Kedilerimizin isimleri

benim arkadaşımın kedilerinin adı -ki cici anneleri benim- opuyorumnanaktan

-Şahika (anneleri)
-Mojojo (resimler bu burda var) ve Mojito

sokakta baktığım 2 kedim var. Onların da isimleri Fingirdek ve Hüsamettin

benim arkadaşımın kedilerinin adı -ki cici anneleri benim- opuyorumnanaktan

-Şahika (anneleri)
-Mojojo (resimler bu burda var) ve Mojito

sokakta baktığım 2 kedim var. Onların da isimleri Fingirdek ve Hüsamettin

canim benim cok sekermis isimleri bende bazen severken prensesimi fingirdegim benim diom:)kaydirigubbakcemile3

:asigim::asigim::asigim:

benim geçen sene 4 tane olan kedilerim bu yıl 7 tane oldular ablaları

kızlarımın adları Nuuniş,Şerbet,Ayşegülbayanssulusmile

oğluşlarımın adları Taco, Şekero,Kalimero (Kalimeroya kısaca Kaliş diyoruz) ve Azman:roflol:gamyoncuiremsu

Son düzenleme:

masallah canim benim
isimleride pek guzel pek sekermis

canim benim cok sekermis isimleri bende bazen severken prensesimi fingirdegim benim diom:)kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bizimki cidden fingirdek. nişanlım yanımdayken bana hiç pas vermiyor, habire gidip ona sürünüp sırnaşıyor, bana pati atıyor kıskanç kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bizimki cidden fingirdek. nişanlım yanımdayken bana hiç pas vermiyor, habire gidip ona sürünüp sırnaşıyor, bana pati atıyor kıskanç kaydirigubbakcemile3

oyy kiskanc fingirdegim benim yerimm ben onu amanda aman kiskanirmiste yesinler onu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nunis serbet aysegul tako sekero kalis nasillarr?uyudularmi annesi:)

nunis serbet aysegul tako sekero kalis nasillarr?uyudularmi annesi:)

canımmŞeniz

uyudular ablası bugün çok yaramazlık yaptılar yine ben foto çekerken Ayşegül atladı kameranın önüne anne beni de çek dedi illa :roflol:

canım makyaj malzemesi topiğindeki yaramaz kız Ayşegül.sositososito

şimdi uyuyo horul horul sırnaşık şey

oyy uyusunlar buyusunler topiskolarim benim :)
aysegul belli oldu manken olcak annesi :)benim kizda bikini giycekmis yazin ondan mamasina dikkat edioo:)))
benim kiz bazen uyurken horluyo canim seninkilerdede horlama oluyomu?

oyy uyusunlar buyusunler topiskolarim benim :)
aysegul belli oldu manken olcak annesi :)benim kizda bikini giycekmis yazin ondan mamasina dikkat edioo:)))
benim kiz bazen uyurken horluyo canim seninkilerdede horlama oluyomu?

oyy manken mi olucak bizim prenses diyet mama mı yiyo yoksa:roflol: yerim ben onu:asigim:

canım evet benim özellikle Nuuniş horluyo horr diye :)insanın içine sokası geliyo demi kıyamıyo da insan uyandırmaya ama horlamaları çok tatlı oluyo :)

sorma canim diyet mama deil ama az ve slk yiyo olculu yiyo bide diorum bu kiz manken olcak kus kadar yiyo diye:)))bide siyah zeytinle turk kahvesi cok sevioo :))
nunis ne seker bi isim yaa bayildimmm horluo demek nunisim oyyyyy yesinler onu guzel ruyalar gorsunler insallahh uzun omurleri olsun tum yavrularimizin insalla

oyy formunu koruyo demek annesi işi biliyo bu kız :roflol:benimkiler de zeytine bayılıyolar zeytini kaçırıyolar sofrada yakalarlarsa bide paylaşamıyolar bi zeytinin peşinden futbolcular gibi koşuyolar:roflol:ama senin kız ağzının tadını daha çok biliyo kahve de mi istiyo :asigim:

hehe teşekkür ederiz ablası ismini yaprak dökümü dizisinden çaldık yavruyken gelmişti bize nuuniş diye çağırdık mı gözlerini irileştirip hemen dönüp bakıyo bi ara uzun uzun anlatırım en yaramaz kızım nuunişin maceralarını bi dile gelip konuşmadığı kaldı çok komik bi kedi :)

canım benim amin inşallah tüm masumların ömrü uzun ve sağlıklı olur

Son düzenleme:

canim benim maceralerii dinlemeye bayilirim oyuzden tum pisilerinin hikayelerini maceralerini anlaatabilirsin zevkle dinlerim tatlimcim
nunisiminde maceralarini sabirsizlikla bekliorum bakalim neler yapmis benim zillimm :)))
sizin tam futbol maci oluyodur canim benim kiz zeytini kaptiginda anca tek kale mac olabilio:))) turk kahvesi icerken hemen tabagina koyarim azcuk gelir yalar karsilikli icmis oluruzz bizde sekercim:))

benim lokumumda çok fingirdek ya eşimin yanına sokulayım anında bakışları değişio küsüyo bize eşim kucağına aldığında bi yalanıo keyfine diyecek yok opuyorumnanaktan dişi kedilerde var bişi bence bayanssulusmile

benimde oğluşumun adı mercan
ablamında bır kızı var onunda adı sonya
evet dişi kediler aynen ablamın kediside babama aşık resmen onun yanından ayrılmaz
benim oğlumda malum bana düşkündür
takma isimlerini saymakla bitmez aşkım,ballı kaymağım,kartopum,asil oğlum,kibar oğlum konuşmaya başladımmı zaten sayıyorum da sayıyorum hee birde küçük kurbağam

mercana allah uzun omurler nasip etsin canimm
bende prensesimi severken neler neler derimm
kaymagimm zillimm kuucuk danam:)tavsanim:)tontisim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…