Merhaba hanimlar.Evimde besledigim bir kedim var.Kedi nufusunun arttigi zamanlar da oluyor.Zaman zaman hasta bakima muhtac hayvanlari iyilestirip sahiplendiriyoruz.Bu arada bebek dusunuyorum.EVde kedisi olan bebekli hanimlara soruyorum.ilk aylar neler yasadiniz?Ne tur onlemler aldiniz?
Oglumun ic dis parazit tedavisini hic ihmal etmiyoruzaşılarını düzenli yaptırın, iç-dış parazit aşılarını özellikle. tüylerini de düzenli tarayın. genelde çocukluktan hayvanlarla aynı evi paylaşan kişilerde alerji sorunu da daha az görülüyor bu nedenle bebeğiniz bence çok şanslı bu konuda.
Asi konusunda sikintim yok zaten.sizin kediniz sakinmis benimki cok yaramaz
35 yaşımdayım bildimbileli evde kedimiz var hamilelikten önce kedilerle haşır neşir olduysanız hiç birşey olmaz benimde çocuğum var kediyle büyüdü hayvanı kuyruğundan sallayıp duvardan duvara çarptı ben yapsam parçalar beni çocuklara asla birşey yapmıyorlar oğlumun işkenceleri artınca kedime bir süreliğine anneme gitti yazdan sonra alcağım tekrar kızımı ama kedi sayın sabit olsun canım tesekkur ederim.saglik konusunda bir sikinti olacagini sanmiyorum.kedim oyun oynamak amacli isirabiliyor bazen.cocugu yapacagini sanmam gerci simdiye kadar hicbir cocuga zarar vermedi.cok guzel bir iletisimi var cocuklarla.bebek olunca hasta kedi almam bir sureligine.bu konuda bana yardim edecek arkadslarim var sagolsunlar:)
Aksini dusunen bir benim heralde.yenidogan bir bebek ve kedi.ayni evde dusunemiyorum.belki bebek biraz buyudukten sonra olabilir ama yeni dogmus bi bebegin hastaliklara karsi ne kadar savunmasiz oldugunu dusunuresek kediyle ayni evi paylasmasi fikrini hic dusunemiyorm.bazen kediler artiyomus birde aman allahim diyorum.
Aksini dusunen bir benim heralde.yenidogan bir bebek ve kedi.ayni evde dusunemiyorum.belki bebek biraz buyudukten sonra olabilir ama yeni dogmus bi bebegin hastaliklara karsi ne kadar savunmasiz oldugunu dusunuresek kediyle ayni evi paylasmasi fikrini hic dusunemiyorm.bazen kediler artiyomus birde aman allahim diyorum.
Tam tersi bağışıklık sistemi kuvvetlenir. Yeter ki ilk bir ay gerekli hijyeni gösterelim.
Benim sorum biraz farklı olacak ama ic-dis parazit aşılarını ne kadar sürede bir yaptirmak gerekiyor acaba? Benim kedim eve geleli 2 ay oldu sanırım:what:
Merhaba hanimlar.Evimde besledigim bir kedim var.Kedi nufusunun arttigi zamanlar da oluyor.Zaman zaman hasta bakima muhtac hayvanlari iyilestirip sahiplendiriyoruz.Bu arada bebek dusunuyorum.EVde kedisi olan bebekli hanimlara soruyorum.ilk aylar neler yasadiniz?Ne tur onlemler aldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?