Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk başta kızdığı zaman olduğunu düşünmüştüm.. Oynarken ya da uyurken de çıkardığını duyunca şaşırdım.. Ama diğer kedilerde de varsa sorun yoktur heralde.. Teşekkür ederim nevbahar a.s. Osman'ın 2. annesi gibisiniz gerçekten :))
benim kedim çok mama seçiyor ya CADIARZU
arkadaşlar bende kapıda bır kedi buldum ve aldım çok tatlı ve sevimli.yanlız bir sorunu var yakınımızda veteriner yok götüremiyorum ağzı çok kokuyo biraz netten araştırdım diş etinde yara olabilir dıyodu ve baktım gerçekten yara var.evde dişeti tevasinde kullandığımız tantum dıye bır ilaç var ondan sabah aksam sıktım baya azaldı yarası ama hala çok kokuyo ağzı.evinde kedi besleyen ve bu tip sorunla karşılaşan arkadaşlar nasıl iğileştirdiğiniz konusunda bana yardımcı olursanız çok bmemnun olrum şimdiden teşekkürler
hangi mamayı yiyor acaba?benim de kedim war da,bizim paşa beyin weterineri büyük marketlerde satılan mamalar warya onları tawsiye etmedi,bi marka war,royal canin onu werdi,bizimki de pek sewiyor.kedilerin kemikleri için çok yararlı dedi.özellikle 1 yaşına kadar bu mamayı yemesi gerekiyormuş sağlığı açısından.paşa bey 3 yaşında ama ondan başka bişi yemiyor kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar, kızım kedi istiyor. eşimle de konuştuk. kızımın doğum günü yaklaştığı için ona kedi almaya karar verdik . sizce hangi cins almalıyız ? yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkür ederim yardımların için : )
sokak kedisi olabilir mi diye biz de düşündük. ama önce küçük bir kedi edinelim diyoruz.kızım daha 5 yaşında çünkü. :)
teşekkür ederim yardımların için : )
sokak kedisi olabilir mi diye biz de düşündük. ama önce küçük bir kedi edinelim diyoruz.kızım daha 5 yaşında çünkü. :)
o zaman yavru bir sokak kedisi tavsiye ederim sırnaşık şey saka bir yana eger bakabilirseniz iranlar bence en guzelleri, en duygusallari ve en zararsizlari (ankara ve siyam bakmadim hic)
benim 2 tane iranim var, bugune kadar bize zarar verecek herhangi bir hareketleri olmadi ama bakarken canimdan beziyorum bazen![]()
bence oyuncu ve sevecen bi kedi alin, soguk bir hayvandan kiziniz cekinebilir, korkabilir
Ben yönlendrme yaptım, bakalım inşallah beğendiğiniz bir pisicik çıkar bu adresten :)
Midia canım, sen petarkadaşa üye misin?