordum ama benim kedim evde büyüdüğü için bulduğumda şuanki kendi yavrularından küçüktü belki 40-45 günlüktü kedi sütüyle salamlarla büyüttüm sonra mama aldım çünkü bir süre mama yiyemedi küçük olduğu için işte her kedinin bir huyu var kedimin adını fıstık koyduk ve fıstık biraz şımarık büyüdü galiba çünkü dışarı çıkmazsa evi başımıza yıkıyorHatanız sokaktan sahiplendiyseniz ve kısırlaştırma yapmadıysanız dışarı çıkmasına izin vermek olmuş
Hamile kalacağını tahmin etmek zor olmasa gerek
Cins olmadığı için kimse sahiplenmek istemiyor
İnşallah bulursunuz
Anneyi lütfen sokağa salmayın
En yakın zamanda kısırlaştırma yapın
Hayır yok maalesefVeterinerlik fakültesi falan var mı yaşadığınız şehir de ?
kısırlaştırsanız tğm bu masraflar olmayacaktı?Kedimi isteyerek çiftleştirmedim hayvan dışarıya alışkın bir kedi olduğu için dışarı çıkıyordu zaten kısırlaştırabilsem kısırlaştırırdım param yoktu ve kızgınlığa girdi yani napabilirdim hayvanı dışarı atacak değilim bulduğumda ölecek durumdaydı ben bakmasam ölmüştü benim için çok özel çocuğum gibi ve mamadan çok kum yetiştiremiyorum yavru kedilere eğer mama yardımı olursa dışardakilere vereceğim zaten. Bizim bulunduğumuz yerde veteriner kısırlaştırmaya 5bin dedi o yüzden yaptıramadım ücretsiz yapan yerler falan yok burada. Lütfen durumu bilip bilmeden olumsuz eleştirelerde bulunmayalım emin olun bende çok kedi baktım hatta çok hayvan baktım hala da bakıyorum hepsini de ayrı ayrı çok seviyorum zaten maddi destek istemiyorum hayvanlara mama kum istiyorum sadece
Belediyeye götürdük emin olun bilinçliyim çok hayvan bakıyorum bizim burda öyle bir hizmet yok diyorum üç kere falan yazdım yukarıya okursanız görürsünüz. Beledi veteriner kliniği de yokBelediye ücretsiz kısırlaştıriyor kulağını kesiyor sadece biraz bu kadar bilinçsiz olmayın bakıyorsunuz am araştırın biraz ben sokak hayvanlarimi bile kısırlaştıriyorum
Nasil yok yahu hangi şehirmiş bu?Belediyeye götürdük emin olun bilinçliyim çok hayvan bakıyorum bizim burda öyle bir hizmet yok diyorum üç kere falan yazdım yukarıya okursanız görürsünüz. Beledi veteriner kliniği de yok
Zaten olsa ben evde baktığım kediden hariç dışarda beslediğim kedileri götürürüm beslediklerimden birisinin ayağını araba ezmişti ona bile bakılmadı ilk kısırlaştırmaya onu götürürüm zatenBelediyeye götürdük emin olun bilinçliyim çok hayvan bakıyorum bizim burda öyle bir hizmet yok diyorum üç kere falan yazdım yukarıya okursanız görürsünüz. Beledi veteriner kliniği de yok
İlçede yaşıyorum. Klinik yok ödenek çıkmadı imza atılmadı onay verilmedi diyerek her seferinde bizi geri çevirdilerNasil yok yahu hangi şehirmiş bu?
Hangi ilçe bağlı ilin vardır 5 bin den daha ucuza gelir sanki git gel kediler o kadar doğuruyor nasıl başa çıkiyorlar mümkün mü kısırlaştırma olmamasıİlçede yaşıyorum. Klinik yok ödenek çıkmadı imza atılmadı onay verilmedi diyerek her seferinde bizi geri çevirdiler
Sivasa bağlıyız. Hanımefendi yani neden yalan söyleyeyim burda yapmıyorlar her belediye aynı değil yani bende isterdim yaptırmak şuanda para biriktiriyorum hatta parayı denkleştirip kedimi götüreceğim napayım elimden bişey gelmiyor burdaki veterinerlerde sorun var demek ki bilemiyorum sivasa da hiç gitmiyorum gitsem neyle kedimi götüreyim zatenHangi ilçe bağlı ilin vardır 5 bin den daha ucuza gelir sanki git gel kediler o kadar doğuruyor nasıl başa çıkiyorlar mümkün mü kısırlaştırma olmaması
Kuzenim diyor niğdede ücretsiz yapılıyor orda özel veterinerler bile bin lira istiyormuş diyorum ne güzel keşke burasıda öyle olsa ama maalesef öyle değilSivasa bağlıyız. Hanımefendi yani neden yalan söyleyeyim burda yapmıyorlar her belediye aynı değil yani bende isterdim yaptırmak şuanda para biriktiriyorum hatta parayı denkleştirip kedimi götüreceğim napayım elimden bişey gelmiyor burdaki veterinerlerde sorun var demek ki bilemiyorum sivasa da hiç gitmiyorum gitsem neyle kedimi götüreyim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?