anam benim dişi beni deli etmişti gündüz neysede geceleri varya hiç susmuyordu onun miyavlama sesinden resmen bunalıma girmiştim miyav da miyav başka bir şey yok :))
aynen aynen. haftasonu açık öğretim sınavlarım vardı. inan her ikisinede 2 saatlik uykuyla gittim. gece gündüz hiç susmuyor :roflol:
aynen bazende hamile kaldı diye sokağa atılmış çok cins kedi ve köpek var....ya bide ne yapıyorlar biliyormusun şimdi diyelim ki birinin erkek kedisi yada köpeği var sırf hayvan rahatlasın diye dışardaki dişilerle çiftleştiriyorlar işte o zamanda dışardaki hayvanlar resmen kırma oluyor yemin ederim şimdiki sokak köpeklerine yada kedilerine bakıyorum cins hayvanlardan farkları yok
kısırlaştırmayın diyenler acaba sokak hayvanlarına ne yapıyorlar. ben o arkadaşımla ist anbuldayken herakşam kilolarca mama dağıtırdık. pazar arabasına yükleyip. kızcağız her gece 15 kilo tavuk parçaları haşlardı..... 70 80 kedi beklerdi yolunu ben de ona elimden geldikçe eşlik ederdim... bir elimde pet su. yoğurt kaseleri...
sorma inan bana rahat bırakmıyorlar şikayet gelecek diye gece gece kedinin arkasından dolanıyorduk kısırlaştırdık artık o sorun yok dediğim gibi sadece kilo alıyorlar o kadar onada dikkat edersen problem kalmıyor benim dişi 2 yaşında ve 9 kilo fazlada çıkmıyor
yemesine dikkat edeceksin ben haftada bir gün mama vermiyorum sadece su veriyorum karaciğeri dinleniyor yav resmen hayvanlar hakkında uzman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?