Kedilerimiz Hakkinda Sorular ve Cevaplar

of bana da bi çare bulun arkadaşlar kedim 7 aylık. tuvalet alışkanlığı vardı.sonra birden vazgeçti.yanlız sadece çişini yapmaya çalışıo.büyük tuvaletinde hemen koşuo tasına.ne yaptıysak vazgeçmedi.çıldırcam.böyle giderse evde bakmaya devam edemiycem çok zor bizi çok çok üzüo

Canım işediği yerleri sirkeli suyla silebilirsin. Bir de son çare aynı yere işiyorsa oyara mamasını koyarsan kedilerin içgüdüleri gereği beslendikleri yerlere pislemiyorlar. Çamaşır suyu ile silme sakın, idrar kokusu sanıyorlarmış. Kızgınlık döneminde oluyormuş sanırım bu durum, ama 7 aylık kedide olur mu ki.:gitme:

İst 89, kediLerin en hassas böLgesi karınlarıdır. Ne zaman tam oLarak güvenirLerse sahipLerine, o zaman karınLarının okşanmasına izin verirLer :) Sevinç gösterisidiri sizinkinin yaptığı. Çünkü ben de ne zaman karnını okşasam eLLerimi kurtaramıyorum; çareyi kar eLdivenleri kuLLanmakta buldum :)

Canım içimi rahatlattın, çok teşekkür ederim. Ben de oğluşumun hoşlanmadığını düşünerek tedirgin oluyordum bazen. Artık rahat rahat göbüşünü sevebilirim uğruna ısırılsam da :jeyyar:

benim kediminde sürekli sakatlık problemi var. küçükken az süt içtiği için midir nedir bi arka patisi sakatlanıyo topallıyo o geçiyo bu sefer ön patisi yada çok dikkatsiz olduğu için böyle oluyo anlamadım ama üzülüyorum haline

Benim ufaklıkkta kabız olduu,günde 2 kez büyük çişini yapardıı,şimdi 2 günde bir yapıyor..az önce büyük çişini yaptı ve dışkısında ölü parazit gördüm...yarın ilk işim vet.e gidip parazit hapı vermek olacak sanırım :1ninca:

Benim ufaklıkkta kabız olduu,günde 2 kez büyük çişini yapardıı,şimdi 2 günde bir yapıyor..az önce büyük çişini yaptı ve dışkısında ölü parazit gördüm...yarın ilk işim vet.e gidip parazit hapı vermek olacak sanırım :1ninca:

Canım, geçmiş oLsun, kıyamam ona. İnsan sevince herşeyi nAsıl da inceliyor. KimiLerine itici geLiyor ama biz dışkıLarına kadar didik didik ediyoruz, kötü bir durum mu var diye. Hayvan sevmek bu Olsa gerek, gerçek anLamda..

arkadaslar merhaba. benim bi sorum olucakti. ev arkadasimin kedisi (lokum) var ve büyük bi sorunumuzda var. evimizde banyo/wc bir ve kedimizin wc side orda :) fakat ona ragmen banyonun yerinde hali, ayak havlu vs yerde ne olursa olsun üzerine cisini yapiyor bizde o yuzden yere hic bir sey seremiyoruz. evin baska hic bir yerine yapmiyordu sadece gecenlerde arkadasimin battaniyesinede isemis :( evde surekli yalniz duran bi kedi degil ben calismadigim icin hergun evdeyim onunla. o yuzden bana cok alisti fakat yatak odama almiyorum o odadayken uyuyamiyorum rahat. arkadasimin odasinada yatiyor. sizin kedilerinizde de boyle bi sorun varmi acaba?

arkadaslar merhaba. benim bi sorum olucakti. ev arkadasimin kedisi (lokum) var ve büyük bi sorunumuzda var. evimizde banyo/wc bir ve kedimizin wc side orda :) fakat ona ragmen banyonun yerinde hali, ayak havlu vs yerde ne olursa olsun üzerine cisini yapiyor bizde o yuzden yere hic bir sey seremiyoruz. evin baska hic bir yerine yapmiyordu sadece gecenlerde arkadasimin battaniyesinede isemis :( evde surekli yalniz duran bi kedi degil ben calismadigim icin hergun evdeyim onunla. o yuzden bana cok alisti fakat yatak odama almiyorum o odadayken uyuyamiyorum rahat. arkadasimin odasinada yatiyor. sizin kedilerinizde de boyle bi sorun varmi acaba?

selam arkadaşım:)

kediniz kısırlaştırılmış mıydı acaba?
bir de cinsi nedir?

kisirlastirilmisda cinsinden ben anlamiyorum ki :)
arkadasim onu ciftlik evinden kalmis sadece okadarini soyledi bana foto bulursam eklerim

Canım, geçmiş oLsun, kıyamam ona. İnsan sevince herşeyi nAsıl da inceliyor. KimiLerine itici geLiyor ama biz dışkıLarına kadar didik didik ediyoruz, kötü bir durum mu var diye. Hayvan sevmek bu Olsa gerek, gerçek anLamda..

evet gerçekten de öyle mafoldumben ödüm kopuyor birşey olacak diye..o parazitlerden az çekmemiştik evimize yeni geldiğinde..Parazitler yüzünden anemisi vardı bızdığımın..
Tam atlattık dedik yine parazit... Hap falan verdi vet.imiz ve biraz da döktü ama larvaları kalmıştır diye birazdan bir hap daha vereceğim..:1ninca:

arkadaşlar benim küçük cadolozda su kabına takmış durumda..sürekli patisiyle ittirip döküyor,kabınımı sevmiyor diye kac tane değiştirdim ama sorunu bu degil yine devirmeye devam etti..günde 3 kere değiştiriyorum normalde suyunu sürekli temiz ve taze su içsin diye..cadolozda gelip patisiyle cekiyor döküyor,daha büyük bir kaba doldurdum suyunu belki bunu ittiremez biraz ağır gelir diye ama şuanda suyun başında yine,yanına gidiyorum içiyor gibi yapıyor kurnaz,uzaklasıyorum yine mücadele suyla..ve sonuç bu kabıda halletmek üzere bu kez patilerini suya daldırmış bir kısmını dökmeyi başarmış cok yaramaz bu cimcime...

arkadaşlar benim küçük cadolozda su kabına takmış durumda..sürekli patisiyle ittirip döküyor,kabınımı sevmiyor diye kac tane değiştirdim ama sorunu bu degil yine devirmeye devam etti..günde 3 kere değiştiriyorum normalde suyunu sürekli temiz ve taze su içsin diye..cadolozda gelip patisiyle cekiyor döküyor,daha büyük bir kaba doldurdum suyunu belki bunu ittiremez biraz ağır gelir diye ama şuanda suyun başında yine,yanına gidiyorum içiyor gibi yapıyor kurnaz,uzaklasıyorum yine mücadele suyla..ve sonuç bu kabıda halletmek üzere bu kez patilerini suya daldırmış bir kısmını dökmeyi başarmış cok yaramaz bu cimcime...

Aynı afacanlığı Tarçın'da yapıyordu bir ara... hatta içine kuru mamalarını atıyordu, sonrada suyun içinden almaya çalışıyordukaydirigubbakcemile3
çok şükür yapmıyor artık bıraktı suyla oynamayı

Aynı afacanlığı Tarçın'da yapıyordu bir ara... hatta içine kuru mamalarını atıyordu, sonrada suyun içinden almaya çalışıyordukaydirigubbakcemile3
çok şükür yapmıyor artık bıraktı suyla oynamayı

Benim oğluş da kaptaki suya deli oluyor sanki, onu devirmeye çalışıyor. Ve de hiç su içtiğini görmedim. Susuzluktan ölecek diye, her yolu denedim. Sürekli takipteyim, süt, çorba,tavuk suyu ile arası iyi ama suya gelince yok. Onları kaldırdım tek suyu bıraktım, onu da devirdi yerden içmeye çalıştı. Parmağımı suya batırdığımda yalıyor ama gidip de paşa paşa içtiğini henüz göremedim. Şırıngayla ağzına vericem artık :)

patisiyle ittiremeyecegi kaba su koyduğumdan beri deli oluyor benim cadı..patisini vuruyor kaba etrafa su sıçratıyor ama deviremiyor ya miyav miyav kızıyor bagırıyor...inatçı..

bende birsey sormak istiyorum su kediler her zaman isirirlarmi ne zaman sevmek istesem agzini aciyor hayvan isirmak icin.henuz kucuk oldugu icin mi yoksa hep boyle olucak mi?

minik pisiler,oyun anlamında yapıyolar öyle..

bilmiyolar da ısırınca can acıtıcaklarını..
siz ısırdığı zaman,''ayyy offf '' vs diyin,bunun yapılmaması gereken bi hareket olduğunu zaman içinde anlıycaktır..

arkadaşlar benim de bir sorum olacaktı kedim için gemon cat marka konserve nasıl sizce bilgisi olan var mı

arkadaşlar kedilerin tüy sorunu mamalardan olabilir benimde kedim var bir buçuk yaşında erkek bazen ondada oluyor mevsim ve mamadan demişti veterineri bir süredir yoktu şuanda tekrar başladı. tüyleri dökülmeye demeki mevsimden

benim kedimin adı arap bombay cinsi sürekli aynı mamayı veriyorum değiştirdiğimde yemez kesinlikle bence veteriner hekime danış her kedicik aynı mamayı yemez

aysu bazı kediler oyuncu bazıları sakin benim kedim genelde uslu fakat kızdımı ısırır yani çok bunalınca ama çok hisli ler ya herşeyi hissedebiliyorlar

Back
X