kedili evde bebek

evet kediler küçük çocukları sahipleniyor resmen, ve tahammüllü oluyorlar çocuklara karşı. nette bir video vardı hatta, köpek saldırısına uğrayan küçük çocuğu kedi kurtarıyordu :))

benim kedim de cocuklara ve hasta hayvanlara karsi cok anlayisli arada beni isiriyor

Bebekli eve kedi almayi dusunseydiniz anlardim. Ama kedili eve bebek yapmayi dusunuyorsunuz ilginc... kedi bebekten daha ön planda yani. Tuhaf...

Benim sorum biraz farklı olacak ama ic-dis parazit aşılarını ne kadar sürede bir yaptirmak gerekiyor acaba? Benim kedim eve geleli 2 ay oldu sanırım:what:

Her üc ayda bir yaptırıyoruz biz. En kısa zamanda veterinere götürseniz iyi olur. Düzenli olması gereken aşıları var.

Bebekli eve kedi almayi dusunseydiniz anlardim. Ama kedili eve bebek yapmayi dusunuyorsunuz ilginc... kedi bebekten daha ön planda yani. Tuhaf...

Ama o da evlat gibi. Hamile kaldığımdan beri cahilinden kültürlüsüne herkes "kediyi kime vereceksin, gönder onu o evden" diye baskı yapmaya başladı. Mümkün mü öyle birşey yahu. Hastalandığında, ameliyat olduğunda gözümü kırpmadım, iyi beslensin diye ellerimle yedirdim, onun evlattan/bebekten ne farkı var. Üstelik konuşup derdini anlatamıyor bile. Tamamen bize muhtaclar.

Her üc ayda bir yaptırıyoruz biz. En kısa zamanda veterinere götürseniz iyi olur. Düzenli olması gereken aşıları var.

Veterinere götürdüm. Ilk ic dis parazati ve karma aşısı yapıldı. Sonraki hafta lösemi, sonraki hafta kuduz ve en son tekrar karma aşı yapıldı. Kedim eve mayisin 4 unde geldi. Veteriner bana haziranin 6sinda paraziti geldi diye mesaj atmış. Ben de 3 ayda bir diye biliyodum. Kafam karıştı bir sizlere sorayim dedim:what: erken geldigi icin msj atinca goturmedim. Gotureyim mi sizce tekrar?

Son düzenleme:

Kedim var diye bebek yapmayayim mi???nesi ilginc anlamadim.ne alaka simdi kedi bebekten on planda yazmissiniz??bebek kedime zarar verir mi flan diye mi sormusum???evimde kedim var ve bebek planliyorum ilk aylar ne tur onlemler almaliyim yazmisim degil mi???bence sizin yorumunuz ilginc

Gecenlerde de bi arkadas 'bebegimi cok opuyorlar, hasta olacak, ne yapmaliyim?' diye bi konu acmisti. :) Kimi insandan korkar, kimi hayvandan. :) Herkesin fikrine saygim var. Ama bana kalirsa bebekli ya da bebeksiz fark etmez. Evde hayvan beslenmez. Ne kadar dikkat etsen de kil tuyden gecilmez. Disarida bak, yemegini vs ver tamam. Gotur veterinere tedavisini vs de yaptir. Amaaa evlere sokmayi ben hic anlamadim, anlamicam :)

Bende iki tane var. Canlarım ciğerlerim onlar. Doğuma az kaldı yaşayacaklarımı paylaşırım sizinle.

Yaz aylarında kediler dışarı çıkabiliyorlar ya o yüzden önemli mutlaka görür de yapsınlar

Kediler sakinse hiçbir sıkıntı olmuyor ama benim kedim gibi vahşiyse sadece korkuyorsun aman cocuga bısey yapar diye.Ama nasıl bir durumsa kedim yeğenime bebek diye hiç dokunuyor.Cocuk ustune cullanıyor pısıp kalıyor zarar vermek istemiyor ona..
Kuzenım evde 3 kedi 1 kopek birkac tane daha hayvan beslıyor.Ilk zamanlar cıkartmadı sadece dısarı kedılerı.Şimdi beraber uyuyor kızı kedilerle.Ama dediğim gibi onlarda dünyanın en sakin kedileri..

Hanimefendi sanirim konuyu yanlis okumussunuz.ben evde hayvan beslemek dogru mu yanlis mi diye sormadum.evinde hayvan olan bebekli hanimlarin ilk ay ne tur onlemler aldigini sordum.

istemediğiniz yönde cevap alınca asabileşiyorsunuz ozaman sızde başlığınıza ekleme yapın hanımefendi sadece evde kedi beslemeye karşı olmayanlar yazsın diye zira size fikrini söyleyen zararlı olacağına inanan insanlara sırf fırça atmaya çalışıyorsunuz

Hanimefendi ben buraya yazilan nasihatleri yeterince duydum zaten.beni sinirlendiren konu hicbir bilimsel geecege dayanmayan kist yapar kil kacar safsatalari.niye soruma ekleme yapayim ayrica anlamadim??soru gayet acik ve net degil mi???ben kedinin evde olmasinin saglik acisindan zarari var mi diye sorsam eyvallah.lakin ben bu sorularin cevabini zatwn biliyorum

Yoo hayir goturmenize gerek yok.bizim doktorumuz hamilelik durumu varsa 2 ayda bir yaparim diyor.onun disinda 3 ayda bir.

yıne aynı şeyi yaptınız bu seferde bana bir hışımla ve asabi bir şekilde cevap veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…