Kedim, bebek düşüncesi ve saçma sapan duygularım.

o kıyafet tüylerine çözüm çamaşır kurutma makinası

bizim kedi makine varken geldi biz kıyafetlerde sıkıntı yaşamadık

ama kıyafetleri çıkarıp koydu isek bir daha giyeriz diye o pek mümkün olmuyor işte

şimdi de içeride eşimin pijaması üzerinde yatıyor

Kedi ve bebek muhteşem bir kombinasyon olur sakın kedinizden vazgeçmeyi, onun sizi zorlayacağını düşünmeyin. Temizlik her gün yapılıyor. Beraber büyüyeceklerdir etrafta çok görüyorum evcil hayvanla büyüyeni. Hatta bir taneyle de kalmıyorlar evde kedi köpek oluyor. Bu sebeple zaten kedi bakımına alışkınsınız ikisi beraber büyür diye düşünüyorum. Bebeğinizi uyuttuğunuzda kedinizi sevip stres atmak muhteşem olur

Kurutma makinesi işi hiç aklıma gelmedi, mantıklı aslında. Müsait yerimde var.
Ama tüylere o kadar alıştıkki artık çıktığı yerlere hiç şaşırmıyoruz kedi sonuçta yani uzaylı oldukları için yadırgamayı bıraktım

Dökülen tüyler için robot süpürge ve çamaşır kurutma makinesi.

Kedinizin daha az tüy dökmesi için somonlu mama, balık (somon) yağı ve vetoskin takviyesi. Ve furminator

Bol kedili günler.

Öncelikle kediyi evden atmayı düşünmüyorsunuz değil mi diye tırnaklarımı çıkararak başlamayacagim konuya .Her can değerlidir ,önemlidir .Onlar da bir parcan gibi oluyor sonra.Kedili çok arkadaşım var ikisine bir arada bakan.Bakamayip bir yakınına annesine,kardeşine emanet edip ilgilenmeye devam eden var .Bebek dogduktan sonraki süreç çok önemli.Belki bebeğin alerjik bir bebek olacak .Mecburen bu canı atmak değil kesinlikle emanet etmek zorunda kalabilirsin..Bu da seni kötü bir insan,kötü bir anne yapmaz.İki sene bir can a bakmışsın ,annelik etmişsin bir nevi .Yazış şeklinden belli ne kadar naif olduğun .Öncelikle bunun için suçluluk duyma ..Dünya hali.Pandemi oldu insanlar çocuklarını göremediler..Başka bir konu bebeğin kolik olabilir benim kızım gibi ..Sürekli kucağında,uykusuz kalabilirsin .Ya da çok sakin olur .Alerjik de olmaz ikisine bakmaya devam edersin.Bunun sitresini taşıma bence..O anki duruma göre karar verilir ..Bir de her gün evi supuruyorum demişsin.Bol tüylü bir kedi sahibi arkadaşım var .Robot supurge almış .Çok memnun.Cok rahat ettiğini söyledi.Bebek de olunca rahat edersin ..

Kızım 10 yaşında kediyle büyüdü kıl tüy problemimiz hiç olmadı çünkü bu sorunları yapmayan mama kum ve takviye gıdalar kullaniyorum.ilk kedim sokak kedisiydi malesef onu kaybettik 3 yıl önce şimdiki kedimizi üretim çiftliğinden kurtarıp aldık siyam cinsi. Şimdi yine hamileyim oğlumu bırakmayı , kıl tüy sorunu hiç aklıma bile getirmedim. Sizde veterinerinize danışıp onun için uygun olan kum mama ve takviyeleri ogreenirseniz tüy kıl çiş kokusu hepsine çözüm bulursunuz emin olun. Hatta size bir tüyo vereyim evde hayvanla büyümüş bbir çocuk annesi olarak söylüyorum daha vicdanlı daha aktif daha sosyal daha özgüvenli bir çocuk yetiştirmiş olursunuz:)

Çocukluğumdan beri kedim var, evlenmeden önce 2 taneydi biri öldü, çok üzüldüm, evlendim eşimin de kedisi var, kendi kedimi de getirdim 2 kedi önce zorlandılar ama şimdi oyun oynuyorlar ve geçen hafta hamileliği öğrendim, ikiside bana düşkün, aşılı ev kedileri, toksoplazma testi haftaya yaptıracağım. Hiç bir şartta kedilerimi atmadım, atacağımı da sanmıyorum.

Şahsen ben hayal edemiyorum. Kızım 2.5 yaşında başlı başına evde canavar zaten. Onun pisliği üzerine birde kedi tüyü müyü temizlesem çıldırırdım herhalde. Çocuğun ve kedinin karakterinin çok büyük önemi var. Benimki gibi döken saçan süper yaramaz bir minikiniz olursa çok zor olabilir. Geçen bir komşu kedi sahiplendiriyordu, beyaz kafasında sarı benek olan çok tatlı bir bebek. Hayal dahi edemedim. Umarım miniğiniz akıllı sakin olur.

Temizlik için çare robot süpürge. Bir de buharlı temizleyici. Bu ikisiyle tüy ve hijyen sorununuzu yüzde 90 çözersiniz. Maddi imkan varsa ikisini de şimdiden alın kafanız rahat olsun. Zaten mantık şu. Çocuklu ev de kirlenir, bebekli ev de kirlenir. Madem hergün çocukların pisliği için süpürge açıyorum, yer siliyorum o zaman bir hayvan bana ekstra ne zahmet çıkaracak ki? Bu mantıkla düşünüp kedi almaya kendimi ikna etmiştim. Gayet haklıymışım.

Beraber yatma konusunu da şimdiden düzene sokmalısınız. Kediler başına buyruk canlılardır. Geceleri de hoplayıp zıplar. Bebekli bir oda ise sessiz ve hareketsiz olmalıdır. Biz kendi kedimizi eve geldiğinden beri yatak odaları ve mutfağa girmemesine alıştırdık. Hayvancağız zaten birkaç güne kavrıyor. Şimdiden yasak bölgeleri ona öğretin. Onun dışında bir sıkıntı olmaz, çocuklar hayvanları çok seviyor, bizim evimiz miniğimiz geldiğinden beri bir şenlendi ki sormayın:)

Robot süpürgenin markasi modeli alabilir miyim? Benimde evde iki kedim var hergün süpürmekten yoruluyorum bide uzun tüylü ikiside alerjim var bide

Robot süpürgenin markasi modeli alabilir miyim? Benimde evde iki kedim var hergün süpürmekten yoruluyorum bide uzun tüylü ikiside alerjim var bide
"Xioami mi robot vacuum mop diye geçiyor. Çok alengirli bir model değil ama bana yetiyor. Her sabah ortalığı toparlayıp standart modda çalıştırıyorum. 3artı1 evi 2 kerede süpürüyor. İlk iki hafta hazne tamamen doluyordu şimdilerde yarısı doluyor sanırım zamanla evdeki tüyleri arındırdı.

Oğlumu doğurduğumda kedim bizimleydi. Hiçte ihmal olmadı hatta bebekle oynamak hoşuna gitti. Oğlum şuan abim diyor ona çünkü büyük ya o Yatıp oğlumu emzirirken o da geldi sırtıma yaslanıp uyudu, oğlum uyurken başında bekledi, ağladığında koşa koşa geldi haber verdi "çocuk ağlıyor siz neredesiniz" diyen gözlerle Sağlık sorunu vs de yaşamadık, sokak hayvanları dahil içli dışlı olduğu için sanırım bağışıklığı güçlü bir çocuk oldu 5 senede toplasam 2 kere hasta oldu o da insanlardan kaptığı virüslerden Hiç bir şeye de alerjisi yok maaşallah. Hayvanlı evler güzeldir, çocuklu evler de öyle, ikisi de varsa süper birşey bence

Böyle yorumları okuyunca çok mutlu oluyorum, teşekkür ederim. İnşallah bizim evimizde de böyle olur.

Yorumları okuduktan sonra robot almaya kesin karar verdim, ben de marka olarak Xioami düşünüyorum, memnunsunuz değil mi özelliklerinden?

Konuyu sabote etmek istemem ama ben de alıcam kurutma makinası çünkü malum 3 kedi. İşe yarıyor mu? Özellikle siyah renkleri asarken cinnet geçiriyorum çünkü.

Beraber yatma olayını nasıl çözeceğim bilmiyorum, bir kere dışarıda bıraktık, yavrum ağladı kıyamadım. Aslında sadece o da değil ben de çok alıştım onunla uyumaya, yanımda olmayınca huzursuz oluyorum

Konuyu sabote etmek istemem ama ben de alıcam kurutma makinası çünkü malum 3 kedi. İşe yarıyor mu? Özellikle siyah renkleri asarken cinnet geçiriyorum çünkü.
Arkadaşlar işe yaradığını söylüyor, robota onlar sayesinde karar verdim, ama kurutma makinesi de gerçekten gerekliyse ben de alacağım, ne kadar rulo da kıyafetlerde kullansam, banyoda silkelesem de nevresimleri yok baş edemiyorum.

Gri bir nevresim takımım var çok sevdiğim, her yıkadığımda cinnet geçiriyorum. Koyu renkler de daha çok belli ediyor. Böyle tatlı dertlerimiz olsun ne yapalım bu kuzularla yaşamak çok güzel, siz de endişe etmeyin kedi ve köpeklerle büyüyen çocuklar hep bir adım önde oluyor.

Yorumları okuduktan sonra robot almaya kesin karar verdim, ben de marka olarak Xioami düşünüyorum, memnunsunuz değil mi özelliklerinden?
Ben memnunum. Silme özelliğini kullanmıyorum oda oda seçme özelliğini de kullanmadım çekiş gücü ve süpürme performansı güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…