- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.639
- 823
o ne kine sırnaşık şey
Dur canım, sanada davet göndereyim, bütün hayvanseverlerin üye olması gereken bir yer :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o ne kine sırnaşık şey
Dur canım, sanada davet göndereyim, bütün hayvanseverlerin üye olması gereken bir yer :)
inşallah, kızım da sevinir sonunda :)
tamam canim bekliorum ama anca yarina uye olabilirim, simdi gozler kapanio benim :))
o zaman yavru bir sokak kedisi tavsiye ederim sırnaşık şey saka bir yana eger bakabilirseniz iranlar bence en guzelleri, en duygusallari ve en zararsizlari (ankara ve siyam bakmadim hic)
benim 2 tane iranim var, bugune kadar bize zarar verecek herhangi bir hareketleri olmadi ama bakarken canimdan beziyorum bazen![]()
bence oyuncu ve sevecen bi kedi alin, soguk bir hayvandan kiziniz cekinebilir, korkabilir
İranlar böyle mi ki:bbo:
Yani her görüdüğüm İran, oyuncu ve aktif. Benimkileri saymıyorum onlar İranların yüz karası 24 saat aktif oldukları içinopuyorumnanaktan
Sende kaç tane var canım?
4 tane. Anne-Baba ve 2 yavrusu beraberiz.
Maşalllah canım sana,yavrular kaç aylıklar?
Yavrularımız 5 aylık oldular dolu doluYavruluk kalmadı pek tabi:)
Ya inanması zor geliyor doğduklarında avucumun yarısı kadarlardı, şimdi 10 katı:)
Bizimkiler de çok yiyor aksine ya babaları gibi iri olacaklar bu gidişle. Yavru oldukları için kısıtlama da yapmıyoruz bakalım hayırlısı:)
Dostlarımın köşesinde konu açsanız da kedişleri görsek çok isterim :gitme:
Ya evet farkettim bende sildim şimdi:)))
Bizim anne ve baba obeze doğru ilerliyor veteriner uyardı bizde light veriyoruz ama gidip yavruların mamadan aşırıyolar:)
:ecrin_bebek: