Kedilerimizin isimleri

OğluŞ ailemize katılmadan önce uzuun uzuun düşündüm ismini. Sonradan dedim, geLsin, adı kendiliğinden oLuşsun. Nereden dedim :)
Annem gördü, Tekir dedi !! Halbuki oğluşumun sırtı tekirimsi, göbüşü, gıdısı, patileri bembeyaz. Peluş gibi.
Evde kedi besleme olayından, annem Tekir eve gelince haberdar oldu. Emrivaki oldu birazcık :)
Bir şey demesin diye, isim annesi olmasına, tekir ismine razı oLdum, nostaljik oldu. Ben de CAN ekledim. Canımız oldu :) Ama komşunun yeni konuşmaya başlayan torunu Tiki deyince kedicimin adı Tiki oLuverdi son günlerde.
Ama ben onu içimden hala Kırpık diye seviyorum :)

benim kızımın adı daaa isis...... bitanecik bebeimm o benimm kara pamuum karaMeLimmmMm opuyorumnanaktan

Bizimde bir kızımız var. Geldiğinde koyu kahverengiydi. İsmide bu yüzden "kahve". şimdi biraz kırçıllı ama kahve yinede ona çok yakışıyor bence.

küçük beyimin adı bulut ( kızım koydu adını. gözleri mavi olduğu için buluta benziyomuşta :))

ahhh ahh bir gün eşimi kandırıp kedicik sahibi olabilecekmiyim acaba çok isterim hemde çok

bana da eşim yaptı bu baskıyı ama iyikide yaptı yaa kızım banim canım ya onsuz naparın bilmiorum bilmiyorumkismile

turta,üzüm,marsmallow,osman,çakıl,zeytin,boncuk:))) pek bir uzun oldu yahu bizim aile çok kalabalık,canlarım benim onlar yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…