Sizi kutluyorum gene bir yavruya yardım ettiğiniz için.
Alışırlar merak etmeyin Badem, cindy eve ilk geldiğinde hep saldırıdaydı 2 haftayı bulup alışması derken 3.gün koyun koyuna yatmaya başladılar.
Alışacaklardır. Yavrucuklarınızın hepsini öperimŞeniz
2-3 gün içersinde alışmaları lazım.. ama öldürmemeleri için dikkat etmelisin. evde var olan diğer kedilerinin de gönülün alırsan bi sorun olmaz sanırım. elinden kaçtıklarında gidip yattıkları yerde sev. yada bi öğün atla, bi sonraki öğünde onlar yerken yanlarında otur ve eğer rahatsız olmuyolarsa onlar yerken sırtlarını okşa.
yavruyu da bi veterinere götürüp tavsiye alman iyi olur. belki bi süre emzikle beslenmesi gerekiyodur.
arkadaşlar kedimle ilgli sorunlarım var çok tatlı bir bebek oğlum ama hep hasta hep hasta idrar sorunu yaşadı atlattık mantar oldu atlattık pirelendi atlattık tekrar başa döndük kanlı idrar yapıyor yine ve boynundaki tüyler döküldü derinin bir kısmı çıplak kaldı ne olur yardımmmmmmmmmsenağlama
canım meraba benim oğlum da bana geleli 3.5 yıl oluyor fakat hep hasta benim tombişim de..küçükken geldiğinde kedi nezlesi dediler sonra tedavi gördü hergün 2 şer iğne yedi çok uzun bi süre..ve daha sonra senin dediğin sorun başladı kanlı idrar yapmaya başladı,saatlerce kumunda oturuodu fakat yapamıodu ağlıodu..götürdük veterinere işte kısırlaştırılan erkek kedilerde çok sık görülen bi durum dedi veteriner benim kedim o sırada ksıır olmadığı halde..neyse küçük bi operayon geçirdi 1.5 yıl önce çünkü artık çişi içinde birikiodu yapamıodu kesesi patlamak üzereydi..bayılttılar kuzumu neyse ondan sonra bi dönem daha kanadı..sonra geçti dedik sonra aradan tam 1 yıl geçti..bu sorun tekrar etmeye başladı...ve bu kez tedavi çok uzun sürdü neredeyse hergün çocuğumun pipiciğinden iğne sokup boşalttılar ve bu sefer bayıltmadılar..allah kimseye yaşatmasın o kadar çok acı çekti ki kollarımda...kısırlaştırdık sonra ve çok dikkat ediyoruz yememize içmemize diyet mama yiyo kesinlikle protein yememesi lazım..çünkü bu kristallenmeye neden oluo ve işte bu problemler yaşanıo=( çok geçmiş olsun canım bi veterinere gidin siz..
kızışmış canım kedişin. yapacak birşey yok... veterinerler de bir hormon hapı var sakinleştiriyor ama pek tavsiye etmiyorlar.yan etkisi çok...benim kide 2 gündür dönemi geldi. mır mır dolanıyor. gece uyandırıyor. 1 hafta sürer. sonra geçer. bir dahaki kızgınlığa kadar... en doğrusu kısırlaştırmak tabii de ben kıyamıyorum kızıma. bir anne olsun da...........
en iyisi kısırlaştır yok ben yavrulara bakarım terketmem diyorsan o zaman çiftleştir fakat bunu her kızıştığı dönemde yapmak zorunda kalırsın eğer sokaklarda aç zavallı kediler görmek istemiyorsan bence sende benim gibi yap ve kısırlaştır hem kızışma döneminde çiftleştirmezsen hayvana yazık olur ne kadar acı çektiğini tahmin edemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?