- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
burda bir başka topikte yazmıştım daha evvel. arkadaşın iki kedisi varmış ve bebişi olmuş tüm çevresi daha bebek doğmadan gönder bu kediyi evden diyormuş.
bir yakınımızın bir kaç gebeliği düşükle sonuçlanmış. bunlar da karı koca uzman kişilerin tavsiyesi ile bir hayvan alıp beslemeye karar vermişler. ve Yaşar'ı sahiplenmişler. yaşar kedileri :) ve daha sonra hanımım bir oğluşu oldu. maşallah. yahu o yaşar eve gelene gidene saldırır, hırçındır ama kağan bebeğin yanına yaklaştı mı bi masumlaşırrr.. bir kaç kez anlık yalnız kalmaları olmuş ve anne o anlarda yaşar'ı hep bebeği okşarken görmüş. :) çok iyi anlaşıyorlar..
Gerekli bakımı yapıldıktan sonra ben de bir zararı olmayacağı kanaatindeyim.
💑💓
burda bir başka topikte yazmıştım daha evvel. arkadaşın iki kedisi varmış ve bebişi olmuş tüm çevresi daha bebek doğmadan gönder bu kediyi evden diyormuş.
bir yakınımızın bir kaç gebeliği düşükle sonuçlanmış. bunlar da karı koca uzman kişilerin tavsiyesi ile bir hayvan alıp beslemeye karar vermişler. ve Yaşar'ı sahiplenmişler. yaşar kedileri :) ve daha sonra hanımım bir oğluşu oldu. maşallah. yahu o yaşar eve gelene gidene saldırır, hırçındır ama kağan bebeğin yanına yaklaştı mı bi masumlaşırrr.. bir kaç kez anlık yalnız kalmaları olmuş ve anne o anlarda yaşar'ı hep bebeği okşarken görmüş. :) çok iyi anlaşıyorlar..
Gerekli bakımı yapıldıktan sonra ben de bir zararı olmayacağı kanaatindeyim.
💑💓
Veteriner hekimimiz 3 ayda bir yapiyor.hamileyken 2
Benim sorum biraz farklı olacak ama ic-dis parazit aşılarını ne kadar sürede bir yaptirmak gerekiyor acaba? Benim kedim eve geleli 2 ay oldu sanırım:what:
Bebekli eve kedi almayi dusunseydiniz anlardim. Ama kedili eve bebek yapmayi dusunuyorsunuz ilginc... kedi bebekten daha ön planda yani. Tuhaf...
Her üc ayda bir yaptırıyoruz biz. En kısa zamanda veterinere götürseniz iyi olur. Düzenli olması gereken aşıları var.
Bebekli eve kedi almayi dusunseydiniz anlardim. Ama kedili eve bebek yapmayi dusunuyorsunuz ilginc... kedi bebekten daha ön planda yani. Tuhaf...
Yaz aylarında kediler dışarı çıkabiliyorlar ya o yüzden önemli mutlaka görür de yapsınlarVeterinere götürdüm. Ilk ic dis parazati ve karma aşısı yapıldı. Sonraki hafta lösemi, sonraki hafta kuduz ve en son tekrar karma aşı yapıldı. Kedim eve mayisin 4 unde geldi. Veteriner bana haziranin 6sinda paraziti geldi diye mesaj atmış. Ben de 3 ayda bir diye biliyodum. Kafam karıştı bir sizlere sorayim dedim:what: erken geldigi icin msj atinca goturmedim. Gotureyim mi sizce tekrar?
Hanimefendi sanirim konuyu yanlis okumussunuz.ben evde hayvan beslemek dogru mu yanlis mi diye sormadum.evinde hayvan olan bebekli hanimlarin ilk ay ne tur onlemler aldigini sordum.Gecenlerde de bi arkadas 'bebegimi cok opuyorlar, hasta olacak, ne yapmaliyim?' diye bi konu acmisti. :) Kimi insandan korkar, kimi hayvandan. :) Herkesin fikrine saygim var. Ama bana kalirsa bebekli ya da bebeksiz fark etmez. Evde hayvan beslenmez. Ne kadar dikkat etsen de kil tuyden gecilmez. Disarida bak, yemegini vs ver tamam. Gotur veterinere tedavisini vs de yaptir. Amaaa evlere sokmayi ben hic anlamadim, anlamicam :)
Bende iki tane var. Canlarım ciğerlerim onlar. Doğuma az kaldı yaşayacaklarımı paylaşırım sizinle.
Hanimefendi ben buraya yazilan nasihatleri yeterince duydum zaten.beni sinirlendiren konu hicbir bilimsel geecege dayanmayan kist yapar kil kacar safsatalari.niye soruma ekleme yapayim ayrica anlamadim??soru gayet acik ve net degil mi???ben kedinin evde olmasinin saglik acisindan zarari var mi diye sorsam eyvallah.lakin ben bu sorularin cevabini zatwn biliyorumistemediğiniz yönde cevap alınca asabileşiyorsunuz ozaman sızde başlığınıza ekleme yapın hanımefendi sadece evde kedi beslemeye karşı olmayanlar yazsın diye zira size fikrini söyleyen zararlı olacağına inanan insanlara sırf fırça atmaya çalışıyorsunuz
Yoo hayir goturmenize gerek yok.bizim doktorumuz hamilelik durumu varsa 2 ayda bir yaparim diyor.onun disinda 3 ayda bir.Veterinere götürdüm. Ilk ic dis parazati ve karma aşısı yapıldı. Sonraki hafta lösemi, sonraki hafta kuduz ve en son tekrar karma aşı yapıldı. Kedim eve mayisin 4 unde geldi. Veteriner bana haziranin 6sinda paraziti geldi diye mesaj atmış. Ben de 3 ayda bir diye biliyodum. Kafam karıştı bir sizlere sorayim dedim:what: erken geldigi icin msj atinca goturmedim. Gotureyim mi sizce tekrar?
Hanimefendi ben buraya yazilan nasihatleri yeterince duydum zaten.beni sinirlendiren konu hicbir bilimsel geecege dayanmayan kist yapar kil kacar safsatalari.niye soruma ekleme yapayim ayrica anlamadim??soru gayet acik ve net degil mi???ben kedinin evde olmasinin saglik acisindan zarari var mi diye sorsam eyvallah.lakin ben bu sorularin cevabini zatwn biliyorum
yıne aynı şeyi yaptınız bu seferde bana bir hışımla ve asabi bir şekilde cevap veriyorsunuz
Neyse hanimefendi yorumlariniz icin tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?