- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
- Konu Sahibi Camelwhite
-
Çünkü onlar kedi. Kediler gündüz uyur gece oyun oynarlar(avlanırlar aslında). Avcı hayvanlar olduklarından...Merhabalar 2 tane kedim var. Sorunum akşama kadar uyuyup, sabaha kadar bizi uyutmamaları. İki taneler ve ben ikinci kedimi ilk kedim sıkılmasın oyun arkadaşı olsun diye sahiplenmiştim. ben hamileyim gece zor uyuyorum ve uykum bölünmemesi için kapıyı kapatıyorum ve biri inatla tüm gece bağırıp kapı kollarına asılıyor açana kadar. Kapıyı açık bıraksam gelip yüzümü ısırıyor uyanayım diyeKüçük kızım var onun da uykusunu bölüyorlar bebek gelince ne olacak kara kara düşünüyorum. Gece binbir zorlukla uyuttuğum bebeği de böyle uyandırırlarsa sinir krizi geçireceğim sanırım özellikle kedisi olan arkadaşlarım tavsiyeleriniz varsa yapabileceğim çok mutlu olurum. Bu arada gece 12 gibi mamalarını koyuyorum yiyip uyusunlar diye. Maalesef işe yaramıyor gibi
Evet tırlama tahtaları var. Beraber oyun da oynuyorlar aslında. Fakat birisi inatla gece yatakta oyun istiyor. SağolunSakinlestirici mama yada sprey arastirabilirsiniz ama sizde problem gunduz uyumalari gibi
Tirmanma tahtalari varmi enerji atsalar belki daha iyi olur belliki oyun istiyorlar
Çünkü onlar kedi. Kediler gündüz uyur gece oyun oynarlar(avlanırlar aslında). Avcı hayvanlar olduklarından...
Bütün kediler kapalı kapılardan nefret eder.
Kedinin ne olduğunu, nasıl özellikleri olduğunu bilmeden mi sahiplendiniz?
Açıkcası 2 teyzemde ve eşimin annesinde kediler var. Hatta onlara da soruyorum. Sabaha kadar uyuduklarını söylüyorlar. Kapıdan nefret ettiğini biliyorum fakat yatağa geldiğinde de oyun istiyor maalesef enerjim olmuyor o saate.Çünkü onlar kedi. Kediler gündüz uyur gece oyun oynarlar(avlanırlar aslında). Avcı hayvanlar olduklarından...
Bütün kediler kapalı kapılardan nefret eder.
Kedinin ne olduğunu, nasıl özellikleri olduğunu bilmeden mi sahiplendiniz?
Kedilere sakinleştirici vermek doğasına aykırı bir şey ama ve çok zararlı. Ben yolculuğa çıkarken bile miyavlamaktan beynimizi püre haline getirdiği halde ilaç vermiyorum.Yanlis anlasilma olmasin hayvanlarin dogasina aykiri birsey onermek yada zarar vermek istemem mesajinizi okuyunca anladim
Benimki ortama uyum saglamalarini kolaylastirmak
Yada yardim etmek amacliydi
Boyle diyorsaniz gece oyuncaklari ise yarayabilir oda belki
Yavru mu?Açıkcası 2 teyzemde ve eşimin annesinde kediler var. Hatta onlara da soruyorum. Sabaha kadar uyuduklarını söylüyorlar. Kapıdan nefret ettiğini biliyorum fakat yatağa geldiğinde de oyun istiyor maalesef enerjim olmuyor o saate.
Sayılır aslında. Biri 8 biri 10 aylık. Kapıyı açmak isteyen 10 aylık olan erkek kedim. Diğeri dişiYavru mu?
Açıkcası 2 teyzemde ve eşimin annesinde kediler var. Hatta onlara da soruyorum. Sabaha kadar uyuduklarını söylüyorlar. Kapıdan nefret ettiğini biliyorum fakat yatağa geldiğinde de oyun istiyor maalesef enerjim olmuyor o saate.
Sayılır aslında. Biri 8 biri 10 aylık. Kapıyı açmak isteyen 10 aylık olan erkek kedim. Diğeri dişi
1.5-2 yaştan sonra biraz daha sakinleşirler, daha çok küçükler. Bir de kısırlaştırma zamanınız yaklaşmış. Biri erkek biri dişi olduğu için kızgınlığa girmeden kısırlaştırmalısınız ikisini de. Kısırlaştırmadan sonra da sakinleşirler.Sayılır aslında. Biri 8 biri 10 aylık. Kapıyı açmak isteyen 10 aylık olan erkek kedim. Diğeri dişi
Mamalarını artık bir sabah bir gece vermek zorunda kaldım. Çünkü biri 6.5 biri 5 kiloya yaklaştıbence alışkanlıkları o şekilde oluşmuş
bizim kedi de genelde gelip yatıyor bizimle
tabii arada kalkıp mamasını yiyor, çişini yapıyor ama geri geliyor
hatta eğer ben sabah erken kalkmış ama eşim daha yatıyorsa gidip yatmaya devam ediyor
akşam hadi yatalım dendiğinde ilk önce o odaya gidiyor
mesela gece ayağımıza vs saldırırsa kovalıyoruz git buradan diyoruz vs dinlemezse oda kapısına kadar gidiyoruz çekip gidiyor
oğlumun odasının camının önüne seviyor orada da bol bol takılıyor ama kimseye rahatsızlık vermiyor
oğlum canlı derste bir önceki derste öğretmenin kedisi ders boyu biblo gibi oturmuş :)))
bence sizinkiler gece kalktığınızı öğrenmişler
kapılar açık olacak ama tüm sürü uyuyacak :)))
onlar arada avlanıp gelecek
yalnız ben mamalarını gece koyuyorum sözüne takıldım
düzenli bir yerde mama yok mu
eğer yoksa gece avlanmak yani mama yemek için sizi tabii kaldırırlar
hayvanların doğası gündüz uyu gece avlan
evde olanlar uyuyor çünkü onların avı yani maması hep var
bence koyun mamalarını gece gidip yerler sizi de uyandırmazlar
Biri 10 aylkk biri 8 aylık. Biliyorum ama inanın bazen çarem kalmıyor.Kediler yavru mu? Benimki de yavruyken oyleydi buyuyunce gece bizimle birlikte uyumaya başladi.
Kapi kapanmasindan rahatsiz oluyor ayrica kediler bu genel bisey bazen tuvalet, banyodayken bile çok miyavliyor.
Erkek olan kısır diğerini de bu ay içinde kısırlaştıracağız. İnşallah sağolun1.5-2 yaştan sonra biraz daha sakinleşirler, daha çok küçükler. Bir de kısırlaştırma zamanınız yaklaşmış. Biri erkek biri dişi olduğu için kızgınlığa girmeden kısırlaştırmalısınız ikisini de. Kısırlaştırmadan sonra da sakinleşirler.
Çünkü obezleronlar daha bebek bile sayılır
daha çok şey öğrenirler
ben büyükler sanmıştım
madem küçükler mamaları niye sınırlı
yani obezlere vs öyle saatli mama duydum da siz neden akşam yatmadan mama veriyorsunuz ki
Mamalarını artık bir sabah bir gece vermek zorunda kaldım. Çünkü biri 6.5 biri 5 kiloya yaklaştıveteriner böyle önerdi. Bende akşamkini gece veriyorum yer uyurlar diye ama sabaha karşı 4 oldu mu başlıyorlar. Sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?