Kedilerimiz Hakkinda Sorular ve Cevaplar

İlk başta kızdığı zaman olduğunu düşünmüştüm.. Oynarken ya da uyurken de çıkardığını duyunca şaşırdım.. Ama diğer kedilerde de varsa sorun yoktur heralde.. Teşekkür ederim nevbahar a.s. Osman'ın 2. annesi gibisiniz gerçekten :))

aroracim kediler adrenalin ve endorfin (yanlis hormonu yazmis olabilirim) salgilarken mirliolar. yani tamamen mutluluguyla alakali gibi. mutlu kedi hemen hemen her zaman mirlar. benim nemrut kizim :) bile mutlu olunca uyurken bile mirlio.

bir de ben bi belgesel izlemistim, kedigillerin dogumu ile ilgili, dogum sirasinda da mirliolar. yani sanirim fiziksel olarak cok gucsuz olunca kendi kendilerini tedavi ediolar gibi (yani ben oyle anladim)

ama bence kucuk osman cok mutlu o yuzden mirlio. motor gibi ses cikartirlar mirlarken ve bu sesin insanlarda bir takim hastaliklari tedavi ettigi bilimsel olarak ispatlanmis durumda (ne takim hastaliklar demeyin, o kismi unuttum :roflol: ) a.s

hangi mamayı yiyor acaba?benim de kedim war da,bizim paşa beyin weterineri büyük marketlerde satılan mamalar warya onları tawsiye etmedi,bi marka war,royal canin onu werdi,bizimki de pek sewiyor.kedilerin kemikleri için çok yararlı dedi.özellikle 1 yaşına kadar bu mamayı yemesi gerekiyormuş sağlığı açısından.paşa bey 3 yaşında ama ondan başka bişi yemiyor kaydirigubbakcemile2

kediler oldukça mama seçebilir. misal yeme garantili pro plan i benim kedim hayatta ağzına sürmez, royal canin tavuklu sever beyim, bi de hills sever =) kaliteli mamalar olduğu sürece bırakın keyfinin istediğini yesin.
market mamalarına gelince, insanlar daha ucuz olduğunu düşünüyor ama daha ucuz değil pek de, aradaki 5 liralık filan fark için yawrucaklarımızı tehlikeye atmaya değmez diye düşünüyorum...

walla bizimkiler kendi arasinda bile anlasamio. bastan beri hill's verdik, denemedim hic digerlerini. ama biri tavuklu biri balikli sevio. ben de bi ondan bi otekinden aliorum alkisalkisalkis en son uyaniklik yaptim, tavsanlisi cikmis onu aldim. gene 1 i cok sevdi oteki burun kivira kivira yedi. haspalarimi mutlu etmek cok zor ya :icecream:

benim peykerde mama seçer kuru mama nefret eder sulu yemek olucak kraliçe hazretleri asla tahıllı balıklı bişi yemez süt içmez

evde vericek bişi olmadımı aç kalıyo diye balıklı kuru mama aldım ama yok yüzüne bakmadı

arkadaşlar bende kapıda bır kedi buldum ve aldım çok tatlı ve sevimli.yanlız bir sorunu var yakınımızda veteriner yok götüremiyorum ağzı çok kokuyo biraz netten araştırdım diş etinde yara olabilir dıyodu ve baktım gerçekten yara var.evde dişeti tevasinde kullandığımız tantum dıye bır ilaç var ondan sabah aksam sıktım baya azaldı yarası ama hala çok kokuyo ağzı.evinde kedi besleyen ve bu tip sorunla karşılaşan arkadaşlar nasıl iğileştirdiğiniz konusunda bana yardımcı olursanız çok bmemnun olrum şimdiden teşekkürler

arkadaşlar bende kapıda bır kedi buldum ve aldım çok tatlı ve sevimli.yanlız bir sorunu var yakınımızda veteriner yok götüremiyorum ağzı çok kokuyo biraz netten araştırdım diş etinde yara olabilir dıyodu ve baktım gerçekten yara var.evde dişeti tevasinde kullandığımız tantum dıye bır ilaç var ondan sabah aksam sıktım baya azaldı yarası ama hala çok kokuyo ağzı.evinde kedi besleyen ve bu tip sorunla karşılaşan arkadaşlar nasıl iğileştirdiğiniz konusunda bana yardımcı olursanız çok bmemnun olrum şimdiden teşekkürler

Canım kedi kaç aylık? Bana bunu söyle sana tüm ihtimalleri sıralayacağım...Ağız yarasının haricinde kedi yavru ise sütten yeni kesildiği için kokuyor olabilir veya parazit vardır bu yüzden kokuyordur...

hangi mamayı yiyor acaba?benim de kedim war da,bizim paşa beyin weterineri büyük marketlerde satılan mamalar warya onları tawsiye etmedi,bi marka war,royal canin onu werdi,bizimki de pek sewiyor.kedilerin kemikleri için çok yararlı dedi.özellikle 1 yaşına kadar bu mamayı yemesi gerekiyormuş sağlığı açısından.paşa bey 3 yaşında ama ondan başka bişi yemiyor kaydirigubbakcemile2

Yasemin benim kızlarda Royal Canin Kİtten yemiyor, sevmiyorlar, hills science diet mama dene, yemezse geri iade alıyorlar...

arkadaşlar, kızım kedi istiyor. eşimle de konuştuk. kızımın doğum günü yaklaştığı için ona kedi almaya karar verdik . sizce hangi cins almalıyız ? yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar, kızım kedi istiyor. eşimle de konuştuk. kızımın doğum günü yaklaştığı için ona kedi almaya karar verdik . sizce hangi cins almalıyız ? yardımcı olursanız sevinirim.

cok dogru bir karar valla sizi tebrik ederim (bizimkiler bana almamislardi da :( ben de kendim aldim :)) benim favorim iran kedisi ama bakimi zor biraz digerlerine gore. uzun tuylu tum kedilerin taranmasi ve iran grubu kedilerin de gozlerinin silinmesi gerekiyor duzenli.

siyam kedisi olabilir, cok da oyuncudurlar, ankara da oyle.

ya da evsiz bir sokak kedisini edinebilirsiniz, asilarini da yaptirirsaniz hicbir tehlike kalmaz, evsiz bir bebegin de hayati kurtulur :)

tekrar hayirli olsun vereliniortak

teşekkür ederim yardımların için : )
sokak kedisi olabilir mi diye biz de düşündük. ama önce küçük bir kedi edinelim diyoruz.kızım daha 5 yaşında çünkü. :)

sokak kedisi olabilir mi diye biz de düşündük. ama önce küçük bir kedi edinelim diyoruz.kızım daha 5 yaşında çünkü. :)

Canım sana özelden mesaj atıyorum, vereceğim adreste bol miktarda yavru kedi bulabileceksin,ben hayvan ticaretine karşı olduğum için hiç değilse size uygun bir kediciği evlat edinerek çok hayırlı bir şey yapmış olursunuz...

o zaman yavru bir sokak kedisi tavsiye ederim sırnaşık şey saka bir yana eger bakabilirseniz iranlar bence en guzelleri, en duygusallari ve en zararsizlari (ankara ve siyam bakmadim hic)

benim 2 tane iranim var, bugune kadar bize zarar verecek herhangi bir hareketleri olmadi ama bakarken canimdan beziyorum bazen :(

bence oyuncu ve sevecen bi kedi alin, soguk bir hayvandan kiziniz cekinebilir, korkabilir

yardımlarınız için çok teşekkür ederim : ))
eşimle son bir defa konuşayım.. söylediklerinizi göz önünde bulunduracağım :)

Ben yönlendrme yaptım, bakalım inşallah beğendiğiniz bir pisicik çıkar bu adresten :)

o zaman yavru bir sokak kedisi tavsiye ederim sırnaşık şey saka bir yana eger bakabilirseniz iranlar bence en guzelleri, en duygusallari ve en zararsizlari (ankara ve siyam bakmadim hic)

benim 2 tane iranim var, bugune kadar bize zarar verecek herhangi bir hareketleri olmadi ama bakarken canimdan beziyorum bazen :(

bence oyuncu ve sevecen bi kedi alin, soguk bir hayvandan kiziniz cekinebilir, korkabilir

Midia canım, sen petarkadaşa üye misin?

Back
X