Kedim bana güveniyor mu ?

Sorusoran07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2017
6
0
1
24
Kedim ben eve geldiğimde hemen yanıma gelir nereye gidersem pesimden gelir. Uyurken babamın kucağına gider ama ben kucağıma aldığımda kalkıp ayak ucumda uyur. Birçok insan kedisinin yanlarında uyuduğunu söylüyor ve kedinin ayak ucunda uyumasinin bir miktar güvensizlik olabileceğini okudum. Ama ilk dönemlerde yanımda yatardı bazen. Beni sevdiğini düşünüyorum hep yanımda olmak istiyor ama bana karşı güvensiz mi acaba ? Güvenini nasıl kazanırım?

güvensizlik olduğunu düşünmüyorum.. benim kedim eşimin dibinde gezer, büyük oğlumun yanında uyur ama iş bana gelince ayak ucumda yatar :) ben kucağıma alırım, öperim gıkı çıkmaz ama oğlum öpse ısırır :)
minişlerin herkesden aldığı elektirik ya da beklenti çok farklı.. ama bunun güvensizlikle bir ilgisi yok.. büyüdükçe huyları da değişiyor zaten..

Bence de güvenle ilgili bir durum değil. Herkesle farklı bir ilişki kurabiliyorlar. Benim kedim de bana farklı, anneme ve babama farklı davranıyor. :)

Kedim ben eve geldiğimde hemen yanıma gelir nereye gidersem pesimden gelir. Uyurken babamın kucağına gider ama ben kucağıma aldığımda kalkıp ayak ucumda uyur. Birçok insan kedisinin yanlarında uyuduğunu söylüyor ve kedinin ayak ucunda uyumasinin bir miktar güvensizlik olabileceğini okudum. Ama ilk dönemlerde yanımda yatardı bazen. Beni sevdiğini düşünüyorum hep yanımda olmak istiyor ama bana karşı güvensiz mi acaba ? Güvenini nasıl kazanırım?

Kedimin bitanesi şuan ayak ucumda üzerinde yatıyor :) kediler kucakta durmayı sevmezler büyüdüklerinde kendi kendine takılırlar. Ve ilgiyi de kendi istedikleri zaman gösterirsiniz :) çünkü onun ne zaman keyfi isterse o zaman sevdirir :) güvensizlikle alakası yok.

Güvensizlikle ilgili bir durum değil benim kedim de eskiden yorganın altında yatmayı severdi büyüdükçe sanırım vücut ısısını daha rahat koruyabildiğinden şimdi asla yorganın altında uyumuyor. Kedi bu her yaşında her gününde farklı bir davranış sergileye biliyor. Bu konuda rahat olun onun evde herkes ile bağlantısı ve iletişimi farklı olması çok doğal.

Back
X